MONSTERSNUPP

Lille lykkepille !

 • Publisert: 28.12.2016, 21:27
 • Kategori: Personal
 • Jeg er forelsket i en bitte liten rød dings !  Musikk er magisk enten man vil begrave seg i sentimentalitet eller løftes opp.

  Det er rart hvordan man ofte knytter hendelser i livet og følelser til en enkelt sang,-og ikke minst hvordan disse sangene på ett sekund kan bringe oss tilbake til korridorene på ungdomsskolen eller første kjærlighetssorg.

  Jeg husker min aller første kjærlighetssorg da jeg var femten,-jeg hørte på Alanna Myles "Lover of mine" non stop i flere døgn...

  -Og når jeg hørte den igjen nå husker jeg inderlig godt den voldsomme fortvilelsen bare en naiv og hormonell femtenåring kan oppdrive.

  Det samme gjelder jo også de lykkelige stundene,-Hører jeg "What is love" med Haddaway får jeg latterkrampe av gode minner

  Det morsomste minnet jeg har til denne sangen var da jeg og kusinen min skulle til en "koselig liten tilstelning" på nyttårsaften,-sannheten var at vi skulle ta toget til Oslo for å feste med hennes kjæreste og hans ville venner på Bjerke,-i vill iver og uten evne til å mestre høyhælte sko skled jeg ned en isete trapp rett etter at vi hadde gått av bussen på Bjerke,-og det første hun skrek til meg var "Har du knust noen flasker nå så kverker jeg deg "!!

  Beste nyttårsaften noensinne med veldig mye musikk som alltid får frem morsomme minner når jeg hører låtene igjen.

  -Og kusinen min og hennes ville "puppy-Love",-ja de er fremdeles gift mer enn tyve år senere.

  Nå har jeg en liten minnepinne full av bare mine favorittsanger som får frem humøret og minner meg på at livet er ganske suverent når jeg trenger det !

  Noen ganger tar jeg med meg minnepinnen på jobben så jeg kan høre på favorittlåtene når jeg kjører fra pasient til pasient,-og de nyter nok at humøret som kommer med den digge musikken.

  Igår oppdaget jeg helt tilfeldig en artist jeg ikke har hørt før,-Ragn`bone Man,-en fyr fra England som høres ut som om han egentlig hører hjemme i New Orleans.

  Jeg har fått helt dilla,-og siden jeg er velsignet med en teknisk opplagt tenåring i hus er minnepinnen min klar for å spre mer glede imorgen,-jeg gleder meg til kjøreturene mellom pasientene imorgen !

  Hvis dere ikke allerede har fått dilla dere også så sjekk ut "Human" på youtube,-hvis det ikke rykker litt i soul-nervene da så ja...ring 113 !   

   

   

 • Publisert: 28.12.2016, 21:27
 • Kategori: Personal
 • 0 kommentarer
 • Ingen kommentarer

  Skriv en ny kommentar

  hits