MONSTERSNUPP

Antrekk for dagen:VERNEUTSTYR

 • Publisert: 17.05.2016, 20:40
 • Kategori: Personal
 • Ett par tanker har festet seg ettersom dagen har forløpt slik den skal på 17-Mai med tre små barn !

  Alle våknet og pyntet seg med enorm iver,-og mamma klemte seg inn i hold-inn-strømpene med litt mindre iver.

  I de fine høyhælede skoene som står innerst i skapet av en god grunn vaklet vi inn på tivoliet,-og lukten av popcorn og klissete sukkerspinn sendte ungene til himmels før de engang hadde sett en karusell.

  I deilig sol ble det slitsomt for de små å stå i kø og en tur opp på armen er obligatorisk,-det er også sukkerspinn i mammas hår og blåslush nedi blusen,-men det er jo barnas dag !

  Vel oppe i karusellen sitter tre små med en hær av sukkermolekyler på vei mot kommandosenteret i hjernen,-og det er ikke godt å si om den febrilske vinkingen der oppe er spasmer etter sukkersjokk eller glede,-antakelig litt av begge deler ?

  Den kliniske reaksjonen blir tydelig når de klatrer i hoppeslottet og svetter så heftig at de egentlig seige hendene ikke får grep.

  Selv oppdager jeg at smykket mitt sitter klistret i den svette nakken og må skylles med zalo når vi kommer hjem.

  Jeg tenker at neste år skal jeg ha på meg noe helt annet....

  Høydepunktet på tivoliet er radiobilene,-og fordi man har glemt hvordan det var ifjor tror man at det skal bli godt å ikke stå på hovne ben i høyhælede sko man skal brenne senere...

  Det er noe utrolig lite grasiøst over en svett og seig mor som med hold-inn-strømpebukser og skjørt skal manøvrere seg ned i en radiobil beregnet på barn,- enda verre er det å være ett godt trafikkeksempel for sine små når man sitter der i verdens mest ukomfortable antrekk med en g-streng på ville veier og blir krasjet i av voksne mannfolk !

  De viser seg frem for sine poder mens de hånflirer hver gang de krasjer ned en svett husmor med skjørtet oppunder haka,-men vi smiler og ler mens jeg inni meg roper "Forbanna hamster-p*kk!!"

  Etter en skikkelig kræsj hvor en liten gutt slo seg måtte de faktisk senke farten,-og det er rart at det ikke taes mer hensyn til de aller minste på en slik dag.

  Etter at alle karusellene er prøvd flere ganger og man har brukt en formue på å "vinne"en liten bamse til hver så er det på tide å slepe seg ut fra Tivoliet igjen,-og det er vel da sukkersjokket på ungene setter inn for alvor når de skjønner at det er nok for idag.

  Hemningsløse protesthyl runger utover tivoliplassen,-på en hvilken som helst annen dag ville nok noen varslet politiet om kidnapping,-men på en slik dag er det ett helt vanlig syn.

  Jeg tenker for meg selv at neste år skal jeg jammen kle meg etter utfordringen slik at tålmodigheten er større og smilet løsere,-og litt på tøys tenker jeg at dette er nesten som fødestua når man har gledet seg til å komme dit,-for så å sverge på at man aldri skal tilbake !

  Vi sees igjen til neste år,-i høye hæler,-hold-inn og finstas med sukkerspinn,-for kvelden er jo også litt som første kveld på barsel når man stirrer på ett sovende barn som erfullstendig utslitt og fullstendig vakker og tenker at ingenting i verden er bedre enn nettopp dette øyeblikket,-og atalt er verdt synet av en fornøyd og lykkelig unge !

  Joda,-det VAR verdt det !

 • Publisert: 17.05.2016, 20:40
 • Kategori: Personal
 • 0 kommentarer
 • Ingen kommentarer

  Skriv en ny kommentar

  hits