hits

MONSTERSNUPP

Det er på tide at menn støvsuger nakne på alle fire...

 • Publisert: 09.07.2018, 20:16
 • Kategori: Personal
 • Idag var det en som fortalte meg om en helt vill artikkel om at kvinner må suge mannen sin oftere,-servere han øl og vaske gulvene på alle fire fordi det er sexy...det var selvsagt ikke i alvor men kanskje heller ment som humor,-og slike artikler ser man jo titt og ofte.

  https://ukensnytt.com/nina-32-vi-kvinner-ma-bli-flinkere-til-a-vaske-pa-alle-fire-gi-mannen-et-sug-og-en-ol-uten-at-han-ber-om-det/

  Noe sier meg at menn seg imellom kanskje flirer litt og sier "ja,-det hadde vært noe det",-og da er det på sin plass å også servere gutta noen tanker om hva VI kvinner tenker,-og så kan jo gutta få skjelve litt og undres om det faktisk ER noen damer som tenker sånn....for VI tenker saktens at det finnes menn der ute som aller helst ser en kvinne krabbe rundt på alle fire som en hund.

  Dere må ikke tro at kvinner ikke slår av litt garderobesnakk !

  De barskeste av de barske med hår på brøstet og krigersk vilje legger seg i fosterstilling og planlegger egen begravelse dersom de oppdager snørr i nesa,-det er på tide at menn som lover å være både hingst,-soldat og kriger ikke legger seg ned og griner til mamma bare for at de er snørrete.

  Hvordan i all verden skal de beskytte oss da når de er livredde for feber og snørr...?

  Det er på tide at menn får seg en realitetssjekk og ikke forventer applaus og rød løper bare fordi de har klart å vaske et gulv eller bære ut søpla,-det er ikke sexy når en mann opptrer som om han er så hjelpesløs at det krever en pokal for å mestre noe vi fint klarer å gjøre samtidig som vi også passer barn,-jobber,-lager mat og mennesker.

  Det er på tide at menn innser at vår største erogene sone faktisk sitter mellom ørene,-om dere brukte like mye tid på å massere den store hjernen som den lille så hadde flere kvinner sluppet å bedrive skuespill en Oscar verdig !

  Det er på tide at menn tar større ansvar for eksperimentering i sengen og selv prøver ut ideer før du presenterer dem for fruen,-vær en mann og kryp rundt med støvsugeren,-en diger buttplug og et elektrisk halsbånd og vis hvor digg det er så fruen lar seg friste av din nytelse.

  De fleste damer blir uansett litt småhete av at husarbeidet blir gjort så om det er fryktelig vondt eller ydmykende så blir det jo noe på deg tilslutt !?!

  Det er også på tide at både kvinner og menn ikke lar seg påvirke så mye av alt som presenteres i medier som normalt,-morsomt eller romantisk,-det er kanskje heller på tide med en helt normal prat..?

  Vi snakker om utstyret deres,-hvordan dere mestrer sverdet og skratter over alt dere gjør som vi synes er teit,-men vi snakker også om hvor mye vi elsker dere med eller uten sverd og ofte poengterer vi at dere ikke er så aller verst egentlig.

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

 • Publisert: 09.07.2018, 20:16
 • Kategori: Personal
 • 0 kommentarer
 • Ingen kommentarer

  Skriv en ny kommentar