MONSTERSNUPP

Vi overlevde 2016 !!

 • Publisert: 30.12.2016, 20:48
 • Kategori: Personal
 • På denne dagen i fjor satt jeg mer nedstemt og engstelig enn jeg noensinne har vært i hele mitt liv.

  Nyttårsaften med gjester skulle planlegges,-vi skulle jo virkelig kose oss på årets siste dag...men det eneste jeg tenkte på var at livet vårt muligens var iferd med å legges i grus.

  Jeg postet innlegg med fyrverkeri og ønsket alle ett godt nyttår samtidig som jeg innså at vi skulle gå inn i vårt verste år noensinne.

  En konflikt med barnehagen fikk ett utfall jeg ikke engang trodde var mulig,-jeg mistet litt troen på mennesker og klarte ikke helt å feire at vi skulle inn i ett nytt år,-jeg tenkte vel mer på at det var om å gjøre å overleve det nye året,-og håpet at når neste nyttårsfeiring kom skulle dette være ett fjernt minne.

  Heldigvis viste det seg at konflikten alikevel ikke fikk konsekvenser for oss,-at det heller ikke så langt har fått konsekvenser for de ansvarlige er ett minus,-men akkurat nå er jeg mest glad for at alt jeg håpet på for 365 dager siden har gått i oppfyllelse og vel så det.


   

  Nyåret løftet selvfølelsen vår litt igjen,-vi fant en ny barnehage som var fantastisk og minstemann endret atferd totalt,-og da endret nok også vi oss mye,-skuldrene kom ned igjen og vi følte litt at alt vi hadde tenkt og følt ble bekreftet.

  Til tross for at både pappa og jeg var preget av våre prøvelser og ofte vonde tanker klarte vi å fokusere på ungene og vi har hatt mange flotte opplevelser, turer og utflukter.


   

  Vi har også klart å holde godt fast i hverandre og året har styrket vårt fellesskap.

  Da sommeren kom var det godt med ett avbrekk fra rutiner,-men høydepunktet var naturligvis de ukene vi tilbrakte i huset vårt i Italia,-langt vekk fra alle forstyrrelser og påminnelser om hverdagens utfordringer.


   

  Høsten kom og vi kom inn i våre rutiner,-de vonde minnene fra årets start ble blekere og blekere,-det er nesten så jeg har glemt noe av raseriet og bitterheten jeg levde med for ett år siden.

  Da jeg skulle se igjennom bilder fra året gikk det opp for meg at jeg nesten ikke har noen fra de første månedene i året,-og så innså jeg jo hvorfor,-vi var altfor opptatt av å holde hodet over vannet og kjempe for fornuften.

  Da gikk det opp for meg hvilken seier dette året faktisk har vært !

  Hele denne julen har vært bekymringsløs og fyllt av glede og forventning,-noe jeg nesten ikke turte å håpe på ifjor !


   

  Dagen idag er så langt fra fjorårets lille nyttårsaften at det knapt finnes ord !

  For min egen del har jeg lyst til å sende en liten salutt til gode venner og kolleger som alltid har gitt meg følelsen av å være verdifull de dagene jeg har følt meg nede og selvsagt til min elskede mann og mine fantastiske barn !

  En snørrete klem,-en klapp på skulderen og litt annerkjennelse kan bære ett menneske langt når veien er trå.

  Årets planlegging av morgendagens feiring med familie er ganske annerledes,-den er fyllt av forventning og glede,-og nå også ett snev av seiers-rus.

  På denne kvelden kan jeg med hånden på hjertet ønske  alle ett riktig godt nyttår vel vitende om at jeg og familien skal inn i ett fantastisk godt nyttår også !


  Vi ikke bare overlevde,-VI VANT !!

   

   

   

   

 • Publisert: 30.12.2016, 20:48
 • Kategori: Personal
 • 4 kommentarer
 • 4 kommentarer

  denutroligereisen89

  30.12.2016 kl.21:06

  Så godt å lese! Har fulgt deg en liten stund og lest om både opp og nedturene dine. Var virkelig god lesning dette! :) Riktig godt nyttår til deg og dine, håper året som kommer blir knall! <3

  Helene

  30.12.2016 kl.22:41

  så koselig å høre fra deg igjen ! vi gleder oss til det nye året og puster lettet ut over det gamle....denutroligereisen89:

  Rødhette

  31.12.2016 kl.02:57

  Så bra at det har gått over all forventning! Jeg "mistet" bloggen din i mange måneder, men fant den nylig igjen og har lagt den til i bloggrollen igjen for å kunne holde meg oppdatert. Jeg ønsker deg og dine kjære et fantastisk godt nytt år! :)

  Helene

  31.12.2016 kl.20:22

  takk det samme !!Rødhette:

  Skriv en ny kommentar

  hits