MONSTERSNUPP

Klinetuuur !!

 • Publisert: 05.12.2016, 22:41
 • Kategori: Personal
 • Vi prøver med jevne mellomrom å få til en tur med en overnatting,-rett og slett for å få anledning til å være litt kjærester og kose oss litt !

  Noen ganger planlegger vi skikkelig med flott hotellrom,-restaurantmiddag og underholdning,-andre ganger tar vi det bare på sparket.

  En gang stellet og pyntet vi oss i timesvis for en helaften på byen men endte med å rusle til nærmeste kebabsjappe og tilbrakte kvelden i hotellsengen med kebab og tv !

  En gang reiste vi på tur med mammas bobil og kom hjem med blærekatarr og lungebetennelse...

  Det viktigste er at det er bare oss to helt alene og at vi får oppleve noe som mennesker,-kjærester og venner.

  Foreldrerollen er jo så altoppslukende at jeg noen ganger har sittet i sofaen og sett på ham og tenkt at jeg nesten ikke kjenner ham som noe annet enn pappa og forsørger.

  I begynnelsen da det var bare oss visste jeg hvilken sang han hadde dilla på,-hva han spiste til lunsj forrige torsdag og hva han hadde mest lyst til å gjøre om han fikk en fridag.

  -Da var vi mest oppslukt av hverandre,-fordi vi kunne !

  Hvor viktig det er å huske hvem man er som kjærester vet vi kanskje bedre enn de fleste,-vi ble så drita lei hverandre at vi tilogmed flyttet fra hverandre en periode for to år tilbake,-vi hadde glemt å være kjærester og ble to stressede småbitre overarbeidede foreldre med innoverlunte når det gjaldt oss to.

  Heldigvis hadde vi fornuft nok til å ta en pause før vi påførte hverandre sår som ikke kunne leges,-og ironisk nok ble det sånn at etterhvert som månedene fra hverandre gikk begynte jeg å savne den morsomme fyren som spontant dukket opp med motorsykkelen eller serverte meg kaffe i adams drakt på en helt vanlig tirsdag før jobb,-den hotte fyren levde jo fremdeles inni den sure gubben som furtet over at han ikke fant sokker eller ble grinete når jeg ba om blomster eller oppmerksomhet.

  Jeg kan bare anta at også han etterhvert lurte på om den morsomme dama som var passe gæren og sykt forelsket i ham egentlig fremdeles bodde inni den bitre kjerringa som bannet over klesvask,-våte parkdresser og alltid hadde "vondt i hodet".

  -Jeg har vel aldri bedt om noen bekreftelse på hvor teit jeg egentlig var....men nå har vi vel lært og passer på å minne hverandre på at vi egentlig er de samme som da vi traff hverandre,-bare med så mye mer ansvar, arbeid og forpliktelser at vi må legge tid til oss selv inn i kalenderen,-det kommer ikke av seg selv.

  Det beste med turene er egentlig å åpne døren til ett rom og vite at innenfor disse veggene er det bare oss og det VI trenger,-ingen skal trenge oss til noe som helst,-vi kan faktisk vie tid til å trenge hverandre !

  Bare det at det ligger ett par morgenkåper med tøfler til oss løfter stemningen fordi vi begge vet at  det å kunne være alene på badet er luksus !   

  Vi pleier begge å bruke tid på å gjøre det vi sjeldent får gjort ellers,-som å drikke en hel kopp kaffe eller spise maten mens den er varm.

  Vi snakker oss gjennom det dagligdagse men med ekstra tid til hverandre rekker vi å snakke oss inn i romatikken og den kjærligheten vi faktisk har for hverandre.

  -Og så lengter vi hjem og lurer på hvordan ungene har det...!

  Denne gangen ble det litt mer action enn planlagt fordi brannalarmen gikk tidlig på morgenen og hotellet måtte evakueres,-men ettersom jeg var i etterlengtet husmor-feriemodus tok jeg meg god tid til å både kle på meg og ordne en kaffe før vi slentret ut nødutgangen.

  Det har vært skikkelig godt med en liten kjæreste tur nå rett før julestria og alt stresset som følger med,-batteriene er ladet og vi har minnet hverandre på at vi hører sammen fremdeles.

   

   

   

 • Publisert: 05.12.2016, 22:41
 • Kategori: Personal
 • 1 kommentarer
 • Én kommentar

  Marlene on the wall

  05.12.2016 kl.23:39

  Så koselig at dere fant tilbake til hverandre igjen. Jeg kan lett se for meg at det er vanskelig å huske å være kjærester i en travel hverdag, og særlig med barn, men tror absolutt det er viktig å sette av tid til!

  Skriv en ny kommentar

  hits