MONSTERSNUPP

Årets julegavetips !!

 • Publisert: 15.12.2016, 21:59
 • Kategori: Personal
 • MONTER ALT FØR DU PAKKER DET INN !

  Det har hendt at hele julefreden har blitt rasert av utålmodige skrik fra en ivrig unge og frustrerte grynt fra en stresset ufrivillig montør.

  Som regel har jeg vært godt forberedt på julekvelden med ett ekstra arsenal batterier i alle mulige tenkelige størrelser i tilfelle ungene skulle få noe batteridrevet uten at det følger med batterier.

  For en som er fire år og har ventet på julaften i omtrent hundre år så er det nesten vondt å vente på at en leke skal monteres eller klargjøres når man endelig har fått revet papiret av gaven sin.

  I år har pappa gått til innkjøp av drømmegaven for minstemann,-men heldigvis fallt det meg inn at vi skulle sjekke status på gaven for å unngå pes på julaften.

  Jeg kan bare forestille meg hvor villt glad og utålmodig guttungen blir når han skjønner hva det er,-og ikke minst kan jeg forestille meg mitt eget fjes om jeg ikke hadde vært forberedt på dette :  Bruksavnvisningen besto av EN SIDE med kun bilder av de ulike delene,-veldig mange røde trekanter og symboler som fikk meg til å tro at det var en viss eksplosjonsfare forbundet med montering ?

  Det tok meg to gode timer å få alt skikkelig på plass og riktig tilkoblet,-og enda smartere,-jeg fulladet den !

  Nå kan julaften bare komme og når minstemann endelig får åpnet gaven sin så kommer innholdet til å se akkurat ut som bildet på esken og være klar til bruk !  -For ordens skyld er ikke dette en grisedyr bil til over tusen,-vi er ikke helt skrudde liksom !

   

   

   

 • Publisert: 15.12.2016, 21:59
 • Kategori: Personal
 • 4 kommentarer
 • 4 kommentarer

  Victoria Larsen

  15.12.2016 kl.23:09

  Håper du har en fin kveld :-)

  Åshild

  16.12.2016 kl.07:42

  Jeg er helt enig, og husker året min datter fikk dukkehus - det var ikke så stas. I fjor monterte jeg et lekekjøkken og år en dukkeseng.

  denutroligereisen89

  16.12.2016 kl.20:45

  I fjor fikk eldstemann lekekjøkken til jul og det måtte monteres etterpå. Så det er ikke dumt å montere lekene/gavene før de pakkes inn. Kunne tenkt meg å kjøpe en slik bil til gutta her i huset. Dessverre har de jeg har sett på kostet 4-5.000, det er uaktuelt. Hvor kjøpte du den og kan jeg spørre hva den kostet? :)

  Monstersnuop

  19.12.2016 kl.15:58

  Vi kjøpte den på jula,499 kroner !!!

  Skriv en ny kommentar

  hits