MONSTERSNUPP

Vinkelklikk

 • Publisert: 27.07.2016, 21:14
 • Kategori: Personal
 • Jeg klikker snart i vinkel over den forbannede valgkampen i USA !

  Jeg er så møkkalei drittkastingen mellom Clinton og Trumph,-men det som er enda verre er at jeg ikke slipper unna folk som er engasjert i den offentlig gjødslingen som foregår på den andre siden av dammen !

  Noe av det som kanskje gjør meg aller mest irritert er at om jeg sier at jeg ikke er så engasjert eller interessert så er det som om jeg skulle være dum ?

  Vel,-sannheten er vel heller at jeg faktisk innehar en del kunnskap om det politiske spillet i usa og ikke minst vet jeg mye om amerikansk media etter å ha bodd der.

  Jeg kommer aldri til å glemme den dagen jeg sto ved en news-stand og så en avis-forside hvor det sto svart på hvitt at Elvis levde i beste velgående på en hytte i Colorado,-at han var fotografert og intervjuet.

  Idag forteller samme avis blant annet at Obama har lungekreft og Jennifer Aniston venter barn med Brad Pitt,-med Angelinas velsignelse....  Idag ble jeg vist en artikkel som skal bevise at Bill Clinton er pedofil fordi han har delt privatfly med en dømt pedofil som også eier en hemmelig øy hvor de har pedofile orgier.....

  Den ønskede reaksjonen er nok at jeg burde ønske Bill død og tenke at Trumph er vår frelser....men så er det noe med nyhetskildene i The Great Nation of BULLSHIT....

  -Det var også ett bevis på hvilken overgriper Bill er med bilder av Gennifer og Monica.....som seriøst har tjent en liten formue på sin FRIVILLIGE omgang med Mr.sigar...

  Og om man virkelig vil grave frem dritt om kandidatenene trenger man mer enn en spade når det gjelde Trumph !

  Fyren som hater immigranter har tjent sin formue på billig arbeidskraft fra immigranter,-ja ulovlige også.

  (-og giftet seg kun med immigranter)

  Han som skriker om å gjøre amerika GREAT igjen har benyttet seg av absolutt alle skitne triks i boka for å gjøre seg selv GREAT,- å late som om han en ærlig fyr med rent mel i posen er like dumt som å tro at Bill Clinton er trofast.

  -Og det er det en amerikansk valgkamp handler om,-hvem kan spa opp mest dritt !

  Trumph er en skruppelløs forretningsmann blottet for sosial intelligens som uten tvil kan gjøre endringer for USA som er bra,-han kan også gjøre ting som rævkjører dem.

  Clinton er en skruppelløs politiker som juger og konspirerer men også uten tvil kan gjøre positive endringer for USA,-eller rævkjøre dem...

  Felles for de begge er at de ikke har reell makt alene om de kommer til det hvite hus,-alt vi ser i media nå er ett spill og gjenspeiler ikke hvordan de kommer til å styre en nasjon,-det gjenspeiler kun hvordan de vil vinne en valgkamp.

  For aller siste gang befester jeg herved at jeg vil utøve god amreikansk trigger-happy-atferd dersom jeg noensinne blir forespurt min mening om en artikkel eller debatt gjengitt av aviser som også beskriver hvordan aliens har befruktet Meryl Streep...og som en ekte amerikaner ville sagt det:   

   


   

 • Publisert: 27.07.2016, 21:14
 • Kategori: Personal
 • 0 kommentarer
 • Ingen kommentarer

  Skriv en ny kommentar

  hits