MONSTERSNUPP

Restauranten stenger for sesongen...

 • Publisert: 07.04.2016, 23:07
 • Kategori: Personal
 • Vi har vår egen lille pannekakerestaurant for celebre gjester,-den er så ekslusiv at det faktisk kun er fire stamgjester som serveres !

  Det aller viktigste er den gode stemningen,-og da må det være mørkt ute slik at man virkelig kan nyte det duse lyset man får fra tente lys.

  Det skjer noe magisk med gjestene når de setter seg til bords i tussmørket,-uansett hvor stressende dagen deres har vært så senker roen og lydnivået seg dramatisk.

  Det er neppe maten,-for det serveres kun enkel kveldsmat i form av pannekaker,-men omgivelsene gjør at det ikke er vanlig kveldsmat i et vanlig kjøkken.

  Fordi det er så innmari koselig vil gjestene bli lengst mulig,-dermed spiser de mer enn ellers og faller til ro for kvelden raskere enn ellers,-og de er jo svært hyggelig for kokken.

  Denne uken hadde vi siste servering,-det ble fort åpenbart at våren har gjort kveldene så lyse at den duse stemningen er vanskelig å få til.

  Siden det var siste servering fikk gjestene selv lov til å bestemme dekor, lys og dekketøy,-og det matchet bedre enn noen gang !

  Gjestene syntes det var trist å ta en siste skål i melk for vår koselige restaurant,-men kokken har allerede en liten fiks ide så det fortsatt kan serveres eksklusive pannekaker i spesielle omgivelser til helt spesielle gjester !

  Vi har jo en kjellerstue uten vinduer,-og nå når kveldene blir lysere og lysere planlegger kokken en pannekake-ekspedisjon nede i en magisk grotte hvor det alltid er litt mørkere,-kanskje litt skumlere også ?

  Kanskje vi trenger lommelykt for å finne maten,-kanskje vi må sitte på grottegulvet i tussmørket som ekte oppdagelsesreisende og spise opp maten før villdyrene våkner for nattejakt ?

  Det spørs om ikke det snart blir en særdeles spennende kveldsmat på mine favorittgjester nå som amatørkokken har innsett at selve maten noen ganger er det minst viktige,-det at kokken finner på kreative måter å sette pris på gjestene er det beste krydderet,-tilbehøret og næringen for et lite barnesinn.

 • Publisert: 07.04.2016, 23:07
 • Kategori: Personal
 • 0 kommentarer
 • Ingen kommentarer

  Skriv en ny kommentar

  hits