hits

MONSTERSNUPP

Barndom med luksusferier

 • Publisert: 06.07.2018, 01:22
 • Kategori: Personal
 • Som alltid på denne tiden koker det litt i sosiale medier når det gjelder ferie og hva som er en god nok ferie for både barn og voksne.

  ikke at jeg vil gjøre alle  misunnelige men min barndom var preget av virkelig luksus ferie hver eneste sommer,-og vi gledet oss villt allerede så fort snøen begynte å smelte !

  Vår ferie-destinasjon var så ekslusiv at få har vært der den dag idag,-og vi var ekslusive gjester og mottok høytidelig velkomst hver eneste sommer.

  Ferien var som skreddersydd for barn og vi ble møtt med fersk iskald saft laget spesiellt for oss ,-og selvsagt levde vi på ønskekost.

  Hva vi enn bestillte av mat så fikk vi nettopp det,-om vi ville ha eplekake til kvelds eller fersk makrell til frokost så ble våre ønsker oppfyllt.

  Ofte dro vi på skikkelig hav-safari og det var makeløst spennende når verten vekket oss grytidlig om morgenen for å seile på de store hav,-hadde vi fiskelykke så kunne vi selv bestemme om fangsten vår skulle bli filet,-fiskekaker eller grateng,-skipperen bare viderefomidlet til kokken hvordan vip-gjestene ønsket fangsten tilberedt.

  Vi hadde flotte strender i umiddelbar nærhet og ble alltid vartet opp der vi måtte befinne oss,-og var vi på stranden for en dag var vi godt utstyrt med mat og drikke,-vi hadde vår egen butler med oss til enhver tid som sørget for at alle våre ønsker ble oppfyllt og alle våre behov ble ivaretatt.

  Vi valgte selv underholdning og om vi ville spille vri-åtter i fire timer,-ja da måtte faktisk hotelldirektøren vår sitte der og spille med oss,-og selvsagt tape passende.

  Noen ganger jukset vi men når man er ekslusiv gjest ser verten en annen vei.

  Vi kunne være litt kravstore innimellom og for eksempel plutselig ville sove utendørs eller i en annen etasje,-eller rett og slett kreve å sove i hotelldirektørens seng !

  Aldri ble vi møtt med et "nei",-hele ferien handlet kun om oss og våre ønsker. 

  Noen ganger var vi kanskje litt høye på oss selv og både rotet og ødela ting,-men vi ble mer enn forsikret om at vi alikevel var favortittgjestene og det viktigste var at VI nøt ferien,-og det gjorde vi til gagns hvert eneste år !

  Når ferien var over tok vi farvel med tårer,-selv om vi krevde,-bråket og noen ganger ødela så var vi de mest verdsatte feriegjestene de hadde og ethvert farvel var preget av et intenst ønske om at vi skulle komme tilbake neste år.

  Hele ferien ga oss alltid en overdose av oppmerksomhet og kjærlighet,-alle opplevelsene våre ble krydret med selvtillit og visdom.

  -Og selvsagt ville vi alltid tilbake,-for det var ingenting som kunne slå feriene vi hadde hos farmor&farfar-verdens kuuleste ferie-resort for barn !

   

   

 • Publisert: 06.07.2018, 01:22
 • Kategori: Personal
 • 0 kommentarer
 • Ingen kommentarer

  Skriv en ny kommentar