hits

MONSTERSNUPP

Vårpuss med bremsespor & skjegg

 • Publisert: 14.04.2018, 20:25
 • Kategori: Personal
 • Ja,-nå kommer den deilige tiden med skrekkblandet fryd,-det er herlig at solen igjen skinner men herregud så skrekkelig at legemet er bleikfeit og hårete.

  Plutselig blir vi bombardert med sommerkropper og tusen gode råd for å gå ned fire kilo i uken så vi kan bli "bikiniklare" !

  Til tross for alderen er jeg ikke særlig klokere på dette området,-og faktisk blir April tyngre og tyngre for hvert år,-det er stadig flere kvadratmeter med skinn som skal brunes og det kan virke som om hårveksten er det eneste som er voldsomt økende med alderen ?

  Det krever mer prepping for å brune ett legeme enn det gjør for å stoffe en snekke,-det skal skrubbes og peeles,-pelsen skal fjernes og huden skal hydreres noe kolossalt på forhånd.

  Jeg etterstrever ALLTID å gjøre godt forarbeid i håp om å endelig oppnå ett akseptabelt resultat,-jeg er så forberedt at jeg allerede har kjøpt all plumboen jeg trenger for å åpne sluket etter vårbarberingen.

  Alikevel ender jeg opp med bæsjebrune bremsespor over kroppen,-istedet for å ha en kropp som ser sommerfrisk og strandklar ut ser jeg ut som en vandrende reklame for immodium.

  Har jeg blitt så feit at jeg rett og slett har blitt vannavstøtende...?

  Det er åpenbart at selvbruningskremen ikke trekker inn til tross for tre dagers forarbeid.....og så gjør jeg i år som ifjor...sukker høyt og lover meg selv at dette skal jeg ikke gjøre igjen...

  Og hva skal jeg egentlig med en bikinikropp,-jeg eier ikke en bikini engang og øverst på lista burde det heller være en "holde seg frisk kropp med overlegen evne til å multitaske på kjøkkenet og støvsuge raskere enn Lucky Luke"

  Hvem er det egentlig jeg skal streve slik for ?

  Vi blir jo presentert med alle disse sannhetene om sommerkroppen nå,-men hvem sin sannhet er det egentlig ?

  ( En grådig og kynisk satan også kjent som kosmetikkindustrien )

  Den eneste fordelen med å gå i denne vårfellen år etter år er at jeg raskere kommer til fornuft og det gjør mindre vondt å erkjenne at jeg er ett helt ordinært menneske,-og det er pokker meg mer enn bra nok !

  Sommer eller ikke,-kropp det har jeg plenty av,-og om den nå er skapt kritthvit så velger jeg å respektere skaperverket og la legemet være som det er,-og så lenge jeg er frisk og istand til å både stelle meg og kle meg selv så velger jeg å drite i hele bikinien.

  Å kvitte seg med vinterpelsen er for såvidt greit når man er i en alder hvor svetten siler mens hormonene sørger for Tanzania-temperatur innvortes,-det gjør jeg for egen mental helses skyld og ikke for å tekkes skjønnhetsidiotene.

  Det eneste positive jeg fikk ut av årets vårpuss er at når jeg klasket på meg peeloffmaske for å preppe trynet for selvbruning,-ja så oppdaget jeg at peel-off skjegget mitt faktisk er mye finere enn resultatet av selvbruning,-jeg er hottere med skjegg !

  Mens jeg beundret mitt midlertidige skjegg misunte jeg gutta som slipper dette maset,-men etter å ha tenkt meg om er det vel slik nå at dette presset er vel så hardt for dem ?

  I år føler jeg at jeg nesten har satt personlig rekord i å avvikle vårpuss,-komme over hysteriet og finne fornuften og bare glede meg til sommerkos !

  Et lite kjerringråd til slutt,-om du har gjort som meg og gråter over bremsespor så kan man fjerne selvbruningskatastrofer med oljebasert neglelakkfjerner av den milde og skånsomme sorten....

  Hæppi vår till alle bleikfeite legemer der ut som driter i sommerkropp,-elsk helårskroppen !

   

   

   

   

   

   

   

 • Publisert: 14.04.2018, 20:25
 • Kategori: Personal
 • 2 kommentarer
 • 2 kommentarer

  Rødhette

  15.04.2018 kl.02:04

  Jeg har rødt hår og derfor rimeligvis temmelig blek hud. Fordelen med dette er innsikten om at uansett hvor mye sol kroppen eksponeres for, så blir den aldri brun, bare griserosa før den blekner tilbake igjen. Derfor gidder jeg aldri forsøke en gang, og sparer tid, krefter og bekymringer på det. Jeg er bleik og det er ingenting jeg kan gjøre med det. Sånn er jeg og sånn forblir jeg. Skyr sola og bruker SF30 eller høyere - og har det helt greit. Ja, jeg misunner folk som får fin brunfarge, men jeg lever helt greit uten den. :)

  Helene

  16.04.2018 kl.20:13

  jeg er også beæret med rødlig hår og griserosa hud,-eller som farmor alltid sa,-det er etterkommer av adelige som ikke tåler sol simpelthen fordi de aldri måtte arbeide ute,-derfor er huden kongelig sart og likhvit.....Rødhette:

  Skriv en ny kommentar