MONSTERSNUPP

Død over mannemonsteret....?

 • Publisert: 23.04.2016, 22:17
 • Kategori: Personal
 • Jeg ble SÅ provosert da jeg leste om barnehagen som rett og slett overlater alle bleieskift til kvinnelige ansatte for å minske faren for seksuelle overgrep.

  Det er så feil på så mange måter at jeg knappt fant ord,-jeg ville si noe umiddelbart da jeg leste artikkelen men var så varm i toppen og rasende at jeg neppe hadde formidlet noe fornuftig.

  Nå har jeg "ruget"på raseriet i ett døgn og kommet til at jeg bør si noe uansett !

  Å tro at en overgriper benytter bleieskift som en anledning er helt idiotisk,-en typisk overgriper ser seg først ut ett barn og bearbeider det i alle mulige situasjoner for å få tillit og finne ut om man kan manipulere barnet til å ikke sladre,-for så å benytte anledninger hvor det ikke er åpenbart at overgrep kan inntreffe.

  En overgriper er smart nok til åunngå situasjoner som kan sette de i søkelyset dersom en anklage skulle inntreffe.

  De snakker som om en overgriper er usedvanlig dum og uten evne til å forutse hvilke handlinger som kan virke mistenkelige,-men en overgriper er ofte særdeles smart når det gjelder manipulering av både barn og voksne.

  Det som kanskje plaget meg mest var at bestyreren i den aktuelle barnehagen sier at dette tiltaket kun er for å unngå at det rettes mistanke mot menn og at ingen av de mannlige annsatte føler seg diskriminert...SERIØST ??

  Hvilken mann ville turt å reise seg å si:"Du,-jeg føler meg litt diskriminert hvis jeg ikke får skifte bleier på barna"?

  Disse mannlige annsatte må jo velge mellom pest og kolera,-for hvor mistenkeligjort blir man ikke hvis man skal insistere på å få utføre samme hygiene som andre ansatte ?

  De KAN jo ikke protestere !

  Skal vi bare rett og slett nekte alle mannlige fagpersoner kontakt med ett barn i en situasjon hvor det medfører avkledning ?

  På min helsestasjon var barnelegen mann,-han har sjekket at steinene har fallt ned i pungen,-han har undersøkt om forhuden er for trang og vurdert motorikk på min avkledde sønn,-skulle jeg liksom protestert og krevd en kvinnelig lege ?

  Er det min plikt som mor å har forhøyet frykt mot menn og ikke minst videreføre dette til mine barn ?

  Hva skal vi si til ungene om pappa da,-dette penisbefengte potensielle monsteret vi har i vårt hus,-han som vasker håret ditt i badekaret,-han som kiler deg på ryggen til du sovner og hjelper deg å velge den fineste rosa Hellokitty trusen du har når han vekker deg en grytidlig morgen før skolen...?

  Og ikke minst,-hva skal vi si til pappa når jentungen tigger om å få ligge inntil ham i sengen vår,-skal vi for sikkerhets skyld si at barna må SKÅNES for all nærhet,-kos og varme fra et menneske fordi mennesket er en mann ?

  Jeg har ofte klaget over de utfordringer vi møter som kvinner og mødre,-vi skal lide oss gjennom svangerskap og fødsel,-hengepupper og strekkmerker,-pms og bleier mot hemningsløs skvetting hver gang en krampelatter inntreffer,-men det kan neppe måle seg mot den mistenkeliggjøringen mange menn føler bare for at de viser omsorg og nærhet.

  Jeg kan si at jeg har badet med alle ungene i karet,-jeg kan si at vi har kost oss splitter nakne foran peisen for å tørke etter badet,-jeg kan si at minstemann fremdeles griper etter puppen når han er lei seg eller at den gode nærheten man opplever hud mot hud skaper en ubeskrivelig nærhet og opplevelse av kjærlighet,-men kan pappa si det samme ?

  Kan en mann,-far eller barnehageansatt si høy at man har opplevd god nærhet med ett barn ?

  All denne mistenkeliggjøringen er voldsomt trist for alle godhjertede omsorgsfulle menn,-men langt tristere for alle de barna som faktisk mister en enorm dimensjon i livet sitt !

 • Publisert: 23.04.2016, 22:17
 • Kategori: Personal
 • 0 kommentarer
 • Ingen kommentarer

  Skriv en ny kommentar

  hits