MONSTERSNUPP

Denne får du IKKE på vinmonopolet !

 • Publisert: 13.05.2016, 20:58
 • Kategori: Personal
 • Litt folkeopplysning før en så lang helg som vi har foran oss nå er vel og bra,-men jeg må si jeg har blitt litt overveldet over hvor viktig det er for mediene å virkelig poengtere at man MÅ rekke vinmonopolet før helgen tar til.

  Det er visst ekstra spesiellt i år ettersom pinse og 17 mai går hånd i hånd og man ikke har polvarer tilgjengelig på hele fire dager !

  Bare idag har jeg hørt det minst ti ganger på radioen i bilen at "Nå må du forte deg om skal rekke vinmonopolet "

  Så hørte jegett innslag fra VG som hadde "redningen" for de som trodde både Pinse og 17-mai hadde gått til helvete,-det er jo spritsalg i Sverige !

  "Hipp hurra for barnas dag og gratulerer med dagen Norge " tenkte jeg sarkastisk for meg selv.

  Kanskje er det ikke så viktig for folk flest å hamstre sprit og vin før langhelger,-kanskje er det mest viktig for media..-jeg håper i alle fall det er slik.

  Her i huset er det en helt annen handleskrekk som råder før en slik langhelg !

  Det handles for å unngå at man må på bensinstasjonen for å kjøpe en pakke bordsmør til 47 kroner eller en pakke med tre bleier til 50 kroner.

  Av en eller annen grunn er slike livsviktige varer ekstremt priset på bensinstasjoner,-og om du har en lokal søndagsåpen butikk finner du bare de dyre merkevarene.

  Det verste som kan skje er å gå tom for do-papir,-det er virkelig dyrt på hellidgdager !

  Selv er jeg mest opptatt av bleier,-ikke bare på grunn av prisen,-men også fordi mange av de er insatt med både parfyme og diverse fjollete ingredienser man strengt tatt ikke trenger å utsette en barnerumpe for.

  Hvorfor i all verden reklamerer de med at bleien suger til seg litervis og kamuflerer all lukt og attpåtil beholder sin behageligepassform ?

  -er det for foreldre som kun skifter bleie to ganger i uken ??

  Med ekstra mange frokoster og lunsjer sammen er det viktig å passe på at man har både egg,brød, pålegg og tilbehør som holder i de dagene det er stengt i vanlig butikk.

  Jeg rakk det viktigste innkjøpet til meg selv med god margin,-nemlig kaffe,-og da kan langhelgen bare komme for min del !

  God pinse til alle enten du skåler i Champis eller melk :)

 • Publisert: 13.05.2016, 20:58
 • Kategori: Personal
 • 0 kommentarer
 • Ingen kommentarer

  Skriv en ny kommentar

  hits