hits

MONSTERSNUPP

Med foten i bandasje og dassen i stua....

 • Publisert: 27.12.2017, 20:23
 • Kategori: Personal
 • Neida,-jeg bare tuller,-det er åpenbart høytid for usedvanlig mange bloggoppdateringer om julens gleder og gaver med bilder av perfekte kjoler,-perfekt mat og perfekte gaver,-og det er så klissete og søtt at man bør ta to shots med insulin før man logger på sosiale medier.

  Vår jul er så langt perfekt i min verden,-men den passer kanskje ikke helt inn i den tradisjonelle bloggverden,-vi har det ikke "bloggperfekt"

  Ikke har jeg prioritert bloggen heller,-for guds skyld jeg har fire barn,-hund og katt,-i tillegg til en artig akilles som har gjort meg kledelig halt.

  -Foldeskjørtet vaier jo voldsom og kommer til sin rett akkurat nå da...det krever ganske sterk vilje for å se på halting som sexy men det har gjort underverker for skjørtene mine i alle fall,-hoftene mine ble veldig latinske etter at foten min ble ubrukelig.

  ( Uten at det ringer på døra...)

  En ting er at jeg er halvveis gangbar,-men min medprodusent til barneflokken fikk utrolig nok koldbrann i magen fjorten dager før jul og ble hasteoperert med livet som innsats,-men heldigvis utskrevet i levende live tidsnok til å feire julaften med oss.

  Bare at han slapp fra det med livet i behold er verdt ekstra feiring,-han dro på legevakten med magesmerter og fikk beskjed om å ta noen paracet og kontakte fastlegen dagen etter,-hadde han fulgt rådet hadde han dødd.

  Heldigvis insisterte han på undersøkelse,-og man må jo faktisk tilgi legene for å ikke spontant gjette på koldbrann,-men da krisen var et faktum var han på operasjonsbordet i en fei,-vel hjemme og litt blek på julaften med kortere tarmer enn ifjor,-serverte ikke ribbe for å si det sånn.

  Alle ungene ønsket seg en Nintendo DS til jul,-og det er egentlig ikke for mye forlangt idag for barn,-jeg ser at samtlige barn rundt meg allerede har telefoner som er mer verdt enn bilen min...men fy flate så dyre disse Nintendo greiene er !

  Pappa blakket seg halvveis og kjøpte DS til alle tre,-resten av gavene fra mor og far kom fra Europris liksom,-men det la ingen av de merke til for de var i ekstase over å ha endelig fått det de ønsket seg.

  Jeg fikk flotte smykker av pappa men hadde ikke kjøpt noe til han,-med venstre fot ute av drift og et slags kjøreforbud fra legen gjorde at jeg kun kjøpte julegaver på de stedene jeg måtte oppsøke,-apoteket ble hyppig besøkt men å kjøpe støttestrømper,-munnsårsalve eller avføringsmiddel er liksom litt verre enn å ikke kjøpe noe,-jeg får helle skylde han en presang...

  Den fineste gaven jeg fikk var en kroppspleie serie fra min beste venninde,-jeg fikk noen produkter fra samme serie ifjor og utrykket voldsom glede over dem,-at hun husket at jeg elsket akkurat disse gjør gaven utrolig flott,-og selvsagt at hennes tanke er at jeg fortjener,-trenger og MÅ ta meg tid til å ligge i badekaret og bare slappe av i en overflod av kirsebærduft.

  For første gang på veldig mange år måtte årets juletre kjøpes fremfor å felles i skogen,-eldstejenta var svært bekymret over hvordan pappa skulle klare å hugge ned et tre med smertepumpe og kateter,-å kjøpe et tre var ikke engang i hennes tanker,-så sånn sett har ungene fått oppleve noe helt nytt i år !

  Katta trodde hele treet var en stor katteleke og har hatt en vidundelig jul så langt,-bikkja trodde vi var så rause at vi rett og slett plasserte en liten dass for han midt i stuen,-juletreet har nå en odør som helt klart hører hjemme i skogen mens katta har gitt treet et utseende som ikke hører hjemme noe sted.

  Jeg kan ikke dele "perfekte" bilder fra min jul i år,-men jeg har mange minner som helt klart ligger i kategorien perfekt for meg og flere kommer det til å bli,-ungene er glade,-bikkja føler seg bortskjemt og katta føler seg underholdt,-jeg lukter kirsebær og gubben lever,-julen er perfekt uperfekt !

  GOD ROMJUL !!

   

   

   

 • Publisert: 27.12.2017, 20:23
 • Kategori: Personal
 • 5 kommentarer
 • 5 kommentarer

  Bjørg

  28.12.2017 kl.00:02

  Koldbrann i magen? Det høres dramatisk ut. I magesekken? Eller tarmene? Og hvordan i all verden oppstår sånt? Takk og pris for undersøkelsen som avslørte det! Hvilken undersøkelse var det, forresten? Blodprøver? Har aldri hørt om dette før, men VET at koldbrann er veldig alvorlig.

  Helene

  28.12.2017 kl.00:06

  i tamen,-avslørt av mr og er nesten alltid en konsekvens av ubehandlet infeksjonBjørg:

  fjellgeitbundingen

  28.12.2017 kl.12:28

  Shit, bra dette gikk bra og at han kom hjem til jul. Med en slik førjul er det jo nesten så man ramler utpå det får koste som det vil, for å få fornøyde unger.

  frk figenscou

  28.12.2017 kl.19:41

  Jammeneh...god romjul da!

  Og hjelpe meg.

  denutroligereisen89

  28.12.2017 kl.20:52

  Koldbrann i magen hørtes virkelig skummelt ut! :O Enda godt det ble oppdaget! Hørtes ut som en fin jul alikevel. Den ville vært utrolig trist om mannen din ikke fikk sjekket magen. Det er noen ting som er mye viktigere enn et perfekt bilde i julen og det er en lykkelig og frisk familie som er sammen, gode minner og omsorg for hverandre. :)

  Skriv en ny kommentar