MONSTERSNUPP

Stakkars ufrivillige idiot....

 • Publisert: 01.05.2016, 13:31
 • Kategori: Personal
 • Jeg lurer på om man kan være ufrivillig pyroman ?

  Om jeg tildeldigvis tente en fyrstikk og tilfeldigvis brant ned ett hus,-kunne jeg da påstått at jeg overhodet ikke forutså den konsekvensen ?

  Kanskje jeg bare ville tenne en fyrstikk helt frivillig men at det alikevel var helt ufrivillig at huset brant ned.

  Om jeg hadde vært heldig hadde jeg nok fått sympati i media fordi jeg så urettferdig ble ufrivillig pyroman.

  Kan en ufrivillig fyllekjører også få sympati ?

  Om man helt uskyldig ville ta seg en drink eller elleve,-og så bare glemte seg helt bort og tok seg en kjøretur og kræsjet...kunne man forsvart seg med at man overhodet ikke satte det med kjøring og drikking i sammenheng ?

  Man kunne jo for eksempel hevde at det har jo alltid gått bra før ?

  Det vanker mye sympati i media for de som er ufrivillig utsatt for konsekvenser av egne handlinger,-kanskje jeg kunne blitt nasjonal heltinne dersom jeg tok noen drinker,-kjørte meg en tur OG satte fyr på ett hus,-tenk så mye sympati det kunne høstet !

  Ja ,-for det er vel sånn det er ?

  For nå brenner det hett i kommentarfeltet om en som ble ufrivillig far etter kun åtte timers bekjentskap i en bar.

  Han kledde nok av seg helt frivillig,-han kledde sikkert av henne helt frivillig også,-og det endte med at han ikke bare frivillig men tilogmed sikkert velvillig sådde sine frø.

  Det var omtrent etter det at det ikke lenger var helt frivillig fra hans side,-og av en eller annen merkelig grunn hadde han ikke forutsett konsekvensen av at ett hunnkjønn og ett hankjønn utfører parring.

  Dermed blir han omtalt som en som ble far helt ufrivillig,-men jeg får det liksom ikke helt til å henge på greip med mindre vi andre kan hevde vår uskyld i handlinger som har helt åpenbare konsekvenser ?

  -Han kom nok med storken selv....

  Det er nok mange elementer man kan skylde på som har bidrat til at man har blitt ufrivillig idiot,-men de fleste har nå åpnet flasken helt frivillig også....

 • Publisert: 01.05.2016, 13:31
 • Kategori: Personal
 • 1 kommentarer
 • Én kommentar

  Spireliten89

  03.05.2016 kl.21:29

  Om man ikke forstår hva som kan være konsekvensene av sex så synes jeg man burde la være å ha det. Prevensjon er noe begge parter er ansvarlige for. Så slike utsagn henger ikke helt på greip nei. Spørs om han ikke har fått høre om blomsten og bien enda :P

  Skriv en ny kommentar

  hits