MONSTERSNUPP

Når mor sover synder barna !

 • Publisert: 21.12.2016, 20:25
 • Kategori: Personal
 • De fleste småbarnsmødre har erfart at det å duppe av kan få katastrofale følger,-og unger er utrolig kreative når ingen følger med !

  I dag hadde jeg guarden helt nede fordi også pappa var hjemme og tilogmed sa "Bare lukk øynene litt på sofaen,-jeg passer ungene"

  Han geleidet flokken ned i kjellerstuen for litt tegnefilm og jeg duppet av på sofaen oppe,-men på ett eller annet tidspunkt har minstemann sneket seg opp og ut av fars syne.

  Jeg våknet fra en halvdøs av at jeg hørte pappa si "Hvor ER Christian ??"

  Det alarmerte ikke meg særlig ettersom de i alle fall aldri går ut,-så farlig kunne det jo ikke være ?

  Så hørte jeg pappa si "HVA HAR DU GJORT ??"

  Jeg våknet til og satt meg opp i sofaen og så at pappa lå på alle fire ved kjøkkenbordet og hadde dratt med seg duken slik at den serverte riskremen med MYE rød saus brått dekorerte hele bakhodet hans !

  Da lurte jo også jeg på hva som hadde skjedd,-og hvorfor i all verden har pappa krabbet under kjøkkenbordet bare for å dra med seg duken og marineres i rødsaus ?

  Innerst i kroken under sittebenken satt årsaken til kaoset,-der var nemlig den bortkommne minstemannen,-særdeles fornøyd med ett glass sjokoladepålegg OG en julegave !!   

  Han har rett og slett tatt med seg ett glass sjokoladepålegg,-en teskje og en julegave og gjemt seg under sittebenken for å riktig kose seg !

  Det er umulig å skjenne på en unge som egentlig har utvist enorm kreativitet,-initiativ og handlekraft mens man tørker rød saus av hodet på  to meter Italiener med tre millimeters lunte,-det er da man bare knekker sammen av latter...-Og joda,-pappa gapskrattet han også,-seigere enn en seigmann...

  En annen ting som slo meg er at han faktisk har plukket ut en gave som var til ham !

  Heldigvis var det en av de små gavene,-vi har ikke så stor familie så jeg kjøper alltid noen små billige gaver bare for å fylle litt opp under juletreet så ungene føler at de får mange gaver,-men den lille luringen var veldig fornøyd med julegaven han snek seg til !   

   

   

 • Publisert: 21.12.2016, 20:25
 • Kategori: Personal
 • 0 kommentarer
 • Ingen kommentarer

  Skriv en ny kommentar

  hits