MONSTERSNUPP

Din egoistiske uforsvarlige og livsfarlige DRITTSEKK !!

 • Publisert: 22.06.2016, 16:05
 • Kategori: Personal
 • FY SKAM DEG !

  Ja du vet nok hvem du er om du leser dette,-og jeg kan love deg at idag har du terget på deg feil kjerring !

  Jeg har faktisk sett DEG før,-men også noen av dine kolleger har kjørt like bedritent som deg,-så alene er du jo ikke.

  Om du i det hele tatt registrerte fartsgrensen så burde du også være i stand til å registrere at jeg holdt fartsgrensen,-jeg sinket deg ikke på noen måte, -og jeg ble forundret da du ikke benyttet anledningene du hadde til å kjøre forbi meg dersom det å holde en fartsgrense er for mye forlangt.

  Man skal kjøre etter forholdene,-som idag var suverene om jeg får si det selv,-men det betyr alikevel at man holder seg til øverste tillate fartsgrense.

  En ting er å bli irritert når man HAR LYST TIL Å KJØRE FORTERE ENN TILLAT,-men å ligge mindre enn en meter bak meg i 80 km med en diger Mercedes buss som veier det dobbelte av min,-ja det er faen meg mer på grensen til livsfarlig.

  Når man legger til historien at en fattig meter fra din enorme stålkollos ført av en idiot sitter MINE BARN fastspent,-ja DA snakker vi LIVSFARLIG FOR DEG !

  Jeg kan love deg en ting,- uansett hvor sliten en firebarnsmor blir så har vi ett eget aggregat som fyrer opp under verdens farligste krigsmaskineri når noen utgjør en trussel mot våre barns sikkerhet !

  Etter 80 sonen kom 60 sonen og jeg visste at om jeg slapp gassen kom du til å suse rett inn i mine barns bakhoder,-så jeg holdt 70 ett godt stykke før jeg kom meg ned til 60 som er tillatt hastighet,-og da klarte jeg ikke engang å telle1001 på deg !

  Da har vi passert flere skilt som viser fartsgrense,-du kan umulig fremdeles tro det er PÅBUDT å kjøre i mer enn 80kmt ?

  Da ble det også åpenbart for meg at du faktisk er en drittsekk,-du har hatt flere kilometer på deg til å vurdere din egen hastighet og forsvarlighet,-men det virker som du nå er forbanna for at jeg ikke kjører raskere enn tillat hastighet,-og at du i din store taxi-buss trygt kan bølle med meg ?

  DET KAN DU IKKE !

  Det er noe som skjer med meg når jeg opplever at andre utsetter ungene mine for fare,-jeg kan ikke riste det av skuldrene og si "det gikk jo bra",-jeg vil at dette skal få konsekvenser for DEG !

  I 50 sonen mot rundkjøringen lå du selvsagt klistret på meg,-i så lav hastighet er det ingen fare,-heller en fordel,-for idet du passerte med ett olmt blikk inn til meg tok jeg bilde avDEG !

  Å finne ut hvilket selskap du kjører for gidder jeg ikke,-det er enklere å varsle UP og gi dem bilnummeret ditt,-men om du som leser er en forskrekket leder i Taxinæringen kan jeg fortelle at vi passerte Rema 1000på Iseveien Sarpsborg nøyaktig 14 minutter over 15 idag,-det var en sølvgrå Mercedes minibuss med skilter som begynte på AS og sluttet på 11-og var jeg deg ville jeg ryddet slike representanter for næringen av veien,-bokstavelig talt.

  For min egen del vet jeg at om jeg noensinne trenger skyss hjem så blir det pokker meg ikke med en Taxi,-og om du sutrer og griner over pirat-kjøring så skal jeg selv fryde meg over at veiene våre blir tryggereuten DEG!

  Om det nå skulle være slik at du kanskje transporterte en kongelig som hadde akutt diare i hele bilden din og bare ville komme fort til ett toalett og apotek.....DU MÅ FREMDELES FØLGE LOVEN DIN DRITTSEKK !!

 • Publisert: 22.06.2016, 16:05
 • Kategori: Personal
 • 2 kommentarer
 • 2 kommentarer

  Tigertone

  22.06.2016 kl.18:35

  Er slt for mange idioter på veiene, men de som kjører yrkesbil burde faktisk gå foran med en krystallklart godt eksempel! Hadde lagt meg 20-30 under fartsgrensen om noen kjørte sånn bak meg. Bare på pur F...

  Spireliten89

  24.06.2016 kl.22:28

  Enkelte skulle aldri fått førerkort, dessverre! Ble nesten påkjørt av en idiot senest i går og med høygravide hormoner og min kjære 2 åring i bilen med meg skal den idioten som ikke holdt vikeplikten være glad jeg ikke fikk tak i han! Er skummelt hva man kan møte på i trafikken og desto verre når det er store,tunge kjøretøy synes jeg! :\

  Skriv en ny kommentar

  hits