MONSTERSNUPP

Kropp Surprise !

 • Publisert: 09.11.2017, 21:09
 • Kategori: Personal
 •  

  Jeg har noe langt mer spennende enn både sommerkropp og vinterkropp kombinert,-for jeg har en overraskelseskropp.

  Livet kan ikke bli mer spennende enn når kroppen din bestemmer seg for å drive litt ap med deg,-hver dag er et forbanna eventyr !

  Helt plutselig en dag våknet jeg 15 kilo tyngre...SURPRISE !!

  Ifølge de lærde så kan jo hormoner som har gått seg vill i systemet gi uforklarlig vektoppgang men selv synes jeg ikke det er så uforklarlig,-jeg ser en klar sammenheng mellom åpen kjeft og full tallerken.

  Å spise som om man er svanger med sekslinger mens eggstokkene dingler som en inntørket klase rosiner,-DET er uforklarlig.

  Dog kan det virke som om puppene er med på ideen om sekslinger,-seks valper som spiser fra bakken sånn at puppene i ren omstillingskraft strekker seg mot grusen for å stille hungersnøden der nede på bakkenivå.

  Det ville ikke forundret meg om puppene mine har et annet postnummer enn meg,-på den annen side er det ingen fare for at de går glipp av noen julekort heller...

  Med økende fare for benskjørhet og svake knær vurderer jeg sterkt å ta knebeskyttere PÅ før jeg tar bh`en AV...

  Et annet fenomen som er NASA-verdig er hvordan man kan sitte på et fryserom og svette bøtter,-det verste er at når andre fryser og kler på seg så blir jeg enda mer svett på deres vegne !

  Og på uforklarlig vis gjør det meg rasende,-helt til jeg ser en medisterkake eller får ferten av en varm frityr....

  Kroppen er i skikkelig surprise-modus og dynker plutselig overdelen av legemet med overflod av fukt mens underdelen derimot er i konstant akutt fare for buskbrann,-jeg er helt sikker på at om jeg var på en øde øy uten fyrstikker så kunne jeg bare satt meg på en tørr kvist og grillfesten hadde vært et faktum.

  Hadde jeg ikke hørt om disse artige fenomenene tidligere hadde jeg vært overbevist om at dette er et resultat av en ufo opplevelse med påfølgende eksperimenter som har forårsaket skade på harddisken min,-men det er liten trøst i de lærdes ord...

  Man vet at man er i fare for å tape vettet når man hører ordet "Premenopause"og tenker at "pause" er det mest opphissende man har hørt i år uten å fatte hva han egentlig sa.

  Når man så hører ordene,-"For mye stress øker produksjonen av kortisol,-det kan gi symptomer på Premenopause,-så det er viktig at du prioriterer riktig og stresser ned",-og det men en sånn jævla avslappet lav stressfri stemme kombinert med en avslappet tilbakelendt stilling som avslører at den lærde foran deg tjener millioner,-har hushjelp,-hytte,-båt,-fire ferier i året og egentlig ikke har RETT til å uttale seg om STRESS !!!

  Det er da jeg tenker at legen kan umulig si dette til meg med mindre han mener at han imorgen presis klokken 1600 står på kjøkkenet og lager middag til flokken,-tar seg av oppvask og klesvask,-lufter bikkja og børster katta,-rydder lekene i kjelleren og sorterer hundre partnerløse sokker,-mens jeg tar en lur på sofaen....?

  Når er det jo sånn med denne surprise kroppen at den har tatt stadig mer makt og stjeler en lur,-og det har hendt mer enn en gang at jeg skal ta en liten kaffeskvett før jeg rydder litt ekstra før jeg får besøk....og så bråvåkner jeg med halve fjeset fullt av sikkel av at det ringer på døren...SURPRISE !

  Og er jeg riktig heldig skvetter jeg så fælt at jeg bokstavelig talt skvetter,-det er søtt når hundevalper i gledesrus over besøk skvetter litt,-mindre søtt er det når en middelaldrende lett overvektig dame skvetter seg ut i et hysterisk forsøk på å sparke rot under sofaen og tørke vekk sovesikkelet før besøket ramler inn døren.

  Aldri et kjedelig øyeblikk med en overraskelseskropp,-som et forbanna kinderegg med et ytterlag av 99% rene karbohydrater og en innside med et puslespill så komplisert at det kunne brakt Mensa i skam.

 • Publisert: 09.11.2017, 21:09
 • Kategori: Personal
 • 0 kommentarer
 • Ingen kommentarer

  Skriv en ny kommentar

  hits