MONSTERSNUPP

Ble jeg nettopp politiker....?

 • Publisert: 22.02.2017, 20:37
 • Kategori: Personal

 •  

  Definisjonen på en politiker er en som deltar aktivt i politisk beslutningstaking,-men når jeg hører ordet er ikke det det første jeg tenker på.

  Når jeg hører ordet tenker jeg på en man ikke kan stole på fordi det eneste de vil er å narre deg med så de kan beholde sine titler og posisjoner,-en som lover i hytt og pine til posisjonen er sikret for så å dumpe deg som den narren du er.

  Den største grunnen til at jeg tenker slik er nok fordi jeg har sterke meninger om helsevesenet,-på godt og vondt,-og er det noe de bruker som en gulrot foran hvert eneste valg så er det vår helse....men den gulroten er forlengst råtten og utgått på dato.

  Det er uansett en effektiv gulrot fordi helse angår oss alle,- selv ETTER valget...

  Jeg stemmer alltid selv om jeg lider litt av politikerforakt,- men jeg stemmer på det partiet jeg tror lyver MINST.

  Så dukket det opp en video i Facebookfeeden min hvor selveste sjefsmegga Lise Askvik  snakker om Helsepartiet.

  https://www.youtube.com/watch?v=L1s-UdS9Fig

  Og siden hun faktisk ikke er politiker så er hun jo troverdig !

  Jeg suste inn på nettsiden til Helsepartiet og til tross for et passe utbrent skrog og lettere snev av bomullshjerne fikk jeg brått en voldsom giv,-jeg VÅKNET.

  Det er jo genialt,-ett politisk parti med vår helse som prioritet,-ett parti som faktisk skal fokusere på ett bedre og mer effektivt helsevesen uansett om det er valg eller ei !

  Verdighet, omsorg og respekt,-JA jeg er med,-så jeg kontaktet dem via mail for å si at jeg ville være med på dette,-om de så bare trenger noen til å dele ut brosjyrer så gjør jeg det gjerne !

  Så fikk jeg til svar at de er i startfasen med å starte opp her i østfold og jeg fikk kontaktinformasjonen til den som er ansvarlig,-utrolig nok er det naboen min !

  Idag har vi hatt en politisk kaffeskvett,-tenk det !

  Partiprogrammet er jo ikke helt ferdig,-for selv om vi har helse som grunntanke så er det jo slik at vår gode helse eller fravær av god helse påvirkes av alt rundt oss,-det være seg miljø,-økonomi, forebygging ,samferdsel, forutsigbarhet,-ja listen er uendelig.

  Dette partiet skal være VÅRT parti,-vi som er pasienter, pårørende, brukere og ansatte i helsevesenet, vi som har stemt og stemt i håp om å bli hørt,- nå kan vi stemme på oss selv !

  Vi trenger ikke politikere som leker medmennesker når det gagner seg,-vi trenger medmennesker som tør å utfordre politikken !

  Jeg har kastet meg inn i dette og kan skremmende nok si at jeg bærer på en bitte liten politiker spire.

  Ta en titt på hjemmesiden, les partiprogrammet og se om dette kan være noe for deg,-og om du i likhet med meg tenker at dette er fantastisk,-ja så trenger vi ditt innspill, dine meninger og tanker om alt som er bra, galt eller viktig for at vi alle skal kunne nyte god helse !

  -Og hvis du er enig,-meld deg inn og bli med på forandringen !

  http://helsepartiet.no/

   

   

   

   

   

   

   

   

 • Publisert: 22.02.2017, 20:37
 • Kategori: Personal
 • 1 kommentarer
 • Én kommentar

  Rødhette

  23.02.2017 kl.20:12

  Spennende! Lykke til! Gleder meg til å lese fortsettelsen. :)

  Skriv en ny kommentar

  hits