MONSTERSNUPP

Jeg har savnet dere....

 • Publisert: 18.10.2017, 21:52
 • Kategori: Personal
 • Jeg la Monstersnupp på is for å starte en politisk blogg,-og det er jeg også kjempeglad for !

  Da jeg engasjerte meg litt sånn tilfeldig i politikk oppdaget jeg en lidenskap jeg ikke visste jeg hadde,-jeg har som mange andre sittet i sofaen og ristet på meg nakkesleng når det har vært politiske debatter men jeg har ikke helt tenkt at det var noe poeng i protestere høyt eller offentlig.

  Jeg er tross alt bare en smånevrotisk overarbeidet husmor og småbarnsmor med en krevende jobb i hjemmetjenesten,-hvorfor skulle mine meninger eller protester legges merke til ?

  Men så er det jo sånn at om du skal bli lagt merke til ja så må du ut i den politiske verden og hyle fra deg der,-det hjelper faktisk ikke så mye å kjefte i sin egen stue foran et publikum som er mest opptatt av kinderegg og pannekaker uten reell beslutningsmakt.

  I ett lite øyeblikk følte jeg meg brått mektig i det min stemme plutselig var viktig,-for hva tenkte JEG om grunnbemanning i helsevesenet,-hva mente JEG om eldreomsorg og spesialisthelsetjenesten ?

  Jeg har jo sagt i mange år at jeg skulle ønske at de som tok dårlige beslutninger som jeg måtte forsvare overfor pasienter eller pårørende skulle gått minst en dag med meg på jobb og svare for egen idioti !

  Nå tenker jeg at jeg kanskje får en mulighet til å være med på å påvirke disse beslutningene som taes,-men du verden for et sirkus politikk er...

  Og her kommer årsaken til at jeg har savnet DERE og min egen lille verden som Monstersnupp,-for her verdsettes ærlighet og tale rett fra levra,-og jeg kan med stor sikkerhet si at jeg er neppe mentalt montert til å være politisk korrekt....

  Det er noe helt absurd som skjer med folk når de lukter posisjoner eller makt,-å prøve å skvise inn et fornuftig ord er som å forsøke å rappe kinderegget til en trassig treåring,-og det resulterer i massiv infantil hyling !

  De som ikke har blitt hyllet som de heltene de mener de er utbasunerer sin vrede i sosiale medier med påfølgende fabrikerte sannheter og beskyldninger,-ikke et snev av selvinnsikt er å spore.

  Selv tenker jeg ganske så upolitisk at jeg ikke fatter hva de hyler for,-det er da ingen muligheter for hverken verdensherredømme eller ubegrenset pengestrøm,-de er som unger som griner etter å bære den hjemmelagede papirkronen fra forrige barnebursdag.

  Den politiske verdenen en en underlig labyrint som ikke helt knekkes av en frittalende høne uten andre ambisjoner enn å bli hørt,-men kanskje er det akkurat det den verdenen trenger ?

  Selv har jeg blitt beskyldt for både dokumentforfalskninger og korrupsjon,-men de som kjenner meg vet at det eneste som lokker meg til bestikkelser under bordet er den enorme oppvasken som dominerer kjøkkenbenken...og der har jeg alt ordnet meg en pengehungrig tenåring.

  Man skal helst ikke stikke seg frem eller utfordre feil folk som blir dørgende fornærmet om man trår til med litt visdom eller kunnskap sånn rett fra kjøkkenbenken.

  Nå har ikke jeg latt meg demotivere på noe vis,-jeg tenker at det kanskje er på tide med litt sunn fornuft rett fra levra som ikke på noen måte er diplomatisk innpakket i bullshit,-jeg har fått nok av politikere som later som om de er en av "oss",-nå skal jeg skremme vannet av dem og late som om jeg er en av dem !

  Helsepartiet har et utrolig godt program og saken er kjempeviktig,-at vi røska med oss noen selvkronede keisere og dronninger på veien kan vi leve med så lenge vi vet at makten,-sannheten og saken fremmes av et ektefølt engasjement av ekte mennesker som har levd i konsekvensene av den feilslåtte politikken vi tross alt har.

