hits

MONSTERSNUPP

Trumph,-jeg pisser tilbake..

 • Publisert: 27.06.2018, 22:20
 • Kategori: Personal
 • Jeg har som regel avstått fra å si noe som helst om Donald Trumph fordi min erfaring er at de som er tilhengere nærmest opptrer som gerilja-disipler og blir noe rabiate når noen våger å pirke på guden deres.

  Jeg skal ikke si at jeg er voldsomt dreven i Amerikansk politikk men jeg har fulgt med og jeg har også bodd i USA og gjort meg opp noen meninger som jeg kanskje naivt nok mener at jeg kan få lov til å ha.

  En gang iblant kommer jeg over artikler eller saker jeg liksom bare MÅ dele fordi de viser den sannheten jeg tror på,-og for en uke siden delte jeg et bilde fra People Magazine datert 1998,-kun med teksten"Noen ganger tenker jeg USA har fortjent denne mannen"

  Umiddeltbart kom det kommentarer om at han er verdens beste president,-supplert med "fakta"fra Trumphs egen administrasjon.

  Når han allerede i 1998 mente at Amerikas innbyggere er så tilbakestående at han kunne fabrikere fakta og juge over en lav sko og alikevel bli president,-ja da må jeg si det forundrer meg sterkt at noen i det hele tatt setter lit til noe den mannen sier ?

  Underlig nok er det sånn at de tingene han beviselig har sagt som er kontroversielle blir bare avfeid,-han unskyldes som et lite trassete barn som ikke visste at banning er stygt.

  Han har etter min mening prestert å utvise en kvinneforakt av dimensjoner,-når han ble avslørt som tilhenger av pussygrabbing og erklærte at alle kvinner bare kunne "taes",-og at han kunne ta dem alle,-ja så ble det avfeid som garderobesnakk.

  Da han før valget uttalte i et live intervju at han ville at abort skulle bli straffbart med fengsel for kvinner var det utrolig nok noen som reagerte med avsky,-ja jeg har vel lave forventninger til egen evne til å tenke når det gjelder Trumph,-men også det ble avfeid med at han ikke forsto spørsmålet han ble stillt ?!?!?

  Uansett hva han trodde spørsmålet var så svarte han faktisk med at kvinner som tar abort bør fengsles,-han la bare til at han er for dum til å svare på ja/nei spørsmål.

  Selv tenkte jeg at om dette hadde vært i Norge ville løpet vært kjørt...men det spørs om ikke Trumph hadde litt rett i at han kunne si og gjøre som han ville og alikevel bli president.

  Under valgkampen ble det avslørt at mange av "nyhetene"som ble delt om hvor fantastisk Trumph var og ikke minst hvor grusom Hillary var faktisk kom fra en rekke "nyhetsbyråer" med servere i østblokkland,-de tjente millioner på verdens klikkiver og Trumph fikk oppmerksomhet,-at det som ble lagt ut var fabrikert fikk ikke så stor oppmerksomet.

  Kanskje ikke så rart egentlig,-da jeg selv bodde i USA ble jeg ofte sjokkert over tabloidene,-en gang var det et blad som reklamerte med verdens første intervju at en alien fra verdensrommet og jeg husker at jeg spurte kioskeierene om han selv innså at dette var tullenyheter....han bare smilte og sa":Are you buying the magazine ma`m?"

  Noe av det villeste fra Trumph under valgkampen var en sak om Hillary`s ville sexorgier og det med skikkelig dårlige photoshoppede bilder,-jeg skrek av latter da jeg så saken ble delt men dagen etter da Trumph ledet på meningsmålinger visste jeg ikke om jeg skulle le eller gråte.

  Hvordan han har skikket sin posisjon som eier av  miss universe er nok langt verre enn fabrikerte sex-orgier,-men de anklager og anmeldelser fra unge håpefulle modeller har blitt hysjet ned,-fyren har makt,-penger og kontakter.

  Få menn og ingen presidentkanditater har vært utsatt for så mange søksmål og anklager som Trumph,-men han betaler seg ut av enhver situasjon og da er han visst frikjent ?

  Fremdeles deles det ivrig nyheter fra kilder som allerede er avslørt som kjøpt og betalt av Trumph,-og det er omtrent på samme nivå som alien-historier,-men av en eller annen grunn virker Trumph sine tilhenger svært ukritiske til sine kilder når det gjeld skryt av Tumph.

  Om det derimot skulle være kritikk ja så er både BBC,-CNN og FOX partiske og ute av stand til å se fakta.

  (Nemlig at han er verdens beste president)

  Jeg fikk en kommentar om at Trumph har fått andelen kriminelle handlinger til å gå ned i New York og da var det nesten så jeg spontant kastet opp i avsky,-han er faen med en parasitt av det aller verste slaget !

