hits

MONSTERSNUPP

Overmoden !

 • Publisert: 16.11.2018, 20:52
 • Kategori: Personal
 • Forbuden frukt har forvandlet seg til noe som i alle fall ikke ligner fristende frukt og heller lukter mer som kloakk.

  Kroppen man før kunne bruke til sin fordel begynner å passe mer inn i kategorien trusler,-og den som føler seg mest truet er faktisk meg !

  Jeg har allerede klaget min nød til legen min som mente jeg ikke var i overgangsalderen,-kun litt hormonforstyrret,-deretter uten min viten eller samtykke ble det utskrevet antidepressiva !

  Jeg er på ingen måte deprimert men det kan hende tablettene var ment for mine nærmeste ?

  Selv finner jeg gleder i de mest unaturlig situasjoner og noen ganger bekymrer det meg.

  For en tid tilbake var jeg innom en butikk for å få hjelp til å finne rett lyspære til bilen min,-jeg legger all ære i å fikse alt selv,-og den service innstillte gutten på knappe 11 år eller noe ble med ut for å se hva slags bil jeg hadde og kommenterte,-"da blir det en slik pære til den søte damen med det rosa rattet"

  Fjollefaktoren føk i taket og jeg var unaturlig munter i minst et kvarter,-så slo det meg at det var jo sånn vi hadde det når vi var fjortiser !

  Hvis en kjekk fyr gikk av bussen på samme stopp som oss kunne det bare bety en ting,-nemlig skjebnen,-og vi fantaserte om bryllup og romantikk,-at den kjekke stakkaren bare gikk hjem uten at vi visste hvem vedkommende engang var var ikke relevant,-hormonene styrte hver eneste hjernecelle.

  Når man er ung og fruktbar kan jeg skjønne at hormonene tar overhånd,-men at de kødder med meg nå føles bare ondskapsfullt.

  Jeg har gjort mitt,-jeg har befolket halve gaten og ofret muligheten til å bruke bikini uten at Greenpeace vil redde meg fra stranden,-kan jeg ikke få litt fri nå da ?

  Alt er svett,-varmt og vått til enhver tid men på helt feil steder,-når man er 25 er det sexy å være våt overallt,-når man er 44....?

  Når jeg tenker at jeg skal slå meg til ro med at kroppen er i en overgangsfase og akseptere at man ikke lenger er fruktbar slår terrorist eggstokkene til og klekker egg på pur faenskap,-surprise-mensen !!

  Javel,-så var man kanskje fruktbar noen minutter denne måneden men det kjøttetende blomsten lukter kloakk og tiltrekker seg kun en og annen flue...og Tena lady ved festlige anledninger,-det som tiltrekker terrorist-eggstokkene er når du planlegger en kveld med kjole,-hvite bukser eller en noenlunde balansert hjerne.

  Bare det å gå ut en kveld kan by på utfordringer når man som ekstremt svett forsøker å gjøre det levelig for seg selv med en dyp utringning og kort skjørt,-da er det som kjent slik at man havner i båsen "desperat middelaldrene kvinne på jakt",-og det stemmer forsåvidt,-men vi jakter på en vifte,-isbiter eller Februar for helvete !

  Overgangskroppen driter i sommer eller vinterkropp,-den hersker over alle kropper og ideer om hvordan en kropp burde vært,-den lever sitt eget liv enten du vil eller ikke.

  Det som er viktig er kanskje at denne overgangskroppen utviser så sterk vilje og makt,-for når man tenker seg om kan både hengepuppen,-eggekokeren og terrorist-eggstokkene ta livet ditt på et blunk.

  Jeg tør ikke annet enn å tenke,-jo jeg kjenner at jeg lever,-og takk gud for det !

   

   

   

 • Publisert: 16.11.2018, 20:52
 • Kategori: Personal
 • 1 kommentarer
 • Én kommentar

  landspartiet

  17.11.2018 kl.23:00

  VELDIG bra - og treffende (be-)skrevet!

  Ønsker en fortsatt fin helg ^^

  Skriv en ny kommentar