MONSTERSNUPP

Hurra ja...

 • Publisert: 16.05.2016, 22:53
 • Kategori: Personal
 • Ungene er spente som bare det på morgendagen,-og finstasen henger klar.

  Vi har snakket masse om hvor gøy det skal bli imorgen med barnetog, korpsmusikk,sukkerspinn og karuseller !

  Selvsagt skal det skvises inn både pølser og is til magen sprekker.

  Det ER barnas dag,-det er det liten tvil om,-for det er jo nesten PÅBUDT å spise massevis med is og pølser !

  Når pappa prøver å planlegge morgendagen får han noen grynt tilbake,-jeg klarer ikke engang late som om jeg gleder meg...

  Det er kanskje den dagen i året jeg synes er aller kjipest,-for det går ikke an å snike seg unna,-det finnes ingen omvei eller snarvei,-og i allefall ingen unskyldning for å ikke delta.

  Dessuten skylder man både ungene og ikke minst selveste bursdagsbarnet Norge å feire,-med uhorvelig mange andre folk i kø,-kø og kø..

  Det er vel ikke egentlig kø som plager meg,-men den enorme mengden mennesker,-jeg bare liker det ikke.

  Jeg klarer det når jeg må,-men jeg gruer meg i dagesvis og det eneste jeg gleder meg til nå er å få hele dagen overstått.

  Jeg prøver å vise entusiasme overfor ungene som gleder seg så innmari,-og det er vel også det som gjør at man kan tåle det,-utrykket i ansiktet til ungene når de ser karusellene eller får en flott ballong som svever av seg selv.

  Før jeg fikk barn gikk jeg ikke ut av huset på 17 mai.

  Jeg har hørtuttallige fortellinger fra eldre som huskergodt at både flagg og nasjonalsang var forbudt under Tyskerenes okkupasjon,-jeg har sett tårer i øynene på overlevende som minnes første gang de kunne heise det Norske flagge og brøle ut Nasjonalsangen uten frykt.

  Jeg har enorm respekt for både dagen og flagget,-det er bare allt kaoset og mengden av folksom følger med som gjør det uholdbart.

  Man kan liksom ikke si at man gruer seg til 17 mai ?

  Vel,-nå har jeg i alle fall sagt det,-og om ikke annet så sitter det nok en og annen der ute og sukker lettet over at de kanskje ikke er alene om å være helt "gærne"

  For noen kan den største utfordringen på en sånn dag være å delta og ikke nødvendigvis hva man skal ha på seg eller hvordan en skjorte skal strykes.

  Men en skikkelig morro dag for ungene,-ja det blir det !

 • Publisert: 16.05.2016, 22:53
 • Kategori: Personal
 • 0 kommentarer
 • Ingen kommentarer

  Skriv en ny kommentar

  hits