MONSTERSNUPP

Kan jeg være velsignet OG si det høyt ?

 • Publisert: 25.12.2016, 20:38
 • Kategori: Personal
 • Nå i julen er vel kanskje den tiden på året hvor vi oftest minnes på hvor vanskelig mange har det både her hjemme og i utlandet,-alle de koselige jule-filmene og superglade klassikerene avbrytes med jevne mellomrom av påminnelser om hvor fælt mange har det.

  Da jeg skrev om bilen vi skulle gi minsteman føltes det litt feil fordi vi vet jo hvor mange det er som ikke engang har råd til å kjøpe noe som helst til ungene sine.

  Jeg gjør det jeg føler jeg må for andre,-og jeg gir alltid penger til frelsesarmeen hver jul,-alikevel er det nesten som om det ikke er nok med tanke på alt jeg har selv.

  På den annen side har jeg faktisk feiret en jul helt alene på hybel med havregrøt på menyen,-en del av meg mener jeg definitivt fortjener alt jeg har.

  Idag skal jeg kaste meg hemningsløst inn i gledesrus over hvor velsignet jeg er uten å få dårlig samvittighet !

  Dette har vært verdens beste jul !

  Alle ungene har vært glade og kjempefornøyde med det de har fått,-de har brukt hele dagen på å kose seg med nye leker.

  Huset mitt er overdådig og glitrende pyntet,-ikke av en designer med dyrt stæsj,-men mine små alver som har magiske hender !  Alle burde ha ett selvlysende eukalyptus-tre i plast på badet !

  Jeg har også fått fantastiske gaver i år,-min alle beste venninde kom med en pent innpakket gave til meg OG ett digert brett med hjemmelaget konfekt,-karamell og marsipan ! 

  Alle som kjenner meg vet at jeg ikke liker søtsaker,-men hun sa :"Jeg kjenner jo familien din,-med ett smil"

  -Og DET var raust og utrolig hyggelig for familien min som omtrent raserte brettet i iver,-men det vet jeg hun tar som ett kompliment :)  Og til meg kom det en formaning om ta ta en husmorpause bak en låst dør på badet !  En eske med utrolig velduftende og digge produkter som gir en sliten husmor god grunn til å være i badekaret i minst en time !

  -Og siden de er fra Japan kunne sønnen min fortelle meg hvor flotte de var for han kan jo lese Japansk :)

  Dermed laget jeg meg en liten spa-time i verdens beste badekar med kirsebærduft og en dyp takknemlighet for alt og alle jeg har rundt meg !


  Årets største overraskelse kom ett par dager før jul da jeg og gubben skulle kjøre til sentrum for å kjøpe inn de siste gavene.

  Tenåringen min ber aldri om noe dyrt eller stort,-men akkurat i år ønsket han seg inderlig Playstation4.

  Jeg kjøper ALDRI så dyre gaver til ungene mine,-på den annen side er tenåringen min en utrolig gutt som kommer hjem fra skolen med femmere og seksere,-han står opp klokken fem hver morgen for å pendle til nabobyen og skolen sin,-og det eneste fraværet han har hatt var forårsaket av streptokokker.

  Han bruker fritiden sin på å lære Japansk og hjelpe til med søsken og husarbeid,-han FORTJENTE virkelig drømmegaven sin i år.

  Til tross for alt dette svei det bitte litt fordi jeg kunne kjøpt en pc til meg selv,-det er noe jeg har ønsket meg i noen år,-men alt annet og alle andre blir prioritert og det har aldri fallt seg slik.

  Ett snev av egoisme der,-men jeg slo det fra meg og sa til gubben at jeg var klar for siste handlerunde.

  Da sa han til meg at jeg kunne åpne gaven fra ham,-nå med en gang,-før vi kjørte avgårde.

  Jeg tenkte meg ikke om engang,-jeg åpnet gaven og begynte å grine...  Jeg ELSKER den og gubben fordi han ga meg noe jeg har ønsket meg så innmari !

  Den er BARE MIN !!

  Derfor sitter jeg med følelsen av at jeg vil rope ut at jeg har verdens beste barn,-verdens beste mann,-jeg har verdens beste venner og bor i ett hus jeg elsker !

  Jeg har en jobb jeg stortrives i og ikke minst er jeg så heldig at jeg kan kjenne på både mestring og selvrealisering.

  Jeg er så pokkers velsignet !!

  -Og akkurat idag skal jeg være skikkelig glad for det uten dårlig samvittighet !

  GOD ROMJUL FRA GLADFISEN !


   

   

   

   

   

   

   

 • Publisert: 25.12.2016, 20:38
 • Kategori: Personal
 • 2 kommentarer
 • 2 kommentarer

  Åshild

  25.12.2016 kl.22:58

  Jeg har tenkt det samme, så da er vi to.

  Og på tirsdag kommer barn, svigerbarn og alle fire barnebarna hjem. For selv om vi kjøpte gården først da barna våre ikke lengre var barn (de har ikke vokst opp her) så er det dette som er hjemme for begge to.

  wenchepia

  26.12.2016 kl.12:14

  Synes det skal være lov,å både kjenne på den følelsen av å ha det bra,og å si det høyt uten dårlig samvittighet. Skal man liksom sitte der og føle seg dårlig-for å ha det bra? Nei det går ikke:))))

  Nyt tiden med dine kjære,å vite hvor heldige dere er! :) klem :)

  Skriv en ny kommentar

  hits