hits

MONSTERSNUPP

Monstersnupp prøver nettdating !

 • Publisert: 17.08.2018, 20:18
 • Kategori: Personal
 •  

  Nå har jeg vært alene en stund og tenkte at det kunne være trivelig å kanskje snakke med et hannkjønn,-så jeg laget meg en profil på en date-side.

  Jeg spesifiserte at jeg kun ønsker vennskap og kanskje noe sosialt,-og jeg skrev med store bokstaver at selvironi og intellekt er den egenskapen jeg verdsetter høyest,-og i ærlighetens navn la jeg til at jeg ikke er noen treningsfantast ,-og ser ut deretter også.

  For å understreke at jeg elsker humor men også ikke er fremmed for mer,- men uten å invitere til noe skrev jeg at krampelatter er hjernens orgasme,-og det er vel egentlig den jeg trenger mest hjelp til...

  Jeg tenkte at med en slik profiltekst blir jeg sikkert kontaktet av myke morsomme menn som ikke er så høytidelige og setter gode egenskaper foran kropp i spandex.

  Neste gang en mann får meg til å gråte så skal det være av latter !

  Jeg skjønte fort at kvinner er i mindretall på slike nettsider for innboksen min var stappfull ved neste innlogging,-og spent på hva slags eventyr dette kunne innebære trykket jeg "les melding"

  Joda,-der sto den staut og hilste salutt for kameraet,-meldingen inneholdt bare et bilde av en erigert penis og teksten "her er jeg",-og jeg ble brått usikker på om det var ment humoristisk,-at jeg skulle le av den...?

  Men så kom jeg på at jeg også hadde skrevet i profilteksten min at jeg jobber i helsevesenet så jeg skjønte hintet,-forstørret bildet og forsto nøyaktig hvorfor han hadde sendt bildet til meg,-stakkars mann...

  Jeg skrev vennlig tilbake at han kunne kjøpe Canesten reseptfritt på apoteket og prøve det i noen dager og se om det hjalp eller evt kontakte legen sin,-og så ønsket jeg han god bedring selvsagt.

  Jeg hørte ikke mer fra han så jeg antar at Canesten hjalp mot soppen.

  Neste melding var faktisk ikke helt ulik,-der var det også vedlagt et bilde av et lem,-men med en litt mer komplisert tekst

  "kan vi pule,-jeg er utholdende"

  Det første jeg tenkte var at du vet nok ikke hva utholdenhet er før du prøver å være alenemor til fire med full jobb,-bare klesvasken gir meg olympisk pokal i utholdenhet,-men stakkaren ba jo om råd og jeg er ikke gjerrig på gode råd.

  Jeg vet ikke hvem han hadde tenkt å ha samkvem med men jeg svarte omsorgsfullt at han bare skulle sette igang,-at han er utholdende veier jo sikkert opp for...bildet han sendte...

  Tror han tok meg på ordet og satte igang med sin utvalgte for jeg hørte ikke mer fra han heller.

  Jeg glemte nesten at jeg egentlig skulle surfe etter en kjekk mann for jeg ble litt "klara klok" og ga stadig råd til menn som ikke visste helt hva de skulle gjøre med understellet sitt.

  En fyr spurte meg hva jeg tenkte om trekanter med to menn,-og det ligger jo mitt hjerte nærme.(Love is love)

  Jeg svarte at han ikke måtte være usikker fordi han ville utforske med en annen mann,-kanskje ville han en dag bli modig nok til å tørre å utelate en kvinne og bare gi seg hen til en mann,-det er ingen skam idet og jeg sa at jeg syntes det var en kjempe-ide og at han  bare kaste seg ut idet !

  Han hørte jeg heller ikke mer fra så han er sikkert kjempelykkelig nå med sin utkårede.

  En veldig ung fyr på bare 25 år sendte også en desperat melding og erklærte at han bare ville "ligge" hele tiden,-gjerne med meg....så ung,-ensom og uerfaren stakkars....

  Jeg fortalte han om ressurssenter for unge rammet av ME og noen linker til dokumentarer om unge som lider av ME og utbrenthet,-det er pokker ikke lett for de unge idag altså,-han ble jeg litt bekymret for så jeg håper at det at jeg ikke har hørt mer fra han betyr at han har fått hjelp.

  Det som kanskje er litt trist er jo at de som sendte meg meldinger åpenbart trengte hjelp og råd både klinisk og emosjonellt,-og jeg tar det som et kompliment at de spør meg altså,-men det var jo ikke helt det jeg hadde sett for meg.

  Jeg trodde nettsider for å treffe andre mennesker skulle være koselige og interessante men jeg sitter igjen med en følelse av å jobbe gratis for en små-luguber klinikk,-og mer arbeid trenger jeg jo ikke,-men at jeg har gjort noen gode gjerninger føles godt !

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

 • Publisert: 17.08.2018, 20:18
 • Kategori: Personal
 • 4 kommentarer
 • 4 kommentarer

  wenchepia

  17.08.2018 kl.21:16

  Fantastisk!!

  Altså...synd du ikke fant vennskap og likesinnede og at det ble mest hardt arbeid på deg , men bra du delte ,for jeg fikk en god humrende lesning:)))

  Helene

  17.08.2018 kl.21:17

  Ble mer mor theresa enn erotikk men....wenchepia:

  Rødhette

  18.08.2018 kl.03:13

  Haha, fantastisk! Digger de tilbakemeldingene dine! Fortsett med det hvis flere ypper seg. De trenger åpenbart skikkelige tilsvar. :D

  Harley Christine Sørlie

  22.08.2018 kl.01:09

  Dævver- Ler så tåra triller 😂😂😂 Du er bare herlig ❤

  Skriv en ny kommentar