MONSTERSNUPP

Historier fra tåkeheimen..

 • Publisert: 21.05.2016, 00:02
 • Kategori: Personal
 • Idag leste jeg en artikkel om ammetåke,-fleip eller fakta ?

  Selvsagt er ammetåke helt reellt,-vi er montert slik mentalt at vi ikke bryr oss særlig om andre ting enn babyen vår,-og hormoner, amming og søvnmangel påvirker jo også.

  Selv med en unge i kuvøse opplevde jeg ammetåke !

  Jeg husker godt jeg satt på pumperommet på nyfødtintensiven og slet med å vri noen fattige dråper ut av en tverr pupp,-og så kom det en sykepleier og snakket med meg om "kjærlighetshormoner".

  Hun sa at det er nettopp slike hormoner som får melken til å komme,-og om du ikke får holde barnet ditt,-ja så tenk på hvor fjolleforelsket du var da du traff mannen din,-det mest romantiske han har gjort eller det teiteste du selv har gjort i forelskelses-rus.

  -Og det hjalp !

  Og med en slik hormonell kjærlighetsrusfølger et visst tåkeslør som lett parkerer en ellers årvåken hjerne.

  Selv kunne jeg glemme farlige ting,-jeg kunne komme hjem til en tørrkokt kjele på kjøkkenet og en gloheit krølltang på badet.

  Noe av det jeg har gjort oftest var å sette på kaffetrakteren,-uten vann eller glane ihjel en potetkjele som ikke ville koke for så å oppdage at jeg ikke hadde slått på komfyren.

  Jeg slet mest med sistemann,-det kan sikkert forklares med at det var nummer fire og at jeg ikke hadde så fælt mye å gå på generellt.

  En gang hadde jeg gjort storhandel før helgen og opplevde til min store forskrekkelse at kortet mitt ikke virket !

  Jeg ble rasende for jeg visste jo at det var penger på det,-etter en skamfull retrett ringte jeg banken og skjellte dem ut etter noter,-først da jeg oppdaget at jeg ved en feil tastet inn bankkoden for å komme meg inn på jobben skjønte jeg at jeg sannsynligvis da hadde tastet pinkoden til jobben da jeg forsøkte å bruke bankkortet.

  En gang da jeg kom hjem sto jeg og siktet på inngangsdøren vår med bilnøkkelen og trykket infernalsk som om husdøren liksom skulle låse seg opp like magisk som en bil med sentrallås...

  En gang kom jeg til helsestasjonen og kunne ikke for mitt bare liv oppgi fødselsdato til guttungen !

  DET ER FLAUT !

  Når jeg ikke fant mobilen,-bilnøkler eller bankkort letterjeg først i fryseren,-så i krydderskapet og sist i filteret til tørketrommelen.

  Det ekleste jeg har gjort skjedde en grytidlig morgen etter en lang natt med løs mage og mye hyl fra minstemann,-bleien rant over i en hel pysj,-så det var om å gjøre å få av han antrekkt,-hive bleien og vaske gullungen.

  Da han endelig var gullende ren trakk jeg ett lettelsens sukk og skulle knyte sammen søppelposen med den stinkende bleien,-men i bøtta lå jammen pysjen !

  -Og hvor i all verden kunne bleien befinne seg da ettersom jeg helt bestemt husket at jeg la pysjen i vaskemaskinen på kokevask ?

  Joda,-inni vaskemaskinen utspant det seg en 90 graders tragedie som ikke lot seg stoppe på noe vis...

  Jeg overlevde ammetåken med alle fire,-og faktisk er det enkelte ting jeg savner veldig med ammetåken.

  Det absurde fokuset på babyen gjør ikke bare at du glemmer å ta på sko når du skal ut,-du glemmer også å bry deg om oppvasken,-bekymre deg for gressplenen eller om gardinene bør byttes.

  Det er faktisk lettere å gi blaffen i alt og alle som ikke er viktige,-og det tror jeg gjør at man virkelig kan nyte den første tiden med en liten skatt.

  Nå som ammetåken er en saga blott er det vanskeligere å falle til ro å gi blaffen i det som man skulle,burde eller kunne gjort,-og bare nyte småtrollene selv om hybelkaninene formerer seg eller naboene gremmes over julegardiner til St.Hans....

 • Publisert: 21.05.2016, 00:02
 • Kategori: Personal
 • 1 kommentarer
 • Én kommentar

  Vivi

  17.12.2016 kl.23:26

  Jau den tåka 😄 Artig innlegg og veldig artig skrevet 😁😂😆

  Fikk meg til å tenke tilbake på tåka jeg hadde med min, en ting jeg klarte var en gang jeg skulle gå på butikken: Jeg tråkket hjemmefra det var bare det at det var så kaldt på overkroppen, ene puppen spesielt. Hehehe jeg hadde glemt å pakke den inn etter å fylt på ungen før tur, så genseren var over begge og luka på ene puppen oppe 😄

  Tror ingen så meg 😜

  Skriv en ny kommentar

  hits