MONSTERSNUPP

Nå MÅ jeg kjefte litt !! (MYE)

 • Publisert: 10.01.2017, 22:45
 • Kategori: Personal
 • Loading.....loading....loading....loading........
  Det er min store irritasjon,-at hver eneste gang jeg forsøker å få kontakt med omverdenen så blir jeg sittende å glane på LOADING..!!
  Vi har alltid hatt elendig internett,-men i det siste har det vært så forbanna dårlig at jeg knapt kan fatte det.
  Min bedre halvdel er nettopp det,-en bedre halvdel...han er lojal mot Telenor som han tross alt har vært kunde hos de siste ti årene.
  Jeg derimot mener lojaliteten burde vært på den andre siden,-jeg er SÅ DRITA LEI BORTFORKLARINGER OG UNSKYLDNINGER !!
  Jeg kan ikke kjefte mer på ham,-så jeg får kjefte litt her etter å ha koblet mobilen til laptopen for å dele mobildata....JADA,-Tusen takk Telenor for at jeg får lov til å betale dobbelt bare for å laste opp en liten tirade mot dere !
  Vi har hatt teknikere her som har byttet stikkontakter,-vi har fått linker til sider hvor vi kan bytte frekvenser,-vi har selvsagt fått tilbud om oppgradering mot ekstra betaling....oppgradering av HVA DA ???
  -Ikke nett vel....for det har vi jo faen ikke !
  Det mest provoserende er jo at jeg VET at de selv kan måle vår hastighet,- at de da er så frekke at de forer oss med tullete forslag for å liksom forbedre nettet bare for å holde oss på gress,-de lyver jo !
  De må da vel for svarte vite at en jævla ledning eller ett deksel ikke kan gjøre noe med elendig dekning fra deres side ?
  -Men at vi skal betale for disse "utbedringene"uten noe resultat er visst greit ?
  Alt hadde vært helt annerledes om de bare innrømmet at de faktisk har elending dekning akkurat her,-så kunne vi spurt om det skal utbedres eller om de faktisk ikke kan levere nett til oss ?
  Betalt skal de sannelig ha,-men når det er sagt har de sagt at vi kan se bort fra neste regning etter at min bedre halvdel igår på telefon truet Telenor med MEG !
  For jeg er ikke lojal nei,-har jeg betalt for en vare kan du ta deg pokker på at det skal leveres,-OG det til min tilfredsstillelse !
  De lovet ham at nettet skulle bli bedre,-men her sitter jeg og har sett meg lei på den pokkers lille sirkelen som loader i all evighet.
  -Og det er ikke sånn at vi ikke klarer å sjekke nett eller oppdatere selv,-her er det nemlig en nerd i huset som lett sjekker hastigheten og tilgjengeligheten,-han er forøvrig på overnatting ikveld fordi han vil laste ned ett nytt spill til PS4,-og om han skulle forsøkt seg på det her hjemme ville det tatt omtrent syv måneder med vår hastighet !
  Igår trodde jeg det hadde skjedd ett mirakel fordi jeg hadde wifi hver gang jeg sjekket,-men idag derimot er det igjen dødt.
  Nå er det ikke sånn at jeg skal sitte på face og være fjortis eller blogge bort fingertuppene,-det aller verste er faktisk at jeg ikke engang får betalt regninger !
  Bare det å logge seg inn i nettbanken kan ta tyve minutter,-og etter mye styr og tasting venter jeg i spenning på bank-id som skal bekrefte en betaling bare for å få beskjed om at transasksjonen er stoppet på grunn av tidsavbrudd.
  "NETTILGANGEN DIN ER FOR TREG"
  Nå handler jeg bare på Kiwi fordi de har gratis kundenett,-så kan jeg sjekke både nettbanken og mail mens jeg handler melk og brød....
  Min grense er nådd,-jeg har lenge respektert min bedre halvdels kundeforhold til Telenor,-men NÅ er det mer enn nok,-imorgen bytter jeg leverandør !
 • Publisert: 10.01.2017, 22:45
 • Kategori: Personal
 • 2 kommentarer
 • 2 kommentarer

  Liv

  11.01.2017 kl.08:07

  Know the feeling.Telenor har faaaaantastisk nett her vi bor,ifølge dem selv.Hahahahahahaha,meg i ræva.Ble en annen hverdag når vi fikk Alt i boks i huset. Halleluja ! Nå gjenstår det bare å få mobildekning,et helvette å havne i tlfkø. Etter 20 min så er du nå nr 1 i køen. Dut dut dut........

  Tenker stadig på Hellbillies sin Telenorsang ;)

  KostholdsBloggeren

  22.01.2017 kl.03:03

  Slitsomt med dårlig nett, enda mer slitsomt når man ikke engang får betalt regningene fordi nettet er nede.. Ikke bra

  Skriv en ny kommentar

  hits