MONSTERSNUPP

Dette har du gjort FEIL hele livet !!

 • Publisert: 16.04.2016, 22:39
 • Kategori: Personal
 • Vi lever i et samfunn hvor jakten på perfeksjonisme har blitt så ekstrem at selv en såpeprodusent kan skremme livskiten ut av oss !

  Overskriften "Dette har du gjort feil hele livet" fikk meg naturligvis til å klikke på linken.

  Jeg vil jo vite hva det er jeg har gjort helt feil hele livet,-kanskje finnes det både årsaksforklaringer og lys i tunnellen når man først skjønner hva man har gjort feil ?

  Jeg så for meg både nederlag og tap mens artikkelen loadet,-det oppdages jo alltid noe nytt og vesentlig som man må ta innover seg for å kunne bli ett bra menneske,-jeg håpet jo at det ikke skulle være noe jeg gjorde daglig eller enda verre,-mot mine barn.

  Mine bange anelser ble bekreftet og var langt verre enn jeg hadde forestillt meg,-ikke nok med at jeg har gjort dette feil selv hele livet,-jeg har også gjort dette feil regelmessig mot mine barn hele deres liv !

  Som en ekte men godt betalt psykopat har skjønnhetsindustrien nok en gang rokket ved mitt syn på egenverdi,-uten å vite det har jeg forsømt mine muligheter til suksess,-og enda verre,-mine barn har sansynligvis blitt påført handicap i deres vei mot den nødvendige perfeksjonismen.

  -For HVA skal det bli av oss uten fluffy hår som kaster seg i vinden med et volum som kunne fått paven til å konvertere ?

  Det jeg har gjort feil hele livet er å bruke Shampoo FØR balsam...

  Skjønnhetsekspertene aka ekspertene på virkelig menneskelig suksess har kommet frem til at vi faktisk burde bruke balsam FØR shampoo,-og det er for å vaske bort den kunstige silikondritten i balsamen,-resultatet burde bli en flott manke som skal sikre degall suksess livet kan by på.

  På et institutt i Sveits som er så hemmelig at man ikke kan finnedet på google engang har ekspertene etter lang tids forskning konkludert

  med at vi altså vasker håret feil,-med de fatale konsekvenser det kan medføre...

  Alle vet jo at uten fluffy hår er man dødsdømt,-og jeg som det groteske kvinnemennesket jeg er har gjort meg skyldig i å påføre mine barn balsam selv ETTER vask,-som et crackvrak har jeg valgt enkleste løsning for meg selv når håret på ungeneskal børstes før 0700 om morgenen,-Leave-in-spray-balsam...hulk...

  Hvis noen av dere kjenner til en støttegruppe for oss som har gjort dette feil HELE LIVET vil jeg være evig takknemlig,-akkurat nåer jeg alt for skyldtynget til å engang søke etter en støttegruppe,-jeg er altfor opptatt av å regne ut alle mine nederlag som kan skyldes at jeg rett og slett har vasket håret feil HELE livet...

 • Publisert: 16.04.2016, 22:39
 • Kategori: Personal
 • 1 kommentarer
 • Én kommentar

  Vivi

  21.12.2016 kl.03:13

  Ler så jeg ruller rundt på gulvet 😂 Jeg og har vasket håret FEIL! Et grusomt traume... mest for håret enn for meg, men jeg er jo en empatisk person. Så da gjelder det nok meg og 😀😁

  Her har jeg i ca 2 års tid brukt balsam når jeg vasker håret (uten silikon). Og et par ganger årlig vasket med lowpoo (sjampoo uten sulfat) og da tar jeg balsam og/eller olje i først, merker faktisk stor forskjell ☺

  Får frilanse en artikkel ang det, har kriseoverskrift klar iallefall "VIVI INNRØMMER MISHANDLING"-men nå er hårstellet på stell- les videre på s. 6,7,8 og 9"

  Hahaha 😆

  Skriv en ny kommentar

  hits