  Jeg har ikke det viktigste grunnlaget for å drive politikk,-jeg gikk jo aldri i barnehagen,-men jeg så synes jeg alikevel at det er nettopp sånne som oss som trengs i politikken!

  Men jeg kjenner at jeg både savner og trenger en anledning til å kunne også være bare meg,-så derfor erklærer jeg monstersnupp som oppvåknet av dvalen,-jeg trenger min lille politiske ukorrekte oase av sterke meninger og tanker,-uten frykt for hvilke tær man skulle taste over...

  Dere har kanskje ikke engang lagt merke til at jeg har vært borte,-kanskje legger dere heller ikke merke til at jeg poster noe nytt,-men jeg har savnet dere grenseløst !

   

   

   

   

   

   

   

   

 • Publisert: 18.10.2017, 21:52
 • Kategori: Personal
 • 10 kommentarer
 • 10 kommentarer

  Siv

  19.10.2017 kl.00:20

  Første gangen jeg er på din blogg, så vanskelig å vite helt hva som er skrevet før osv :) Endelig tatt litt opp dette med blogging igjen jeg også :)

  Helene

  19.10.2017 kl.22:19

  da tar jeg en titt innom bloggen din, :)Siv:

  fjellgeitbundingen

  19.10.2017 kl.10:31

  Hei, så tøft av deg å gå inn i politikken. Tror det er viktig at noen som jobber innen helse gjør det, samt at man som pasient kan. Hvis verden skal bli bedre, så må også den stemmen høres og tror de fleste bruker energien sin på jobb. Godt å være på sin lille blogg hvor folk ikke er så politiske. Ville jeg også følt. Alltid syntes du lager gode innlegg. Ha en fin dag og lykke til med det politiske arbeidet (les; minefeltet)

  Helene

  19.10.2017 kl.22:19

  tusen takk !! jeg er nok ikke helt laget for politikk,-men kanskje er det nettopp det som er min beste egenskap,-for jeg gir meg ikke :)fjellgeitbundingen:

  Anine

  19.10.2017 kl.23:46

  Jeg har i hvert fall savnet deg. Jeg har verken barn eller jobb innen helsesektoren. Men du har så gode tekster, nesten uansett hva du skriver om. Har fulgt deg ganske lenge egentlig, men tror aldri jeg har kommentert. Jeg lever med ganske alvorlig sykdom selv, og jeg blir så imponert og glad, over at man har sånne som deg i politikken. Føler noen ganger at vi som uforskyldt dessverre har fått dårlige kort i livet, blir fullstendig oversett og glemt. Ingen av oss har jo krefter til å løfte stemmen. Og sånn det ser ut politisk i dag, så lønner det seg jo svært dårlig å være syk (som i kronisk kjempesyk, uten mulighet for å gjøre et dagsverk, om det så stod om livet). Så tommel opp for at noen er villig til å taste/tråkke på noen tær. De har ikke vondt av det.

  Helene

  20.10.2017 kl.19:14

  Det jeg ser svært ofte er noe som ligner på en ondskapsfull utghaling full av uforståelig byråkrati hvor mennesker rett og slett gir opp å kreve sin lovfestede rett til hjelp,-de er for syke til å klare å kjempe for det all fornuft og også lovverk sier de har krav på ! ut med byråkratiet og inn med en grinete husmor,he he Anine:

  Rødhette

  20.10.2017 kl.00:28

  Velkommen tilbake! :)

  denutroligereisen89

  24.10.2017 kl.21:12

  Velkommen tilbake! Du har vært savnet. :) Likte så godt å lese tekstene dine, du skriver veldig bra. :) Også har vi en ting til felles, vi jobber begge i helsesektoren :) Masse lykke til i politikken!

  Helene

  24.10.2017 kl.21:37

  åh tusen takk,-jeg elsker jo bloggen din alt !denutroligereisen89:

  denutroligereisen89

  29.10.2017 kl.19:57

  Tusen takk! Så koselig at du gjør det! :)

  Skriv en ny kommentar

  hits