hits

MONSTERSNUPP

Kjære alle menn,-Krenkepokalen går til dere !

 • Publisert: 26.11.2017, 20:30
 • Kategori: Personal
 • Jeg skrev et innlegg om hvor krenket man blir av reklamene som kvinne og at vi har krenkerekord når det gjelder produkter rettet mot oss,-mange av dere kjenner nok en annen sannhet og ble kanskje moteriktig krenket av det jeg skrev.

  Idag oppdaget jeg nemlig virkeligheten for menn,-i flere dager har det dukket opp en merkelig reklame i feeden min fra en nettbutikk og da jeg tilslutt klikket på den fikk jeg litt sjokk.

  Dette ligner litt på det trikset med å tre ett melkeglass over fjeset og suge ut luften til vakuumet i glasset har gitt deg større lepper,-dog med blodutredelser og vevsskade,-men pyttsann.

  -Og når effekten forsvinner etter et kvarter beholder du jo uansett to av tre,-du beholder blodutredelsene og vevsskaden !

  Det verste er vel de fiktive tilbakemeldingene fra fornøyde brukere,-INGEN syntes den var for stor for dem !

  Akkurat som industrien forsøker å lure oss til å tro at vi virkelig behøver det produktet de skal prakke på oss siden alle andre kunder åpenbart ikke har et like stort (lite) problem som oss.

  Dette er en nettbutikk jeg vet flere jenter handler i og i nysgjerrighet opprettet jeg en kundeprofil for å kunne se nærmere på deres utvalg,-MEN jeg huket av for MANN i profilen.

  Jeg ble spurt om nettstedet skulle velge produkter som kunne være interessante for meg,-en mann på 43,-og jeg huket av for ja.

  Da jeg så resultatet ble jeg litt varm...av skam !

  Selv synes jeg jo at reklamer rettet mot kvinner er fordummende men etter å ha sett hva jeg ble presentert for som mann er jeg nå sikker på at jeg må finne frem de gamle joggeskoene med borrelås.

  Dette er faktisk helt på linje med de idiot reklamene vi utsettes for når våren kommer og sommerkroppen skal fikses på noen fattige uker,-i tillegg skaper det også en ide om at det er fyren til høyre som er mest attraktiv for oss,-det trenger faktisk ikke å være helt sant !

  Her vinner gutta krenkepokalen,-å tro at en magisk børste skal trylle frem en voldsom manke er nesten like dumt som at shampoo tryller frem orgasmer.

  Vi har jo vippeserum som har dokumentert effekt,-men ingrediensene i denne tusjen for økt skjeggvekst er ikke tilgjengelig.

  Jeg forsøkte meg på ett google søk med teksten i reklamen"Fashion men liquid beard growth  fast enhance facial whiskers nutrition moustache grow sticks shape charm whiskers pattern",-og så slo det meg at de bruker det samme psykologiske trikset som med magic mascara !

  Magic volumizing diamantizing super special extreme faboulus mega length extravaganza effect"

  Som om vi er så dumme at bare man lager en lang ordrekke med positivt ladede ord så er vi solgt,-også her føler jeg at krenkepokalen går til gutta.

  En balleholder innsatt med testosteron,-som en mann over førti er dette tydeligvis anbefalt for meg...

  At mannfolk skal passe på at rumpa ser spretten ut og ballene ikke ligner på slappe pærer på vei ned fra sin gren er en tanke som ikke har fallt meg inn engang,-beklager men jeg har aldri noengang tenkt at dette er et viktig kriterie for å avgjøre om du som mann er god nok,-og at reklamer som dette muligens setter deg på den tanken provoserer meg faktisk litt !

  Og akkurat som vi noen ganger ikke kan begripe at dere menn ikke legger merke til hva vi har gjort for å fremme vår fremtreden så legger ikke vi merke til hva dere har gjort,-nettopp fordi denne ideen om perfeksjon kanskje ikke kommer fra noen av oss,-det er pengehungrig lureri fra en ond industri som tjener penger på at vi tror at vi ikke er bra nok.

  Dette er bare merkelig,-for etter å ha sprayet kroppen med testosteron og lagt ballene i en testosteronimpregnet balleholder så burde man vel forvente hår på ryggen,-men dette beviset på manndom skal altså for all del fjernes ?

  Dette minner også om reklamene rettet mot kvinner hvor "før" bildet egentlig ikke er så voldsomt,-men det lurer deg til å tro at det er lite som skal til før du er en hårete bigfoot som trenger et artilleri av remedier for å hjelpe deg til aksept.

