MONSTERSNUPP

Flott,-men farlig uspiselig !

 • Publisert: 15.04.2016, 21:43
 • Kategori: Personal
 • Enkelte ting er bare helt ubegripelige og hinsides all idioti,-og ost&skinke baguetter er definitivt en av dem !

  For det første lurer jeg grenseløst på hvorfor det heter ost&skinke når det burde hete ost ELLER skinke ?

  Det finnes da ikke mennesker som klarer å glefse i seg 7 cm av en baguett i ett jafs,-og det er nettopp det som skal til om du skal klare å få BÅDE ost OG skinke i kjeften samtidig !

  Uansett hvor du kjøper en baguett med dette misvisende navnet får du i realiteten en baguett hvor du spiser ENTEN ost eller skinke.

  Jeg fatter ikke hvorfor pålegget skal danderes i reneste origami stil i klumper hver for seg slik at man ikke under noen omstendighet kan nyte blandingen av skinke,-ost og salat...?

  Tenk om jeg valgte ost&skinke fordi jeg liker det SAMMEN ?

  -Eller er det egentlig et alternativ for mennesker med tvangstanker som rett og slett ikke klarer å velge mellom skinke og ost og med dette kan spise begge deler hver for seg ?

  All denne danderingen av pålegg får meg til å ville kverkeden reklameidioten som presterte å si at dette er mat for folk på farten,-seriøst !

  Å gi noe sånt til et par sultne unger i baksetet er like smart som å gi dem en skål tomatsuppe hver mens man forserer fartsdumper og rundkjøringer....

  Pålegget og salaten er mest til pynt og dandert slik at det skal skrike "Her får du mest for pengene",-bare at det meste kommer til å spruteut av den pokkersbaguetten idet du utsetter mesterverket for et par kjever.

  Selv er jeg alltid forberedt på at den malplasserte tomatbåten kommer til å falle overbord å synke et sted under bremsepedalen,-den vibrerende agurkskiven på kanten faller lett i fanget uten unntak idet man vipper håpløshetenmot kjeften,-men idag ble jeg jaggu skutt også !

  Inni den morderiske rosetten av en gulostskive lå deten drue !

  Idet jeg glefset det jeg kunne i håp om å få LITT skinke til osten skvatt det ut en drue som et prosjektil rett mot fleisen for så å lande i fanget den også.

  Jeg Synes det er ekstremt irriterende å velge mellom å ommøblere maten jeg har betalt for eller la en tredjedel ramle i fanget,-hvorfor kan man ikke bare få kjøpt en spiselig baguett med ost OG skinke uten rosetter,-origami eller dødsdømte tomatbåter ?

  Jeg kan godt betale ekstra for en kjempestygg baguett hvor pålegget ligger flatt oppå hverandre slik at jeg kan spise den uten svinn og klin.

 • Publisert: 15.04.2016, 21:43
 • Kategori: Personal
 • 1 kommentarer
 • Én kommentar

  Santile

  29.04.2016 kl.22:18

  Haha! Jeg trodde først bildet var av et øre.. Var det skinka ligna på på forsiden :D Og det sier vel sitt. Greit at det skal se flott ut altså, men det får være grenser :P

  Skriv en ny kommentar

  hits