MONSTERSNUPP

Dæven døtte damer !

 • Publisert: 10.12.2016, 00:51
 • Kategori: Personal
 • Denne uken var det jo litt debatt om en gruppe på Facebook som kaller seg "Hønehjørnet",-blant annet var det en jurist som vred seg i skrekk over ett innlegg hvor en mor klaget over at tenåringssønnen stinket kattepiss uansett hvor mye deodorant hun pushet på ham....

  Dermed måtte jeg selvsagt søke medlemsskap i denne gruppen fordi nysgjerrigheten min tok helt overhånd,-og det første døgnet mitt som medlem lurte jeg mest på om denne gruppen er et sarkastisk sleivspark og om innleggene faktisk er reelle ?

  En av postene beskriver en ung dames frustrasjon over å ikke vite om man kan ha sommerluft i vinterdekk,-og DET skjønner jeg selvsagt er tøys,-når vedkommende videre ber om en innføring i å fylle riktig blinklysolje er det bare å legge seg ned i fosterstilling og le av den geniale humoren som virkelig blomstrer der inne !

  At ett par hundre svarer er jo virkelig kremen på kaka !

  Ett medlem er i desperat tvil etter å ha blitt invitert med på trekant og lurer på om det er noe man kan gjøre som singel...?

  -Og 342 gode råd følger....

  Ett annet medlem er fortvilet over at tampongene hele tiden detter ut og vil gjerne ha råd omkring dette...?

  Må man være skinny bitch for å bruke skinny jeans...?

  En postet ett bilde av en hjemmelaget tatovering hvor mange kommenterte det åpenbare,-at det var idiotisk og stygt mens mange også kommenterte at det var "DRITBRA"

  En la ut ørten bilder av seg selv i SMÅ antrekk og lurte på hvilket som passet best til julebord,-jeg trodde først hun hadde stavet feil og egentlig mente "pulebord",-men såvisst var det julebord og mange mente at det aboslutt minste antrekket var finest...

  Jeg velger å tro at de fleste innleggene er ment ironisk og sarkastisk,-og jeg håper at kommentarene er likeså,-hvis ikke er jeg litt bekymret for damenes ve og vel.

  Det virker jo helt absurd at en ung jente skal være så berøvet for mennesker i sitt liv at hun spør villt fremmede på en offentlig side under fullt navn OG med bilde hva hun skal gjøre med at tampongene hennes bare detter ut liksom ...?

  Jeg har gitt meg litt ende over og vært oppgitt over denne "oversharingen" som foregår,-verden har jo blitt helt gal....

  Så kom jeg til å tenke på Starlet....SHIT !!!

  Da jeg var fjortis leste vi Starlet som egentlig bare var mykporno og en mildt sagt vill spalte som het "Spør Nina"

  -Og joda,-tamponger som ramler ut var det minst vulgære man kunne finne der !

  Jenter spurte om helt ville ting som om man kunne bli gravid av å bade i ett basseng en gutt hadde runket i eller om man rett og slett ikke kunne bli gravid dersom staken var slapp når man hadde besøk.

  Jeg husker en jente skrev ett langt innlegg om at hun var gravid men ikke visste hvem faren kunne være og Nina svarte :"Meld din ankomst til underholdningsavdelingen i NRK,-de trenger deg"

  "Kan jeg bli avhengig av å røyke saltstenger"

  "Blir jeg gravid hvis jeg kysser en som er gravid "?

  Tenk at det ikke har blitt noe bedre på alle disse årene ?

  Jeg kan godt riste på meg whiplash av disse jentene,-men på en annen side kjenner jeg igjen galskapen bare at det nå er på nett,-offentlig og ikke minst tilgjengelig for mora di !

   

   

   

   

   

   

 • Publisert: 10.12.2016, 00:51
 • Kategori: Personal
 • 0 kommentarer
 • Ingen kommentarer

  Skriv en ny kommentar

  hits