MONSTERSNUPP

Varmehater ble våryr !!

 • Publisert: 08.05.2016, 19:36
 • Kategori: Personal
 • Det er nesten fælt å si det i de disse vår-yre tider,-men jeg misliker sol,-sommer,-svett gulost,-sinnsyk mygg og hyperaktivt fuglekvitter før solen står opp og tre timer før vekkerklokken ringer...

  Det er ikke for at jeg er en irritabel grinebiter (hver dag...),-men jeg sover dårlig i varmen og fungerer generellt dårligere.

  Kanskje er jeg ikke skrudd riktig sammen for hett vær,-kanskje er det finnmarkingen i meg som heller foretrekker kalde kvelder foran peisen med is-tapper fra taket.

  Jeg koser meg vinteren igjennom og kvier meg litt når våren nærmer seg,-for hvert eneste år når våren kommer har jeg allerede glemt at det faktisk ER en del ting med våren som jeg ELSKER !

  Har man barn mister man ca en kvadtratmeter Entre`pr barn gjennom vinterhalvåret.

  Gangen her ser helt absurd ut med både parkdresser,-vindtett, vanntet, ull og fleece til tre små unger !

  Det er et kaos i luer og votter som er helt komisk,-ett forsøk på å skille vottene til diverse unger var å la jentene ha rosa Hello-kitty votter mens gutta har blått,-(-Ja jeg vet det er sikkert villt kjønnsdiskriminerende,-men tanken var å forebygge frostskader og koldbrann...)

  Det hjalp ikke mye med fargekoordinering når læreren til en av jentene påpekte at hun hadde to høyrevotter i hylla si,-selvsagt var den andre jentungen befengt med to venstre-votter...

  Nå ligger hele kaoset på loftet !

  Idag har våren vært så overbevisende at jeg rett og slett har tatt sjansen på å pakke bort tre kvadratmeter vinter-tøy !

  Cherroxene er sendt til de evige jaktmarker for utslitte forede støvler,-og istedet står det nette nye joggesko klare til bruk.

  Det er litt rart å se ungene klatre rundt i hagen uten lue,votter og parkdress,-de ser plutselig så mye større og stødige ut,-det er noe med parkdresser som får unger til å se litt klønete ut ?

  Det er som om man først ser hvor mye de har vokst det siste halvåret når de endelig får utfolde seg fysisk uten polstring ?

  Her har det vært rene kalvesleppet i helgen,-ungene har vært ute hele dagen og klatret, hoppet,rullet og lekt,-om jeg ikke er så veldig begeistret for sol og varme kan jeg lett elske både vår og sommer på vegne av ungene !

  Det å ikke måtte ikle seg tre lag klær for å leke ute gir ungene større frihet,-de trenger ikke noe hjelp fra meg for å gå ut å leke litt før middag,-og det har jeg merket på ungene denne helgen !

  De har ikke spurt om å få gå ut,-de har gitt meg beskjed om at de går ut !

  Endelig kan alle lekene nytes,-og ikke minst er det mye lettere å komme seg inn en liten plastikk-dør uten en svær fet parkdress !

  Ungene har vært så våryre idag at det har smittet over på deres vinter-elskende mor !

 • Publisert: 08.05.2016, 19:36
 • Kategori: Personal
 • 0 kommentarer
 • Ingen kommentarer

  Skriv en ny kommentar

  hits