hits

MONSTERSNUPP

HOLY SHIT WATER

 • Publisert: 16.03.2018, 21:39
 • Kategori: Personal
 • Noen ganger dukker det opp produkter som er så langt ute på jordet at jeg kjøper det,- ikke for at jeg ble lurt eller lokket av reklamen men simpelthen fordi produktet får kverulanten i meg til å ta over roret fullstendig !

  Idag kjøpte jeg en flaske med "smart vann"....."inspired by clouds.."

  Flasken lovet at smaken skulle være "crispy" uten at jeg fikk noen voldsom opplevelse av det,-dessuten lurer jeg på hvorfor det heter "smart Water"...?

  Jeg ble ikke smartere i alle fall,-mulig er det produsenten som er smart som lurer folk til å kjøpe noe de kan få helt gratis,-sånn sett er jo vannet kjempesmart !

  At vi i ett land med suveren kvalitet på springvann faktisk lures til å kjøpe vann på flasker er helt utrolig,-men på den annen side må man jo anerkjenne genialiteten i ideen.

  Når det gjelder springvann på flaske,-for det er jo det det er,-ja så føler jeg at det kan være rom for ett helt nytt produkt for de lettlurte.

  Som superblogger med minst fire faste lesere tenker jeg at denne idiotien må man forsøke å tjene på før folket innser at vann er vann ?

  Vannet vårt er det mest resirkulerte vi har,-man kan godt påstå at vannet i flasken kommer fra isbreer i alper,-unike kilder fra eksotiske steder og fra de mest urørte steder i verden.

  Det er også sant at vannet i flasken en gang har vært kamelpiss,-gorillasikkel eller giraffspytt.

  Du kan ikke se bort ifra at vannet i flasken har vært min hormonelle svette på en krum rygg etter en husmorkrise.

  Det kan man jo benytte seg av i en markedsføring,-sannheten kan strekkes nesten like langt som vannet,-og med det i tankene kan jeg vel lansere mitt eget springvann på flaske ?

  Selv om jeg fyller en flaske rett fra springen så kan det faktisk være vannet Jesus har gått på,-det kan være tårene til en nonne for 300 år siden eller fostervannet til paven.

  Med kjennskap til vannets magiske evner uansett hvor det var før det havner i min flaske så kan jeg jo love deg helt utrolige resultater dersom du drikker nettopp mitt vann !

  Med en hydrert kropp fungerer alle slimhinner optimalt,-fordøyelsen går på skinner og man unngår ubehag som hodepine,-akutt forvirring og stående hudfolder.

  Derfor kan jeg med mitt vann garantere et sexliv som sklir av seg selv,-et løfte om at ingen hetetokter tar fra deg så mye kroppsvæske at du ikke også kan skvise ut noen krokodilletårer ved behov,-og huden din vil aldri noensinne være noe annet enn klam,-glatt,-og fuktig !

  Å drikke vann er nødvendig for å opprettholde basale kroppsfunksjoner,-men om jeg kan lure deg til å drikke nettopp mitt vann så kan vannet ikke bare bli til vin,-men PENGER !

  Nå har jeg ikke så mange flasker tilgjengelig av prototypen min siden jeg pantet mye på Torsdag,-men om etterspørselen er høy på mitt fantastiske nye produkt "Holy shit Water" så løser jeg det !

  Første flaske av prototypen auksjoneres bort med startbud på 67 kroner,-uten frakt.

  (Jeg kan signere flasken for ett tillegg på 1500 kr )

   

   

   

   

   

   

 • Publisert: 16.03.2018, 21:39
 • Kategori: Personal
 • 1 kommentarer
 • Én kommentar

  Ei_heks

  16.03.2018 kl.22:34

  LOL <3

  Skriv en ny kommentar