MONSTERSNUPP

Spontan spagat !

 • Publisert: 25.01.2017, 21:28
 • Kategori: Personal


 •  

  Det har vært såpass hektisk i det siste både på jobb og privat at ett bitte lite benbrudd med påfølgende fritak fra fysisk aktivitet nærmest har vært fristende !

  Å slappe av har vært ett fremmedord,-men igår lærte jeg at det å slappe av faktisk kan få svært alvorlige følger.....lett og ledig ruslet jeg ut på verandaen i sokkelesten og før jeg visste ordet av det skled jeg og legemet eksploderte i en høyst ufrivillig spagat.

  Lenge satt jeg og rett og slett stirret på beina mine for å forvisse seg om at de var like lange,-det var så himla vondt at jeg nesten ble skuffet da jeg innså at jeg ikke hadde brukket hverken lårhals eller legger....

  Jeg stablet meg opp på beina å tenkte for meg selv at det er jammen noen fordeler med å få skroget fullstendig rasert av en haug barnefødsler,-bekkenet mitt er allerede så lealaust at det er umulig å slå noe ut av posisjon...

  Så oppdaget jeg noe som fikk meg til å le....jeg hadde kjempevondt på innsiden av begge anklene,- noe som måtte bety at de på ett eller annet tidspunkt har kræsjet i hverandre,-og hvordan man klarer å kollidere anklene på vei ned i en voldsom spagat med 70 kilos tyngdekraft,-ja det er en gåte men sikkert et morsomt skue.

  Etter det første sjokket føltes det rimelig greit og jeg lå ganske godt da jeg la meg for natten,-men å våkne idag var en helt annen sak.

  Sist jeg hadde så vondt i skrevet hadde jeg idet minste fått en nusselig unge som belønning,-nå sto jeg hjulbeint på badet med to svære blåmerker på innsiden av anklene og i behov av hjelpemidler for å dra på meg buksa.

  Jeg karret meg avgårde med unger og på jobb,-jeg vagget gjennom korridorene som om jeg hadde lagt tidenes ruke i den slitte sloggien,-under rapporten hadde jeg ett utrykk som om jeg satt på en kaktus..

  Hva gjør man egentlig med skikkelig lyskestrekk ?

  Det eneste jeg vet om lyskestrekk er at man ikke kan spille fotball på noen uker....?

  Jeg vet at det virker bedre å holde seg aktiv så jeg karret meg gjennom vakten men du verden så glad jeg var da arbeidsdagen var slutt.

  Heldigvis hentet gubben ungene idag,-minstemann har barnehageavdelingen sin i andre etasje,-og bare tanken på å gå opp trappene til hans avdeling kunne fått meg til å foreslå at de bare skulle kastet han ned til meg fra verandaen.....(Neeeiiidaaa...)

  På vei hjem stakk jeg innom apoteket for å hente Emla bedøvelsesplaster fordi minstemann skal på sykehuset imorgen og muligens få kanyler i hånden,-og i ett lite sekund vurderte jeg å kjøpe ekstra bedøvelses plaster og bare klaske de på skrittet,-på den annen siden ville vel en  lett bedøvelse brått motvirke enhver knipeøvelse og medført påfølgende rens av sofaen....

  Etter å ha badet alle ungene venter jeg nå på nok varmtvann til å fylle badekaret for litt etterlengtet muskelavslapping,-men hvordan jeg skal manøvrere legemet oppi karet i denne forfatningen er jeg ikke helt sikker på enda.

  Jeg har nesten fått litt sympati for fotballspillere.....selv om husmødre er hakket tøffere da...

   

 • Publisert: 25.01.2017, 21:28
 • Kategori: Personal
 • 2 kommentarer
 • 2 kommentarer

  Stine Jensen

  26.01.2017 kl.03:56

  Jeg ler så jeg skriker - Du forteller så bra at jeg føler jeg var der! Det er kanskje slemt å le, men det er umulig å la være! :-p Skulle sendt noen *blåse på* tanker din vei, men siden det er i skrittet så lar jeg hver ;) Hahaha!

  Håper du føler deg bedre i morgen <3

  Silje

  26.01.2017 kl.06:00

  Aauuuu sier bare jeg ! Ha ha . Og ja, bi kvinner er en smule tøffere ;)

  Skriv en ny kommentar

  hits