MONSTERSNUPP

Bak kulissene i magiens verden

 • Publisert: 14.05.2016, 14:29
 • Kategori: Personal
 • Når jentene leker sammen kan det virke som om de sammen farer av sted til ett annet univers,-de legger ikke merke til den virkelig verdenen rundt dem.

  Det har hendt at jeg har løpt til den stengte døren deres fordi jeg har hørt rop som har vært illevarslende,-og så sitter de der helt forfjamset å ser på meg når jeg braser inn...

  "Vi leker jo bare..."

  Når jeg spør hva de leker svarer de "Ingenting".

  Jeg blir noen ganger veldig nysgjerrig samtidig så må jeg jo respektere at det beste med leken er vel kanskje at den er helt deres.

  Idag spurte jeg om å få ta bilder av to bamser fordi jeg ble så imponert over kreativiteten deres !

  Disse to bamsene er alltid med i leken uansett,-men de styler og pynter dem etter behov,-og nå hadde de tatt to lekepunger og klippet hull til armer og bein slik at det ble ett antrekk til bamsene !

  Jentekarakteren hadde tilogmed fått ny sveis ved hjelp av en gammel sokk.

  Jeg fikk ikke så mye informasjon om disse to karakterene annet enn at de er mest snille,-de eier en dinosaur som heter "mamma" og som kan fly selv om den ikke har vinger !

  Noen ganger misunner jeg dem evnen til å bare koble ut hele verden og hengi seg til fantasi og lek.

  Jeg husker at jeg også ofte henga meg helt til fantasiens verden da jeg var liten,-da var det kun innsiden av min egenboble som var virkelig.

  Det er litt trist at man som voksen ofte mister denne evnen,-og noen ganger lurer jeg på om det er det vi egentlig driver med når vi publiserer flotte ting på nett eller fabler fritt i en blogg hvor ingen kan si deg imot,-er det en liten virkelighetsflukt,-en slags fantasi hvor alt er bare godt og trygt ?

  Kanskje mange av oss en gang iblant trenger å "leke" at allt er perfekt ?

  Jeg tror dagdrømming er sunt,-men det er jo ikke så lett å koble helt ut i en hektisk hverdag,-men det hadde sikkert vært helsefremmende å sette av ett kvarter hver dag til å bare rett og slett drømme seg bort ?

 • Publisert: 14.05.2016, 14:29
 • Kategori: Personal
 • 0 kommentarer
 • Ingen kommentarer

  Skriv en ny kommentar

  hits