MONSTERSNUPP

GUD er ett rasshøl !

 • Publisert: 19.07.2016, 16:43
 • Kategori: Personal


 • "Mamma,hvem er GUD?"

  "Han er ett rasshøl" får jeg lyst til å svare.

  Hva du enn gjør i livet så hold deg langt unna religion !

  -Og nå er ikke dette et "Hate-alle-muslimer -innlegg,-for vi bor tross alt i et kristent land hvor det fremdeles er slik at de mest religiøse er de mest fordømmende menneskene.

  Da jeg var 16 meldte jeg meg ut av statskirken,-den gangen måtte man snakke med presten først,-og han så bekymret på meg og lurte på om jeg hadde mistet min tro på GUD ?

  Neida svarte jeg,-men jeg har mistet trua på presten for jeg kjenner ingen prester som engang kan leve etter de ti bud,-noe jeg syntes var en merkelig måte å representere sin religion på.

  Du skal elske din neste som deg selv og gjøre mot andre som du vil at andre skal gjøre med deg,-unntatt homofile, narkomane, kriminelle, prostituerte, skilte og alle som ikke hører til nettopp din tro....hmm....

  Om jeg ikke husker helt feil så var det vel slik at selveste Jesus gjorde ett stort poeng ut av å menge seg med horer , spedalske og vantro.

  Religion har drept flere uskyldige mennesker enn noe annet på planeten vår,-og i kjøvannet av enhver tragedie enten det er krig eller terror er at "GUD er god"

  Jeg har hørt kristne mennesker si at med guds vilje har de funnet lykke i livet,-de ber om velsignelse og rikdom og blir overøst,-men hvor faen er GUD når en halvdød unge i ett fattig land ber om mat ?

  En av mine eldre pasienter påpekte at denne tilværelsen vi kaller fredelig er verre enn andre verdenskrig,-for nå er alle fritt villt,-selv små barn uten hverken politisk eller religiøs tilhørighet.

  Bare det faktum at du er ett menneske på vår jord gjør deg til ett attraktivt mål.

  Jeg tror faktisk på en slags GUD eller høyere makt,-jeg VIL tro at det finnes en slags magisk kraft i oss alle og en underliggende vilje til å ville andre godt uansett rase, politikk eller religion.

  -Og om GUD faktisk finnes og ER allmektig så kan han umulig ha sendt en stakkars profet for å redde oss etter at han gjorde den enorme tabben å gi oss fri vilje.

  Tenk om man skulle banke på perleporten bare for å oppdage at både Jesus, Muhammad, Buddha, Krishna og Bahaullah alle var profeter fra samme GUD men sendt til ulike regioner til ulike tider for å dekke ulike kulturer og behov ?

  Alle hellige skrifter har en ting til felles,-nemlig noe som ligner det vi kjenner som De ti bud.

  Joda,-nå vil nok mange si at i Koranen står det jo at man skal slakte alle vantro,-men gjett hva,-det er mye slakting av vantroe i Bibelen også !

  Tenk om man kunne fokusere på det gode budskapet og heller forkaste det negative som udatert.

  Egentlig så er det vel ikke GUD som er ett rasshøl,-men mennesker som mistolker og misbruker hellige skrifter og begår voldsom urett i GUD`s navn.

  Om ungene mine spør meg "Hva er religion?" så vil jeg svare:

  "Dette er religion"   

   

   

   

   

   

   

 • Publisert: 19.07.2016, 16:43
 • Kategori: Personal
 • 1 kommentarer
 • Én kommentar

  frokostkongen

  19.07.2016 kl.18:04

  Bra skrevet 👍

  Skriv en ny kommentar

  hits