MONSTERSNUPP

Pantelotteri & pms

 • Publisert: 23.05.2016, 19:32
 • Kategori: Personal
 • Noen ganger er det godt med en omvei til butikken medgod musikk på bilstereoen,-og idag tok jeg en skikkelig omvei !

  Med meg hadde jeg flasker som skulle pantes,-jeg velger alltid knappen for pantelotteriet og på vei til butikken funderte jeg litt over hva jeg ville gjort om jeg vant en million.

  Tenk så villt,-pante ett par flasker og så bli millionær liksom...jeg tenkte at jeg ville nok kjøpt meg en ny bil !

  En skikkelig fin ny bil ja,-men hva slags bil da ?

  Tanken på en helt ny bil kan bli svært så annerledes med en dose pms...

  Det var da det ble vanskelig,- for min erfaring med nyere biler er en kilde til frustrasjon og kanskje litt aggresjon også.

  Jeg har fått kjøre en del nye biler gjennom jobben og en ting plager meg noe voldsomt,-den forbanna pipingen hele tiden !

  En ting er at jeg ikke kan sitte i bilen å skrive en rapport uten at den piper infernalsk om at jeg må ta på setebeltet mens jeg er PARKERT,-men om jeg skulle finne på å legge lunsjen i passasjersetet så piperDEN for belte også !

  Om jeg skulle finne på å legge utstyr i baksetet må jeg sette på setebelter for at ikke bilen skal drive meg til vannvidd med piping fordi jeg har en eske med bleier med meg.

  Det ironiske er at du kan ikke diskutere med bilen,-du kan ikke berolige tyrranniet ved å si "Du,-det er bare Tena Lady i setet",-hvis bilen mener du skal sette på alle beltene så MÅ DU DET selv om det er helt på trynet.

  Det har bilen bestemt nemlig,-selv om du liksom skal være fører.

  Og hva i all verden er det med disse sensorene som skal pipe HVER GANG noe er 20 cm fra bilen din ?

  Er det ikke påkrevet å ha gangsyn for å ta førerkort da ?

  Da jeg tok sertifikatet måtte vi ikke bare SE,-vi måtte bruke speilet OG vri på hodet !

  Og hva skjer egentlig med oppmerksomheten vår med slike innretninger ?

  Kan vi krasje inn i en vegg og unnskylde oss med atbilen sa joingenting,-så jeg gassa på...

  I en sånn bil kan man risikere blødninger fra begge ørene om man skulle finne på å lukeparkere med bilbelte av så man kan snu seg godt rundt....

  Noen biler er så syke at de piper bare for å fortelle deg at du rygger,-og så piper de fortere når du nærmer deg ett hinder...om du seriøst er avhengig av et signal for å innse at du kjører bakover og ikke fremover,-ja da må du for guds skyld kaste bilnøklene dine i dass,-for menneskehetens skyld !

  Gubben har en snasen bil som er om mulig enda mer ondskapsfull,-den har nemlig et digitalt lite dashbord hvor det fra tid til annen blinker en liten lampe med ett tegn ingen forstår,-det eneste som er sikkert er at bilen må innom dagkirurgi for å bli diagnostisert av en fyr som kaller seg mekaniker men har fransk manikyr, -laptop og en strikkepinne som redskap.

  Om den første runden med denne sensoren ikke avslører hva som skjer i hjernen til vidunderet må det videre til utredning med enda flere strikkepinner,-laptoper og sensorer.

  Om de finner noe eller ikke så er denne legevisitten garantert svindyr !

  At det blinker en lampe på dashbordet skaper både forvirring,-angst og en slank lommebok.

  Da kastet jeg ett lite blikk på mitt eget dashbord,-mitt tyve år gamle trofaste trauste dashbord...

  Når det blinker en lampe hos meg løser jeg det lett ved å svinge inn på nærmeste bensinstasjon og fylle bensin !

  Bilen min er en hjerneløs idiot sammenlignet med de nye vidunderene,-men min idiot har aldri sviktet meg,-irritert meg eller lurt fra meg en haug med penger ved å late som om det skulle være en slags kognitiv svikt i den mekaniske hjernen som må diagnostiseres.

  Nei,-om noen skulle prakket på meg noe nymotens drit med pipekonsert og hypokonder-dashbord hadde jeg revet av meg håret i frustrasjon,-takk gode Gud for at jeg ikke vant på pantelotteriet denne gangen heller !

  -Og til min trofaste idiot vil jeg bare si at jeg elsker deg for at du holder kjeft når jeg rygger og lukeparkerer,-og ikke skremmer skiten av meg med greske symbolder mens jeg er på rundtur for å høre på musikk,-og at du stoler nok på meg til å vite at jeg både tar på meg bilbeltet og åpner øya før jeg setter deg i gir !

 • Publisert: 23.05.2016, 19:32
 • Kategori: Personal
 • 0 kommentarer
 • Ingen kommentarer

  Skriv en ny kommentar

  hits