MONSTERSNUPP

En slags aftenbønn.

 • Publisert: 18.11.2017, 21:55
 • Kategori: Personal
 • Hei Gud,-har du sovnet bak rattet..?

  Vet du at din frelse og tilgivelse har blitt en handelsvare verdt milliarder ?

  Vet du at det er mennesker som selger billetter til din himmel for svimlende summer ?

  Du har "ansatte" som forteller sårbare og syke mennesker at om de bare betaler nok penger så skal de få oppleve både lykke,-helbredelse og tilgivelse.

  Har ikke du egentlig lovet oss alle det og tilogmed ofret en sønn for våre synder ?

  Jeg kan ikke påstå at jeg har lest biografien din så veldig nøye,-men jeg er ganske sikker på at jeg ikke har sett et kidnummer der.

  Det er ikke sånn at man tar fra de rike og gir til de fattige,-nei man tar fra alle som lar seg skremme med helvete og skjærsilden og gir til seg selv.

  Vi har det bedre enn de fleste her hvor jeg lever,-og jeg tenker at om du finnes og påvirker så har du jammen velsignet oss her oppe godt.

  Jeg er takknemlig for at jeg ikke er på flukt med mine barn,-de er velfødde og sover  i varme senger hver eneste natt trygge for all verdens ondskap,-og det er mat i kjøleskapet !

  Alikevel er det mennesker her i vår overflod som mener vi må velsignes MER,-og vi skal betale penger for din velsignelse ?

  Er dette en slags avtale du har inngått med noen Gud,-er det en sponsoravtale eller noe ?

  En av dine "ansatte" tjener millioner på å selge din velsignelse,-han sier tilogmed at om vi vil håne satan kan vi bare gi han 1500 kroner...vet satan noe om dette og på hvilken måte skulle dette håne han,-at en av "dine" kan kjøpe seg et enda større hus eller enda dyrere bil ?

  Og er han egentlig ansatt av deg,-for det han prediker ligner ikke så veldig på hverken medmenneskelighet,-raushet eller omsorg,-det er mest trusler om hva som kan ramme oss dersom vi ikke vil finansiere hans imperium.

  Er det egentlig ditt kontonummer han oppgir...eller sitt eget,-og får du renter av fortjenesten...og hva bruker du den gevinsten til ?

  Om det virkelig er DU som tjener på dette har jeg noen tanker om hva du kan bruke de milliardene på,-så langt burde du ha tjent mer enn de største finans mogulene verden har sett men alikevel blir ikke de milliardene brukt der det trengs,-har revisoren din sovnet også kanskje..?

  Det er mulig du er en grei Gud altså,-men som arbeidsgiver synes jeg du suger litt for dette stiller deg i et litt dårlig lys for de som tror at det handler om å elske din neste som deg selv til tross for en slunken lommebok,-å ikke dømme de som er annerledes og ha visshet i at ALLE ble skapt i ditt bilde og fortjener syndsforlatelse.

  Du burde faktisk sjekke referansene litt bedre,-for det er mange av dine "ansatte" som både dreper,-dømmer og torturerer uskyldige mennesker i ditt navn.

  Om du trenger hjelp til å sjekke hvilke copyright rettigheter du har så kjenner jeg noen som kan bistå,-for helt seriøst Gud,-du kan ikke finne deg i dette !

  Nå er ikke jeg hverken ansatt eller arbeidssøkende Gud,-jeg meldte meg tilogmed ut av statskirken da jeg fyllte seksten,-ikke for at jeg ikke tror på deg men fordi jeg ikke tror på dine ansatte eller kirken.

  Håper du synes det er greit og ikke er sint på meg for det,-for jeg forsøker virkelig å leve etter mange av de gode prinsippene du står for og jeg prøver å være et godt medmenneske hver eneste dag,-jeg har gjerne en dialog med deg men jeg vil ikke slippe alle de andre grådige pengehungrige fordømmende folkene inn selv om de påstår at de har en direktelinje til deg.

  Er det sant forresten ?

  Har du seriøst opphøyet noen til å tale din sak for å drive inn penger for griske mennesker i et rikt land mens små barn verden over dør av mangel på mat,-vann og medisiner..?

  Hvis jeg skal tro på deg så må jeg svare for deg å si nei,-for ellers ville du vært en skikkelig drittsekk.

  Håper ikke du ble veldig irritert på meg nå Gud,-men noen må jo servere et par sannhetens ord dersom du faktisk ikke er informert om hva som foregår i ditt navn her nede.

  Åja,-kjære Gud forby hybelkaniner og våte parkdresser er du snill...

  Amen.

   

   

   

   

   

   

 • Publisert: 18.11.2017, 21:55
 • Kategori: Personal
 • 0 kommentarer
 • Ingen kommentarer

  Skriv en ny kommentar

  hits