hits

MONSTERSNUPP

Med rett til å krenkes !

 • Publisert: 24.11.2017, 21:29
 • Kategori: Personal
 • Det er nesten ikke til å tro,-at en av våre største aktører har bevisst gått inn for å krenke en hel yrkesgruppe med en tegning av et dyr !

  Det eneste som forundrer meg bitte litt er at de kun angriper Tine for deres soleklare overgrep for en annen aktør føler jeg har krenket sauebønder noe alldeles voldsomt,-hvordan kan noen slippe unna med å bruke sau og lam for å reklamere for dasspapir ?

  Hvis ikke det er en skrikende antydning om at sauedrift er noe dritt og at man kan stappe hele sauedriften opp i rassen,-ja så vet ikke jeg....?

  Nå er det mulig jeg har sterkere anntenner hva krenking angår siden jeg er kvinne for vi krenkes over en lav sko når det kommer til produkter vi trenger...unntatt dasspapiret da,-den krenker jo noen andre.

  Nå går vi inn i en periode med skikkelig fest-stemt krenking og for å være ærlig er det litt godt at vi er flere så vi kan stå sammen mot krenking.

  Daglig ramler det inn reklamer i postkassen med en oppfordring om å bli klar til julebordssesongen,-og det betyr i praksis at det taes utgangspunkt i at vi er som gørrete roadkill som med god hjelp kan skrapes inn i en hold-inn strømbebukse og holdes oppreist med en skikkelig push-up.

  Den voldsomme lukten av bedervelse og mislighold kan kamufleres med deodoranter som garanterer at du til tross for ymse bevegelser ikke vil lukte vondt på minst 24 timer.

  Kadavertrynet kan reddes med 9 lag sparkel for et glamorøst og naturlig utseende,-øyenskygger med glitter for høytidssesongen pushes hardt med supertilbud men jeg lurer på om det er for å skape lett sveiseblink for de som måtte møte på deg under diskolyset på julebordet,-ja slik at reklamen holder det den lover,-at du blir sexy nok til å få deg noe.

  Hår er et enormt problem for oss damer nå før høytiden,-og takk og pris for at det er tilbud på all verdens hårfjerningsremedier med bilder av vilt sexy legger som garantert ikke er samlet med mindre det er hviledag,-det lyser håp på pakkene med verdens mest smertefulle riv&røsk produkt.

  På hodet er det motsatt,-der skal du har mye mer hår enn det som er naturlig,-og selvsagt skal du ikke ha et eneste grått hår,-derfor druknes vi i produkter som har ett fokus,-nemlig å redde omverdenen fra dine grå hår...med et naturlig resultat selvsagt.

  Det er supertilbud på krølltenger og rettetenger,-det viktigste er at du retter opp det du er født med enten det er krøllete som en dårlig hekk eller flatt og stritt som grisebust,-du blir sexy hvis du retter ut krøllene du er født meg og sexy hvis du krøller grisebusten du er født med,-det er helt naturlig.

  Uansett må du selvsagt vaske håret,-og for de som ikke mestrer sexy legger eller sminke som gir tilstrekkelig sveiseblink til å få napp så er du alikevel garantert minst en orgasme av hårvasken....tenk at kosmetikkindustrien er så rause med oss mislykkede kadaverdamene at de ordner opp for oss alikevel.

  For å tåle oppgraderingen til julebordssesongen bør hele legemet preppes godt med lotion,-og som med det meste rettet mot oss kommer de med en oppfordring om at vi skal både akseptere kroppen vår og tilogmed elske den,-den tanken slo meg ikke før jeg kjøpte en flaske bodylotion,-tusen takk.

  Skulle du være så uheldig at du rammes av mensen midt i julebordsesongen er du egentlig heldig,-for med rett bleie eller propp kan du faktisk erobre både verden og julebordet,-du kan oppnå trygghet,-selvsikkerhet og en spontan evne til å bestige fjell hvis jeg har forstått budskapet i reklamen rett.

  Vi må huske på den gaven vi er gitt,-for menn kan på ingen måte gjøre som de vil,-det er alle enige om,-men DU som kvinne KAN gjøre det med rett propp i slusa.

  Jeg har igrunn mye mer på hjertet i denne saken men jeg observerer at O2 metningen min er synkende antakelig som et resultat av at jeg øver meg på hold-inn strømpebukse og push-up,-jeg klarer ikke å sitte her lenger fordi busken som engang var brenner som pokker etter å ha blitt røsket opp med røttene,-og sist men ikke minst så er hele hodet litt numment fordi jeg nettopp tok  meg en dusj og hjernen er i total orgasme-kollaps,-men håret mitt er fyldig,-flott og flagrende da.

  Å bli klar for enhver sesong enten det er sommerkropp eller julebord er en smertefull affære for oss og ikke kan vi trøste oss med ett glass varm melk heller,-for innholdet er verre enn dekorasjonen på kartongen,-en ting er at det er ulv på utsiden men langt verre er det at det er FETT på innsiden.

  (Det er HELT forbudt)

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

 • Publisert: 24.11.2017, 21:29
 • Kategori: Personal
 • 4 kommentarer
 • 4 kommentarer

  eiheks

  26.11.2017 kl.02:58

  LOL

  Ubeskrivelig morsomt! <3

  Men du glemte EN ting i orgasmejaget. Varier med Finess, for da blir du så god venn! ;) :D ;)

  Og så lurte jeg på noe. Jeg skal ut og reise om en stund. Kan jeg droppe flybilletten og fly på Libress med vinger? ;)

  Helene

  26.11.2017 kl.13:21

  -Om du dropper libresse kan du sikkert fly på kosteskaftet,ha ha
  Nå skal jeg kjøpe meg litt finesse og se hva som skjer :).eiheks:

  Hans Omberg

  26.11.2017 kl.17:08

  Hadde jeg skrevet det hadde det SIKKERT vært krenkende....

  klukk, klukk....

  Helene

  26.11.2017 kl.17:13

  Hvis man bare går inn for det kan man krenkes av ALT !!Hans Omberg:

  Skriv en ny kommentar