hits

MONSTERSNUPP

Mandagsfyll & Arteriefett i lompe.

 • Publisert: 04.12.2017, 22:38
 • Kategori: Personal
 • Mange er opptatt av å fylle bensin på mandag morgen fordi prisen er så lav,-jeg derimot unngår å fylle bensin på Mandager nettopp fordi alle andre gjør det.

  Det er pokker ikke verdt det,-det jeg ville spart på literprisen kompenserer på ingen måte det tapet jeg lider som menneske.

  Idag hadde jeg ikke noe valg,-jeg skulle tanke på ettermiddagen men fikk en telefon fra skolen om at datteren min hadde blitt syk og måtte hentes,-og da måtte jeg fylle på bensintanken  etter å ha kjørt en ekstra tur for å hente henne.

  En ting er at det er kø foran pumpene,-men kø-kulturen er totalt fraværende,-om mulig verre enn ellers !

  Det jeg opplevde idag var så langt fra folkeskikk at det kan ikke gå upåaktet hen.

  Før man sikter seg inn på en pumpe vurderer man den foran seg i kø,-er dette et menneske som bare vil fylle og dra fort,-eller er det en slendrian som gir blaffen i andre mennesker ?

  Først stillte jeg meg bak en gammel Mercedes,-føreren var en eldre dame som så ganske effektiv og målbevisst ut,-men det var kun til hun var ferdig med å tanke,-da ble hun pokker så sosial med alt som hadde puls inne på stasjonen !

  Jeg satt i bilen og ventet i flere minutter mens jeg observerte null antydning til å stille seg i kø ved kassa for å betale for bensinen så andre kunne komme til,-så jeg rygget iltert og stillte meg bak en annen bil.

  -At jeg ikke la merke til at kvinnemennesket ikke brukte kort men måtte INN på stasjonen for å betale ??

  En mann i kjeledress så også svært effektiv og tidsorientert ut der han sto og tanket,-han betalte med kort på automaten og ga dermed håp om at han ville tanke og KJØRE videre så andre (JEG) kunne få tanket.

  Han tanket ferdig og satt på lokket til tanken,-nikket til meg bak han i kø og jeg tenkte "Endelig,-han skjønner tegningen".

  Så gikk han rundt stasjonen,-inn på stasjonen og rundt igjen og jeg lurte på hvorfor,-jeg SÅ jo at han brukte kort da han skulle tanke,-hvorfor i svarte helvete flytter han seg ikke hvis han har tanket OG betalt ??

  Han var tydeligvis på jakt etter såpevann for så å nøysommelig vaske alle rutene på bilen,-jeg hyperventilerterte nesten litt i raseri men klarte å holde labbene unna hornet og rygget igjen for å stille meg i kø bak en splitter ny hybrid med en eier i staselig dress.

  Han ser så viktig ut,-han har vel ikke tid til å skravle,-fjase eller vaske alle vinduene sine med dårlig gratis såpevann tenkte jeg,-HAN flytter seg nok så fort tanken er full.

  Dessuten brukte også han kort da han skulle tanke,-og ettersom bilen var veldig glinsende og fjong antok jeg at han neppe ville bruke lang tid på å vaske rutene sine med billig sølevann ?

  NEIDA,-til tross for at bensinen var betalt OG alle rutene glitret så gikk han inn på stasjonen for å kjøpe seg mat !!

  Men i alle dager,-er det sånn at om man har spart 23 øre pr liter så MÅ man kompensere med å kjøpe en stasjonspølse til en liten formue ??

  Skal man virkelig investere i arteriefett i lompe til en latterlig pris BARE for at bensinen var billig ?

  Eller er man så hensynsløs at man ikke legger merke til at det står syv biler i kø som trommer irritert på dashbordet mens du slafser i deg ditt overprisede hjerteinfarkt ??

  Og kunne man ikke i det minste ha flyttet bilen 4 METER først så andre kunne få fyllt og kommet seg hjem så skrikerungen med oppbrukt tålmodighet i baksetet kan få febermedisin ??

  Nå er det ikke slik at man må kjøpe overpriset arteriefett i lompe for å få ett infarkt,-jeg kunne lett fått et idag uten hverken ketchup eller remulade,-og jeg er ganske sikker på at en kapillær eller femten sprakk heftig i dagens pumpe-kø.

  En liten oppfordring til Mandagsdrittsekker hektet på sølevann og infarkt i lompe,-FYLL OG FLYTT !!

   

   

 • Publisert: 04.12.2017, 22:38
 • Kategori: Personal
 • 1 kommentarer
 • Én kommentar

  denutroligereisen89

  09.12.2017 kl.19:50

  Uff, føler med deg! Har opplevd lignende mange ganger selv. Lite moro når man har små barn i bilen som hyler eller tom mage og skal hjem og fikse middag. Rart det er så vanskelig å flytte bilen hvis man har fylt og skal inn og kjøpe seg mat. :S

  Skriv en ny kommentar