hits

MONSTERSNUPP

ENDELIG er julen over !!

 • Publisert: 01.01.2018, 20:15
 • Kategori: Personal
 • Ikke for at Julen ikke er et av årets høydepunkter,-men nå har det vært en måned med nisser,-pynt og krims krams som er veldig dekorative helt til man innser at de samler jo støv !

  En ting er å feie lett med filla over skjenken,-noe ganske annet er det når man skal gjøre det uten å velte eller knuse en hel porselensfamilie i rødt som lever hele livet på loftet med unntak av denne ene måneden i året.

  Selv om julen har vært flott på alle måter er det også utrolig godt å bli ferdig,-hele December skal vi kose oss ekstra,-vi skal være ekstra rause,-vi skal aller helst redde halve verden og la all ondskap prelle av oss som vann på gåsa,-vi skal liksom være litt ekstra og gi litt ekstra.

  Joda,-jeg vet at det vi ser rundt oss i sosiale medier ikke nødvendigvis er hele sannheten,-ikke halve engang kanskje,-men om man noen gang føler presset fra sosiale medier så er det nok i julen.

  Jeg har gjort så godt jeg kan men må innrømme at til tross for at det har vært JUL i hele 4 uker har jeg hatt hverdagslige øyeblikk hvor jeg har nektet å lage pannekaker til kvelds eller brutt et løfte her og der fordi livet faktisk ikke betoner seg som en Disney-film bare for at det er December...

  Jeg tror mange med meg gleder seg voldsomt til juleforberedelser,-pynting og forventning,-men når julen er over kan vi ikke få julen ryddet bort og gjemt opp på loftet fort nok !

  Kanskje er det litt terapeutisk,-den siste dagen i året og i julen er jo preget av tanker om at man skal få et helt nytt år med blanke ark og det er nesten så man ikke kan vente med å bli en helt NY og BEDRE versjon av seg selv ?

  Det er ikke noe galt i det da,-jeg for min del skal spise enda mer ost og pasta i år,-trene minst mulig og gjøre mest mulig av det jeg bare har lyst til nettopp fordi jeg har blitt gammel nok til å innse at meg i ettersittende spandex ikke kan forbedre verden på noe vis,-men en lykkelig og tilfreds versjon av meg KAN gjøre det !

  ( jeg er et langt bedre medmenneske når jeg er mett )

  Hvis jeg kan starte året med et håp om å være litt smartere enn ifjor,-litt rausere og kanskje et litt bedre menneske så kan jeg være foruten alle håp om sixpack og vektnedgang i rekordklassen.

  Når jeg googlet juletre idag var det oftest stillte spørsmålet "når kan vi ta bort juletreet",-jeg for min del fikk svaret av min egen katt ca 0530 på årets siste dag.

  Trøtt og nærsynt før dagens første kaffe reagerte jeg ikke engang på at det ikke var et oppreist juletre i kroken av spisestuen,-det var først når jeg snublet i 16 julekuler på gulvet at jeg lurte på hvorfor ikke treet holdt fast på pynten sin,-og da så jeg at treet lå vannrett og ganske nakent i en krok av stuen mens antrekket lå spredt omtrent over hele etasjen.

  Årets aller siste men også kanskje den aller største latteren fikk jeg av kattens forsøk å å "rydde julen bort "

  Vi går løs på det nye året og kaller det blanke ark,-men vi sitter jo alle med de samme gamle fargestiftene og ferdighetene,-så vær litt rause med dere selv også da !

  Nyt det nye året akkurat som dere er,-det er ikke så forbanna sikkert at du trenger et eneste nyttårsforsett :)

  (Kanskje er du mer enn bra nok akkurat som du er )

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

 • Publisert: 01.01.2018, 20:15
 • Kategori: Personal
 • 2 kommentarer
 • 2 kommentarer

  Anne

  02.01.2018 kl.00:42

  Har katten din klart å flytte på hele treet? I såfall tror jeg du må ta en prat med katten din om farene ved bruk av steroider;) men enig i at det er superdeilig å legge julen bak seg:)

  denutroligereisen89

  02.01.2018 kl.21:13

  Haha, det var litt av et syn! Du slapp i hvert fall å fundere på når treet skulle ned. ;) Vårt tre får stå i fred av både unger og katten. I hvert fall enda...

  Skriv en ny kommentar