  Og her er bestselgeren og årsaken til at dere gutta vinner kongepokalen i krenking !

  Det voldsomme fokuset på den enøyde slangen er ekstrem og det handler kun om å være størst og å holde ut lengst !

  Jeg synes at vi jenter blir utsatt for mye rar reklame men jeg har til gode å se reklame som tar seg av dårlig mus,-flagrende lepper eller tunnell-syndrom.

  Når jeg ser denne tenker jeg at det kunne like gjerne stå "Ikke vær et dårlig ligg"

  Skulle tatt seg ut om vi ble utsatt for en reklame for et produkt mot slapp mus med samme tekst..?

  Vi jenter ler jo ofte av at dere bruker mye tid med linjal,-når det er sagt er det svært få jenter som er særlig opptatt av de fysiske målene og etter denne opplevelsen som "mann" i en nettbutikk er det ikke lenger noe å le av,-en enorm industri skor seg på deres akilleshæl,-og det er også de som har gitt dere denne akilleshælen,-ikke oss kvinner...husk det !

  Vi foretrekker ALLTID en gentleman uansett mål,-hår eller kropp,-og vi bytter det ikke bort mot et rasshøl med sixpack uansett hva denne kyniske industrien forsøker å bevise for dere.

  Bare det faktum at jeg ikke engang visste hvilken verden dere lever i når det gjelder produktreklamer må jo bety at alt dette kommer ikke fra OSS !

  Da jeg begynte på innlegget humret jeg for meg selv og tenkte dette er jo rasende komisk,-samtidig er det også rasende trist,-og det er med lett hjerte jeg overrekker gutta en solid krenkepokal,-og den kan vi dele på for vi er faktisk i samme båt.

  La oss inngå en deal,-ikke la dere lure til å tro hva vi vil ha,-og så kan vi forsøke å ikke la oss lure til å tro hva dere vil ha,-og aller viktigst,-ikke betale penger for tøvete produkter som lover noe de ikke kan holde og som definitivt ikke gjør deg mer attraktiv,-kun noen kroner fattigere.

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

 • Publisert: 26.11.2017, 20:30
 • Kategori: Personal
 • 4 kommentarer
 • 4 kommentarer

  fjellgeitbundingen

  27.11.2017 kl.19:48

  Blir for mye krenking for min del. Synes folk tar alt ille opp for tiden. Lurer på hvor beskyttet folk er og hvor lite vi tåler i ett av verdens rikeste land. Er dette er symptom på at vi har det for godt og kan bruke all vår energi på bagateller. Kanskje ikke bagateller for alle, nei ser den. Men det må da være måte på også, eller tar jeg feil? Litt tror jeg da jeg tåler. Med noen ting i kofferten, så tåler man da litt. Synes mange diskusjoner i det siste mangler kontakt med jorda. Krenket er egentlig et sterkt ord, eller er ordet bare misbrukt? Mener man egentlig litt støtt og kanskje kan man kommentere det, men ikke påberope seg retten til å bli krenket. Slik som en voksen gjør mot et barn ved forgripelse, robbe noen, en voldtekt eller andre overgrep. Tenker videre at all dette våset de selger: Skjønner ikke folk går på limpinnen. Er det for fantastisk for å være godt er det gjerne det og, er nå min mening. Nei, bruk heller tiden og pengene på hverandre. Jeg synes slik en manns holdninger og verdier er viktigere enn alt annet. Men litt kjemi må nok være der ;)

  Helene

  28.11.2017 kl.20:49

  Krenking er den nye folkesporten,-men som alt annet overfladisk som er i vinden blåser også dette bort og brått finner vi noe annet som fenger :) -men at menn er utsatt for ENDA dummere reklamer,-det overrasket meg litt altså....fjellgeitbundingen:

  denutroligereisen89

  27.11.2017 kl.22:32

  Så ufattelig at noen går fem på og tror på slike annonnser. Verden og dens reklamers påvirkningskraft er tragisk og sykelig! :S Media fremstiller det som at utseende og kropp betyr alt! Det er så trist så trist!

  Helene

  28.11.2017 kl.20:51

  jeg har selv bestillt ting på nettet som har lovet meg noe jeg egentlig vet er uoppnåelig,-så noen ganger tror jeg usikkerheten trumfer fornuften og så er det noen som tjener veldig mye penger på det :)denutroligereisen89:

  Skriv en ny kommentar