MONSTERSNUPP

Fjordkraft...FØKK OFF !!

 • Publisert: 21.01.2017, 16:06
 • Kategori: Personal

 •  

  For ett par dager siden skulle jeg handle og spaserte rett inn i kryssilden til Fjordkraft.

  To unge dresskledde fyrer var på meg som to fluer på varm dritt og bombarderte meg med personlige spørsmål.

  Er du opptatt av din egen økonomi ?

  Har du for lite penger i hverdagen ?

  HVEM styrer egentlig din økonomi ?

  Hvordan vet du om du velger rett ?

  Er du redd for store regninger ?

  Jeg prøvde å avfeie dem med at vi er fornøyd med strømleverandøren vi.

  De fortsatte etter meg bort til handlevognene og lurte på hvem jeg fikk strøm av,-om JEG selv hadde sjekket at de var billigst i Norge,-for denne dresskledde iglen kunne nemlig fortelle meg at uansett hva mitt svar ville være så tok jeg FEIL !

  For Fjordkraft er nemlig billigst i Norge !

  Jeg manøvrerte meg forbi med handlevognen som rambukk og tenkte for meg selv,-mener Fjordkraft virkelig at jeg skulle få lyst til å være deres kunde etter at de indirekte har kallt meg uvitende eller i verste fall dum ?

  At jeg muligens er dum har de kanskje rett i,-jeg følger ikke så mye med på kampanjer fordi jeg vet at de varierer prisene særlig før en aggresiv kampanje slik at de faktisk ER billigst i det øyeblikket for så å skru prisen opp igjen.

  Jeg er mest opptatt av hva vi betaler i løpet av ett år,-og ja vi er faktisk svært fornøyd vi.

  På vei ut av butikken sto de jaggu meg klare igjen med nye formaninger og spørsmål som om jeg faktisk burde lagt frem husholdningsbudsjettet og en mensa-test for å unnslippe.

  Det verste er at jeg begikk en synd jeg aldri begår....jeg lot handlevognen stå igjen på parkeringsplassen fordi jeg rett og slett ikke orket å passere disse to tullingene igjen.

  Idag skulle jeg også handle og tror du pokker meg ikke de stor der igjen ??

  Jeg har møtt mange hyggelige selgere før jeg,-men mer irriterende og oppsøkende enn disse to har jeg aldri vært borti noensinne,-det er ikke sånn at jeg generellt misliker selgere,-jeg misliker mennesker som ikke klarer å respektere ett høflig nei.

  I rasende fart føk det tanker gjennom hodet mitt,-jeg har da for svarte fostret fire barn,-jeg har utdannelse og fast jobb,-ja jeg kan tilogmed knyte mine egne skolisser !

  Jeg er faktisk verdt både normal folkeskikk, høflighet og respekt !!

  Før jeg visste ordet av det hadde langfingeren min reist seg i ett trassig FØKK OFF,- og idag så fikk jeg faktisk hente handlevognen min uten selskap,-ja jeg satt den tilogmed tilbake igjen...   

 • Publisert: 21.01.2017, 16:06
 • Kategori: Personal
 • 2 kommentarer
 • 2 kommentarer

  ill jill

  22.01.2017 kl.01:07

  Jeg hater virkelig slike selgere. Gikk forbi noen her om dagen som skulle prakke på meg noen vitaminer. Spiser omega tre daglig + litt folsyre og magnesium for å dekke det daglige behovet. Siden jeg ikke spiser kjøtt så har jeg sjekker meg jevnlig hos legen for å se om det er manko på noe, men alt er tipp topp. Kan derfor ikke se at jeg har noen grunn til å betale flere hundre spenn i mnd for noe jeg ikke trenger, men de ville ikke høre på meg. Selv ikke når jeg sa at det var uaktuelt fordi jeg tross alt er arbeidsløs og det eneste jeg da har manko på om dagen er penger, så hørte de ikke. "Alle har råd til å avse et par hundre". Og jeg har råd til å avse et par hundre, men da bruker jeg heller de på en kinotur enn ubrukelige vitaminer!

  Uansett så er det så sjukt kleint med sånne selgere som står og blokkerer innganger og nekter å ta ett nei. Det ha hend jeg faktisk har snudd i døra og dratt i en annen butikk hvis det står noen der som jeg har hatt ubehagelige møter med før.

  KostholdsBloggeren

  22.01.2017 kl.03:00

  Slitsom med påtrengende selgere..

  Skriv en ny kommentar

  hits