  Den som fikk ned prosenten var faktisk Rudy Guiliani som i sin tid innførte "Three strikes",-altså at man måtte sone i fengsel etter tre lovbrudd enten det var nasking eller skuddveksling,-men samtidig ble det også innført tiltak for å hjelpe de som ble arrestert for første gang så de fikk en mulighet til utdannelse eller jobb.

  Rudy er immigrant,-det verste Trumph vet selv om han er en selv og kun har vært gift med immigranter.

  Nå kan det virke som om jeg oppfordrer til å være mer kritiske til denne Donald,-men å være kritisk er en sunn del av demokratiet,-jeg ville hatt mye lettere for å håndtere Trumph disiplene om de kunne innrømme at Trumph har noen egenskaper som ikke er konstruktive og tilogmed innrømmet at han har sagt og gjort ting som er både usmakelig og menneskefiendtlig ?

  Rett etter valget i USA leste jeg en artikkel om at noen samlivsforskere mente at Trumph-feberen hadde skapt splid i Norske familier på en måte vi ikke hadde sett ved andre presidentvalg i USA,-og det var en merkelig følelse etter å selv ha blitt prediket for i så langt tid at jeg til slutt ikke klarte mer.

  Det skjer unektelig noe når man brått står foran en mann som applauderer en annen mann som mener kvinner er seksuelle objekter til menns forlystelse,-at de ikke kan tenke selv fordi de menstruerer,-at kvinner skal fengsler om de forsøker å råde over egen kropp og at det å separere små babyer fra mødrene sine er en helt fornuftig ting å gjøre når man skal få USA "great again".

  Jeg vet ikke engang hva motivet mitt er med dette innlegget,-det er rett og slett en emosjonell reaksjon fordi jeg følte at det som er min egen side hvor jeg kan være meg selv ble pisset på i god huleboer stil,-og selv er jeg aldri den som stalker andres sider for å kritisere eller snakke dem "til rette".

  Jeg har tidd stille så lenge at blæra forlengst er full,-jeg bare måtte pisse litt tilbake !

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

 • Publisert: 27.06.2018, 22:20
 • Kategori: Personal
 • 6 kommentarer
 • 6 kommentarer

  pebble

  27.06.2018 kl.22:54

  Tror Trump kan være bra for verden på den måten at han tvinger oss til å tenke annerledes, og han hjelper oss med å innse hvilke gode verdier vi har som så lett kan gå tapt. Han gjør noen merkelige valg, og denne uforutsigbarheten kan være med på å bryte opp i de fastlåste mønstrene politikken både i USA og resten av verden har gått seg fast i

  Synes det er helt merkelig at han ble valgt, men jeg har etterhvert begynt å tro på det noen sier om at han egentlig er en ganske intelligent fyr, med tanke på hvordan han "leker" med verden for tiden.

  Helene

  27.06.2018 kl.23:12

  at du har begynt å tro at han er smart er noe av det jeg finner bekymringsfullt med fyren,-han gjør og sier helt absurde ting men fordi han ikke holdes ansvarlig så ser det annerledes ut selv for de smarteste av oss,-som om det at han har nådd posisjon rettferdiggjør hans handlinger ?jeg håper han røsker opp i tankegangen nå som han sitter på en mektig krakk og fordømmer mennesker,-skiller små gråtende babyer fra sine mødre og selger ideen om at verden trenger en kvinnehatende overgriper og attpåtil forteller verden at han sitter på den krakken nettopp for at velgerene er akkurat litt dummere en han....kanskje er dette en lekse som skaper forandring.
  pebble:

  Åshild

  28.06.2018 kl.00:13

  Jeg synes det er helt ubegripelig at han ble nominert som kandidat, og mente det var helt usannsynlig at han ville bli valgt. Utrolig nok vil ikke amerikanere ha kvinnelig president, så alternativet var verre.

  Jeg har mye slekt i USA og overser hoderystende positive kommentarer til hvor fantastisk han er. Det som også er ille er at grupper i Norge ønsker tilsvarende personer i førersetet. Så jeg er faktisk svært urolig for fremtiden.

  Rødhette

  28.06.2018 kl.01:20

  Så enig jeg ellers er med det meste av det du skriver her, så er Trump-sitatet ikke korrekt. Han har aldri sagt at republikanerne er så dumme at de tror alt som kommer fra Fox. Selv om jeg mistenker dem for å være det. :D Se forøvrig vedlagt lenke: https://www.snopes.com/fact-check/1998-trump-people-quote/

  Helene

  28.06.2018 kl.17:59

  Det jeg har hørt han si er at Republikanerene er å dumme at han selv kan si hva som helst og alikevel slippe unna....Rødhette:

  Ei_heks

  28.06.2018 kl.12:25

  Så bra innlegg!

  Jeg tenker at amerikanerne fortjener ham. De har valgt ham alle sammen, når de ikke har stillt ham til rette for valgfusk. Det samme gjelder dessverre ikke resten av verden og for oss er han en forbannelse vi ikke valgte.

  Skriv en ny kommentar