hits

MONSTERSNUPP

Crepes ala kjærleik !

 • Publisert: 22.11.2017, 22:08
 • Kategori: Personal
 • Pannekakerestauranten har åpnet for sesongen !

  Det er stor spenning og forventning til åpningen som ikke skjer før det er mørkt nok ute til at man kan skape stemning med tente lys tidlig nok til at klientellet rekker leggetiden sin.

  Gjestene er ekslusive og det må taes hensyn til deres arbeids og hviletid.

  Gjestene var så ivrige og forventningsfulle at de tilbød seg tilogmed å dekorere restauranten for sesongåpning,-men hovmesteren mente at gjestene var verdt en overraskelse og lot de vente i spenning.

  Dørene åpnet presis klokken 1900 og kleskoden på premierekvelden var nybadet i pysjamas,-heldigvis ble ingen nektet adgang.

  Menyen i år er særdeles flott,-som tilbehør var det blant annet kortreiste blåbær plukket på den eksotiske Kiwi-halvøya som tilfeldigvis er helt i nabolaget og Jordbær spesiellt utvalgt i den så langt ukjente nasjonen Prix,-tilfeldigvis også innen rekkevidde.

  Husets drikke var en helt spesiell melk importert fra nabolandet og så flott at den må nytes fra et stetteglass,-selv de kongelige i nabolandet drikker nettopp denne melken.

  Gjestene ble behørig plassert for å unngå håndgemeng eller konflikt,-heldigvis er husets hovmester sensitiv til personkonflikter og uønsket egleri ved et staselig bord og som alltid var bordplasseringen så perfekt at gjestene kunne nyte sitt måltid,-dog observerte hovmesteren at gjestene i sin glede over å endelig kunne besøke denne ekslusive restaurant la alle konflikter til side.

  En oppmerksom hovmester sørget for at alle ønsker ble innfridd og selv de underligste forespørsler ble møtt,-og det ble en særdeles vellykket åpning av pannekakerestauranten også i år.

  Som alltid ble ingen av gjestene presentert med en regning for måltidet,-denne restauranten tar imot nattaklemmer og mette raper som lønn og driftes ene og alene på ren kjærlighet.

  Også i år var åpningen en suksess,-gjestene var mer enn fornøyd med meny og utførelse og ikke minst fornøyde med at de rakk leggetiden sin uten konflikt med egne rutiner.

   

   

   

   

 • Publisert: 22.11.2017, 22:08
 • Kategori: Personal
 • 0 kommentarer
 • Ingen kommentarer

  Skriv en ny kommentar