hits

MONSTERSNUPP

La oss snakke,-din fordømte kremkrukke !

 • Publisert: 28.03.2018, 21:53
 • Kategori: Personal
 • Kosmetikken snakker til oss døgnet rundt i alle mulige medier,-men vi får jo aldri anledning til å svare eller be om en redegjørelse for kremkrukkenes insinuasjoner.

  Den siste uttalelsen fra den mektige kremkrukken er:"Gjemmer du deg fordi huden din ser trett ut?"

  Ok,-BURDE jeg gjemme meg hvis huden min ser trett ut ?

  -Og hvordan vet jeg egentlig at huden min er trett,-gjesper den og henger komatøst over trynet mitt...?

  Jeg føler at jeg har god kompetanse på å vurdere bevissthetsnivå på mine pasienter,-men å avgjøre bevissthetsnivået til mitt eget skinn er verre,-er det slik at gigantindustrien som tjener fett på vår usikkerhet sitter på fakta jeg ikke fikk med meg i humanbiologien...?

  Det verste er jo at jeg rett og slett blir usikker for jeg har åpenbart hud som er mer enn komatøs,-ja jeg har to skinnlapper som har vært i streik siden 2009 og en bilring som har vært erklært død siden 2012.

  Er det slik at dersom jeg rett og slett klasker krukkens magiske innhold på legemet vil jeg fremstå som en trettenåring,-for mange av de som reklamerer for våken og evigung hud ser jo ut som tretten.....er de egentlig 43...?

  Vi skal jo elske oss selv som vi er...men så hører jeg forlokkende hvisking fra en magisk underbukse som lover meg at om jeg dytter hele dragsuget inn i den vil jeg føle meg trygg i alle sosiale settinger......

  Ja,-jeg har kjøpt hold-inn-truser,-og jeg spurte en snelle som åpenbart ikke trengte slikt snusk om størrelsen på trusa var den man ønsket eller den størrelsen man var,-og hun mente at man skulle finne egen størrelse.

  Jeg kjøpte da en magisk understellsbeholder i størrelse 42 og gledet meg villt til å skvise fettet en størrelse ned,-men hva skjedde...?

  Jeg lå på badegulvet og bannet som en sjømann mens jeg higet etter å skvise meg inn,-og da jeg først var på plass i tvangstrøya for slappe dragsug kunne jeg knappt reise meg på beina igjen.

  Allerede før jeg hadde fått på meg finstasen hadde jeg klippet opp ett par centimeter på hver side av skrevet,-da jeg ankom festivitasen jeg ville være slank for klippet jeg opp strikken i livet på to steder...og etter forretten måtte jeg på badet og klippe litt til fordi jeg hadde fått fire lår.....hvordan i svarte helvete skulle dette gjøre meg trygg i alle sosiale settinger..???

  Den magiske underbuksa var på vei nedover i samme takt som selvtilliten,-og lets face it,-å være truseløs på fest i en alder hvor gravitasjonen minner deg på at du har klemt ut et halvt volleyball-lag med stor fare for ufrivillig plystring og spontan vannlating,-ja det bidrar IKKE til at man føler seg trygg i en eneste setting det,-den helvetes holdin-dritten var ikke verdt en krone !

  Jeg blir så forbanna fordi jeg blir lurt,-jeg VET at en skuddsikker vest skaper trygghet i alle settinger og at jeg bare gjemmer meg for terrorister eller evt.ungene en gang iblant,-alikevel lar jeg meg lure til å kjøpe dustete produkter fra kosmetikkindustrien fordi de lover meg at jeg skal få en følelse av trygghet,-suksess og fremgang...-gjennom en tvangstrøyetruse og krem,-jeg skal dekke ett behov de har skapt,-ikke ett jeg faktisk hadde før en trettenåring reklamerte for rynkekrem....

   

   

   

   

 • Publisert: 28.03.2018, 21:53
 • Kategori: Personal
 • 0 kommentarer
 • Ingen kommentarer

  Skriv en ny kommentar