hits

MONSTERSNUPP

Hold kjeft,-jeg smeltet !

 • Publisert: 20.06.2018, 20:43
 • Kategori: Personal
 • Jeg fikk et noe alarmerende varsel fra Facebook idag....Monsternupp...mer enn 800 som liker deg har ikke hørt fra deg på en stund...?!?

  Jeg er muligens ikke helt oppdatert men jeg var ikke klar over at dere måtte HØRE meg,-skulle jeg hørt av meg kanskje..?

  I så tilfelle beklager jeg på det varmeste,-og da mener jeg omtrent 300 varmegrader som brenner hormonellt fra mitt indre,-i det siste supplert med 40 varmegrader utenfra.

  Jeg har vært hetere enn hetest men ikke på noe erotisk vis for å si det mildt.

  I medier er det megasexy med svette damer som glinser,-antakelig mest fordi de er supertynne og hypersexy allerede før de ble svette,-noe ganske annet er det når jeg blir svett og glinsende.

  I brystregionen utvikler det seg en inneklemt kvadratmeter som kan defineres som våtmark med stor fare for både mugg og mygel og den lukten som brer seg når man endelig kan røske av seg brystholderen kan kun friste en franskmann med stor sans for eldgammel ost.

  Når man blir befengt med hormontrollet som varsler om at du ikke lenger får være fruktbar så kan man jo faktisk ønske seg et noe mer fuktig klima der det engang var en brennende busk,-men det eneste man oppnår i den heten vi har hatt er to lår som klistrer seg desperat sammen som om det var verdensbanken de beskyttet bak det dårlig klippte buskaset.-Forøvrig også med en artig odør som kanskje kan friste en frankofil....

  Selv med alle de fysiske glinsende attributtene på plass i tilfelle det skulle dukke opp en svært forstyrret franskmann så har varmen vært så intens at jeg har avstått fra enhver fysisk aktivitet med mindre jeg har fått klekkelig betalt for å røre på meg !

  -ikke av en forstyrret Franskmann eller andre menn altså,-jeg beveger meg kun når kommunen krever at jeg møter på jobb i heldekkende tettvevet bommullsdrakt....

  Jeg har knapt vært på tastaturet,-det er vel begrenset hvor mye svette det tåler å få dryppende over seg ?

  Det er ikke sånn at jeg har glemt dere,-ikke bryr meg eller savner dere,-jeg har bare rett og slett vært midlertidig smeltet !

  Å skrape opp et smeltet legeme og attpåtil samle vilje til å bevege fingrene over et tastatur til tross for frykten for overoppheting krever sin kvinne,-og akkurat nå er hjernen min egentlig ikke mer enn et passe hardkokt hormonellt egg,-det positive med heten vi har hatt må jo være at overgangsalderen allerede er ferdigkokt ?

   

   

   

   

   

   

   

   

   

 • Publisert: 20.06.2018, 20:43
 • Kategori: Personal
 • 0 kommentarer
 • Ingen kommentarer

  Skriv en ny kommentar