hits

MONSTERSNUPP

Jeg velger ...idrettsskade !

 • Publisert: 19.12.2017, 21:06
 • Kategori: Personal
 • Det begynte med en nummen følelse i en lilletå,-så føltes det ut som om jeg var litt for plattfot for en rund klode og det verket ganske godt i foten etter en arbeidsdag.

  Jeg haltet litt men kom meg gjennom,-jeg vraltet som om jeg gikk med full bleie og egentlig trengte litt hjemmesykepleie selv.

  Så en morgen lot jeg klokken ringe litt for mange ganger og da jeg innså at jeg hadde litt dårlig tid kastet jeg meg på beina ut av sengen,-men beina kastet meg tilbake i vannrett positur på gulvet.

  Foten virket ikke lenger rett og slett,-jeg klarte ikke kjøre ungene til skole eller barnehage og langt mindre gå på jobb,-men jeg hinket meg avgårde til legen i det minste.

  Det første han lurte på var hvor lenge det hadde vært vondt,-det var litt for pinlig å si at foten hadde vært vond i nesten to måneder så jeg sa to uker.

  Da svarte han at det er jammen bra du kom nå da så kanskje vi kan unngå at det går betennelse i akkillessenen....(SHIT)

  Legen lurte på hvor vondt det var og jeg sa at det var omtrent som kjerringstøt i albuen..du vet...

  (Ganget med ti millioner)

  At jeg hadde ligget i sengen og vurdert fordelene ved å bare tisse der fremfor å karre seg opp og GÅ til toalettet ble ikke nevnt.

  Det ble først slått fast at det var senebetennelse i foten,-men så kom akillesen på banen,-og da snakker vi noe helt annet !

  Når man googler det står det at det er en typisk idrettsskade !

  For en oppreisning og løft for selvtilliten,-JEG med total treningsallergi har pådratt meg en idrettskade !

  Betennelse i akillessenen er en tilstand som først og fremst forekommer blant idrettsutøvere.

  Tenk at jeg skulle få min bekreftelse på at det å være husmor og ansatt i helsevesenet kan sidestilles med toppidrett,-ja hva er det jeg ikke har sagt i alle disse år !

  Kudos til alle oss som løper med klesvask mellom etasjer verdt minst tre tusen på en stairmaster på et helsetudio,-alle oss som løfter snørrete unger og vaklevorne eldre,-det finnes ingen push ups som  tilsvarer en tidspresset husmorsprint over en glasert parkeringsplass med armene fulle av blytunge handleposer !

  Selv en hekkeløper kunne hatt nytte av en treningsøkt her,-å ta seg fra rom til rom med gulv minebelagt med legoklosser strategisk plassert lærer hvemsomhelst til å løfte beina høyere enn noensinne i møte med hindringer,-og smerteterskelen...ja den løftes til uante høyder.

  Selv en olympisk orienteringsløper kunne møtt sin overmann i jakten på en saks i dette huset,-og nå som jeg faktisk kan påberope med toppidrettutøver-kvaliteter så skulle jeg jammen meg kunne tilby en treningsleir for de som vil nå nye høyder.

  Det er nesten så jeg omfavner denne diagnosen som en gylden pokal for min atletiske hverdag til tross for at jeg veldig ufortjent ikke hverken sponses med millioner eller kan håpe på en pokal eller tre.

  Og så leste jeg resten av setningen....og eldre.

  Men herregud,-hvem bruker google som oppslagsverk ved sykdom da...øh.

   

                                                                                                                                

 • Publisert: 19.12.2017, 21:06
 • Kategori: Personal
 • 2 kommentarer
 • 2 kommentarer

  Åshild

  22.12.2017 kl.10:55

  Jeg strakk en brystmuskel da jeg dyttet en full trillebår opp en bratt bakke. Det er visst for det meste idrettsskade, og kan oppstå hos utrente.

  God bedring.

  Helene

  22.12.2017 kl.20:29

  idrettsskade høres så sporty ut helt til man innser at det kan ramme eldre og utrente.....Åshild:

  Skriv en ny kommentar