MONSTERSNUPP

Dette har jeg brukt dine skattepenger til

 • Publisert: 31.05.2016, 22:58
 • Kategori: Personal
 • Er du en av de som irriterer deg over at en så stor slump av lønningen din går til felleskassa og velferden vår ?

  Jeg har selv utrykt irritasjon over at mine hardt opparbeidede penger kanskje gårtil å fore på en pedofil i fengsel,-vi liker å vite nøyaktig hvor våre penger går,-og når man må spekulere er det lett å tenke seg at pengene dine går til noen som ikke har fortjent dem.

  Mange slår seg litt på brystet over at de har betalt skatt i kanskje 20-30 år og føler seg nok berettighet til å mene noe om hva pengene deres IKKE skal brukes til.

  For de som er redd pengene deres bare blir brukt til å fore kriminelle,-snitter til feite politikere eller konferanser som bare MÅ holdes på ett spa-hotell så har jeg en liten oppmuntring.

  Dine skattepenger har nemlig reddet mine barns liv !

  Vi ser ordet velferd og tenker oss ett bekymringsløst liv med goder,-men vi er så bortskjemte att vi ikke innser at for veldig mange handler velferd om å ikke begrave sine barn eller leve i frykt.

  Jeg har hverken båt,-hytte eller formue på konto,-og jeg kjører rundt i en 20 år gammel bil,-men idag da jeg hentet jentene mine på skolen gikk det opp for meg at jeg faktisk bader i velferden dine skattepenger har gitt meg !

  En villt lykkelig jente har idag for første gang vært med på terapi-ridning,-hun smilte fra øre til øre og jeg fikk se bilder som rørte meg til tårer av en ivrig jente på en hesterygg for aller første gang.

  Regningen,-ja den har du allerede tatt for meg.

  Allerede før hun var født har du betalt for at hun skal få omsorg av jordmødre og leger,-blodprøver,-ultralyd og oppmuntrende samtaler var helt gratis for meg fordi du allerede hadde betalt.

  Når det brått oppstod en akutt situasjon ble jeg tatt imot med gode hender,-ett akutt keisersnitt reddet både meg og min datter,-og regningen,-ja den hadde jo du allerede betalt.

  -Og takk gud for det,-for jentungen måtte tilbringe 5 uker på intensivavdeling,-det er minst 840 lønnede arbeidstimer for bare en sykepleier,-en sum jeg ikke kunne hostet opp alene.

  Da jentungen måtte operere hjertet på rikshospitalet kan man ikke engang forestille seg kostnadene på alle leger og sykepleiere som var involvert,-medisiner,-avansert utstyr og teknologi som reddet livet hennes og litt mitt også.

  Jeg kan ikke egentlig finne riktig ord for å beskrive hvor glad jeg er for at du betalte for også det !

  At barn vaksineres mot farlige sykdommer er ingen selvfølge med mindre man bor i ett land hvor man spleiser på denne omsorgen,-mine barn har blitt veiet,-målt og vaksinert på din regning.

  Fire barn har jeg regelmessig tatt med til helsekontroll, legevakt,- fastlege og tannlege på din regning.

  Fire barn har jeg født på sykehus med all den omsorg en nyfødt og barselkvinne fortjener.

  Da min premature datter trengte oppfølging av pedagog for å ta til seg allt en liten skolejente skal klare,-ja da sto det en parat ved hennes side for å veilede,-oppmuntre og støtte,-og tenk at dette allerede var betalt av deg !

  Og nå har hun også fått være med på terapiriding på din regning,-det har nok kostet deg skjorta,-men om du hadde sett smilet hennes på hesteryggen hadde det kanskje føltes litt bedre å vite at hun har brukt av dine penger ?

  Jeg har selv betalt min skatt i mer enn 20 år,-men jeg har ikke kommet i nærheten av det mine fire barn faktisk har kostet i kroner og ører,-at du har vært med på å spleise har betydd voldsomt mye for både meg og mine barn.

  All denne velferden bidrar til at mine fire barn også blir samfunnsnyttige og betaler skatt i mange år og firedobler min innsats,-kanskje kommer det deg til gode engang ?

  Jeg håper det,-for jeg er i alle fall takknemlig for hver eneste skattekrone vi har fått av deg,-og jeg håper inderlig du selv får igjen for det en dag og at du aldri tviler på at pengene du gir oss kommer til nytte for de som trenger det !

 • Publisert: 31.05.2016, 22:58
 • Kategori: Personal
 • 0 kommentarer
 • Ingen kommentarer

  Skriv en ny kommentar

  hits