MONSTERSNUPP

Kjære barnehagen min

 • Publisert: 21.04.2016, 23:00
 • Kategori: Personal
 • Når det eksploderer en overgrepssak fra en barnehage tror jeg det berører mange foreldre,-men enda verre tror jeg det er for ansatte i barnehager landet rundt.

  Folk flest har intet å frykte,-og om de skal frykte noen sier statistikken at man skal se på sine nærmeste,-de fleste overgripere er i nær slekt med sitt offer.

  Alikevel gjør slike saker at vi tenker igjennom vår hverdag,-funderer over eventuelle farlige mennesker i vår omkrets.

  Hva skal man egentlig se etter,-hvordan vet man at det burde lyse en rød lampe ?

  Mange snakker om magefølelse og intuisjon,-og ofte er det nettopp det som gjør at overgripere blir tatt,-noen opplever at noe er galt og stiller spørsmål.

  Når slike saker dukker opp blir det litt selvfølgelig å stille spørsmål ved mannlige ansatte,-tygge litt på magefølelser og peile inn intiusjonen.

  Er det prisen man betaler når man er mannlig omsorgsperson for barn ?

  Desverrre tror jeg nok at mange er mer årvåkne overfor mannlig personelltil tross for at ødeleggende mennesker kommer med både utover og innover tiss.

  Like viktig som det er å være årvåken og varsle er det også å bekrefte de som gjør en god jobb,-trygge de som nå kanskje gruer seg litt til jobben imorgen,-de gutta som allerede funderer over hvordan de kan unnslippe bleieskift,-nærhet og kos.

  Når slike saker preger media får jeg lyst til å si til "mine" barnehageonkler at jeg stoler helt og holdent på deg,-den raushet og nærhet som tildelesmitt barn er gull verdt,-og den tilliten og kjærligheten som mitt barn utrykker forteller meg at min intuisjon stemmer,-vi stoler på deg !

  Ikke tro et sekund at jeg ser skjevt på deg bare for at du er onkel og ikke tante,-jeg ser deg kun for den omsorgen du gir mitt barn og jeg ser tilliten du har skapt,-tryggheten og gleden mitt barn får bare ved å se fjeset ditt i porten !

  Du er gull verdt !

 • Publisert: 21.04.2016, 23:00
 • Kategori: Personal
 • 0 kommentarer
 • Ingen kommentarer

  Skriv en ny kommentar

  hits