MONSTERSNUPP

Derrick

 • Publisert: 07.10.2016, 19:26
 • Kategori: Personal


 •  

  Jeg husker så inderlig godt hvor frustrerende det var å høre kjenningsmelodien til Derrick og vite at jeg straks ble forvist til sengen min !

  At det var sent var vel og greit,-men det var jo helg,-og jeg hadde sett Derrick hos farmor,-og det var SÅ utrolig spennende.

  Mamma sa at det var så vannvittig skummelt,-med døde mennesker,-skumle kriminelle og så fæle bilder at mitt lille barnesinn ville forderves om jeg så på så mye som ett sekund...

  Den gangen var det sikkert også sånn,-samtidig var det nok også en veldig god unnskyldning for å få LITT barnefri en Lørdagskveld...?

  Jeg var ganske morbid som liten,-i en alder av elleve hadde jeg lest krim av verste sort,-jeg hadde en facinasjon for seriemordere og ikke minst hva det er som gjør en morder til en morder,-og ikke minst,-bor det en potensiell kriminell i oss alle i en gitt situasjon ?

  Jeg synes det var fryktelig ugreit at jeg måtte lide en hel time på rommet mitt mens Derrick løste krimgåter og tauet inn rovdyr av verste sort.

  Når jeg ser på krimserier idag er det noe ganske annet,-det er grafisk illustrerte åsteder hvor det er lagt enorm vekt på at det skal se realistisk ut,-jeg ville aldri latt en av mine unger se på Criminal minds eller andre krim-serier,-som min mor engang sa ville de garantert blitt vettaskremte.

  Derrick derimot var svært så forsiktig i sine åsteder,-knivofrene blødde ikke,- alle likene så fredelige ut og selv horene var anstendig kledd,-så naturlig nok bærer jeg litt nag til min mor som nektet meg litt god krim bare for at jeg var litt for ung.

  (-Og hun litt for sliten)

  Det er nesten litt flaut å innrømme det,-men så ofte jeg kan synker jeg ned i sofaen presis klokken fem med en god kaffekopp og storkoser meg med repriser på selveste Derrick,-og den største gleden er det faktum at jeg FÅR LOV TIL Å SE PÅ !

  -For historiene og plottene er jo helt avlegs,-men du verden for en tilfredsstillelse....

  ( Ædda bædda mamma...)   

   

 • Publisert: 07.10.2016, 19:26
 • Kategori: Personal
 • 1 kommentarer
 • Én kommentar

  Snippen

  07.10.2016 kl.20:23

  Håper du har en flott helg! Feel free til å ta en titt innom min nye blogg og like den på facebook :)

  Skriv en ny kommentar

  hits