hits

MONSTERSNUPP

kropp,-kunst eller kunstig..?

 • Publisert: 28.06.2018, 19:44
 • Kategori: Personal

 • Kroppshysteriet vil ingen ende ta og mange svært unge jenter reklamerer nærmest for fiksing på det som egentlig er et flott utseende,-purunge jenter fantaserer om fillers og plastikk for å oppnå en ide om et perfekt utseende skapt av en kynisk kosmetikk industri.

  Noen ganger lurer jeg på hva som egentlig ligger bak det,-for ofte ser det ikke særlig naturlig ut,-men det er kanskje ikke meningen heller ?

  Jeg har sett jenter med lepper de har betalt tusenvis for og når jeg ser dem hører jeg stemmen til David Attenborough i bakhodet som snakker varmt om disse bavianene med digre sjokkrosa rumper...forskere mener at vi med svulmende røde lepper skal tiltrekke oss partnere fordi leppene våre visstnok skal minne om de andre leppene der nede....

  Akkurat det skjønner jeg ikke helt for når de leppene der nede er røde og svulmende ligger man som regel på barsel og kan fort kastrere en mann med gaffel dersom man blir utsatt for tilnærmelser...?

  Selv hadde jeg ikke våget meg ut på noe slikt,-det er mye på meg som sikkert kunne vært både strammere,kortere eller mindre,det er ingenting som kunne vært større da....heldig sånn !

  Et par bilringer mindre kunne sikkert gjort susen,-men så er det alle de øyeblikkene gjennom mer enn 18 år med barn som gjør det vanskelig,-for uttallige ganger har jeg hatt et bustete hode i fanget som har sagt at jeg er verdens mykeste å kose på.

  Magen ser kanskje ikke så flott ut,-men du verden for en nytte den har hatt,-og selv om det kanskje ville være traumatiserende for enkelte å se den er jeg litt stolt av at akkurat min mage har ruget frem fire mennesker !

  Puppene er på vei sydover på egenhånd men på den annen side får jeg unne dem det etter å ha fostret fire menneskebarn.

  Å tukle med dem er nesten litt som å "rette"på en Picasso med sprittusj ?

  Jeg har et nesegrev som ga meg tilnavnet "baugen" da jeg var fjortis,-men nå er den en viktig del av meg og også en del av mine barn,-for hvordan i all verden skulle jeg kunne forklart for dem at en skikkelig nese er greit hvis jeg har høvlet av min egen ?

  Man kan jo være mindre dramatisk og kanskje nøye seg med litt nervegift mot rynker ?

  -Bare ikke alle de smilerynkene og kråketærne ungene har gitt meg av både bekymring og krampelatter,-for de er bare et bevis på at morshjertet er så stort at det kan sette merker over et helt ansikt.

  Jeg tror også at jobben min påvirker mitt syn på kropp,-når jeg ser en naken kropp som nærmer seg hundre kan jeg ikke annet enn å beundre dens standhaftiget,-gjennom kulde og hete,-arbeid og sykdom,-sorg og latter har den båret seg gjennom et langt liv,-skapt andre liv og bærer sine hedersmedaljer i folder og rynker.

  Jeg går ikke rundt og er overveldende fornøyd med eget utseende,-men jeg ER overveldende imponert over hva denne morskroppen har prestert og overlevd,-og det har jeg sånn respekt for at jeg nærmest forventer at andre skal innse at hver enste skrukk, klump og merkverdighet er et bevis på hvor fantastiske vi faktisk er !

  Vi er vandrende kunstverk,- vi har ulike oppfatninger om hva som er vakkert å se på men vi kan vel være enige om en ting,-at det er vakkert å bare være til ?

  -Og om man ligner på en litt usymmetrisk Picasso,-ja da ser man jo faktisk ut som en billion dollar !

   

 • Publisert: 28.06.2018, 19:44
 • Kategori: Personal
 • 4 kommentarer
 • 4 kommentarer

  denutroligereisen89

  28.06.2018 kl.22:01

  Amen! Så godt skrevet og så utrolig viktig og sant! Takk for nok et supert innlegg!

  deveny

  28.06.2018 kl.23:10

  de skal visst skape et nytt uttrykk, endre seg selv.... som m de ikke er bra nok. Jeg forstår ikke.

  Ei_heks

  29.06.2018 kl.00:04

  Flott skrevet! Tenk om alle hadde det synet på vårt ytre! <3

  Rødhette

  29.06.2018 kl.01:21

  Amen!

  Skriv en ny kommentar