MONSTERSNUPP

Mamma tar en timeout !

 • Publisert: 05.04.2016, 22:38
 • Kategori: Personal
 • Det hender det går en liten sikring hos mor...

  Idag har omtrent det meste vært preget av trass og mas.

  Jeg hadde allerede brukt opp dagsdosen av tålmodighet da jeg hentet jentene på SFO,-og de begynte umiddelbart å krangle om hvem som fikk på seg støvlene først...

  Så kranglet de i bilen om noe jeg ikke helt forsto,-men at det var verdens undergang og historiens største tragedie er sikkert.

  Ironisk nok hadde jeg kjøpt kuule viskelær og nye blyanter for å overraske dem,-men jeg vurderte sterkt om det var rett tidspunkt å gi dem noe fint ?

  Vel hjemme brøt det ut krig om hvem som skulle ha førsteretten på plysjpleddet i sofaen,-hvem som kunne løpe fortest og om eple eller appelsinjuice smaker best...

  Vi kom oss gjennom middagen,-men så fort siste gaffel var lagt ned brøt levenet ut igjen !

  Jeg vet at begge jentene har hatt sine utfordringer idag,-å tape i et brettspill eller måtte gå fra et uferdig maleri på SFO er kritisk,-men hvor lenge kan man bære nag over en dårlig runde i stigespill ??

  Det kuliminerte litt da det som skulle være en koselig halvtime foran tv endte i en krangel om vi skulle se tv,-evt spille og ikke minst i hvilken rekkefølge dette skulle foregå.

  Tilslutt sa jeg at om dere virkelig skal kaste bort hele halvtimen på å krangle om hvordan vi skulle bruke halvtimen,-vel da er tv`n beslaglagt og svart.

  Naturligvis resulterte det i decibel langt over tillatt nivå på selv de mest usiviliserte arbeidsplasser.

  Det er da man må vurdere om man kan holde fortet på en god måte eller rømme fra hele krigen med halen mellom hengepuppene...

  Det er da man plutselig kommer på at man bare MÅ kjøpe vaskepulver til oppvaskmaskinen,..i en annen kommune...

  Jeg synes det er vanskelig å si høyt at jeg har nådd bristepunktet i en stillingskrig,-men min bedre halvdel vet nøyaktig hva det betyr når jeg plutselig sier at jeg bare MÅ dra på butikken å kjøpe et eller annet vaskemiddel.

  Det er mitt hvite flagg,-et varsel om at hærfører overlater krigen til obersten og trenger en biltur på minst tyve minutter med coldplay på full guffe gjennom to slitne høyttalere.

  Han får stillingsrapport og forholder seg til hærførers krav,-jeg vet at jeg kan suse avgårde vel vitende om at min posisjon blir holdt,-det fires ikke på de krav jeg selv ikke helt makter å holde på,-uten en Timeout.

  Ikveld kjørte jeg en førti minutters omvei for å kjøpe oppvaskmaskinsåpe,-og da jeg kom hjem oppdaget jeg at krigen var over,-soldatene sov og freden hadde senket seg.

  Jeg kan bare bøye meg i støvet for min medsammensvorne som holdt fortet,-nyte synet av de slagne soldater som sover søtt,-og heise flagget for seier og timeout !

  https://www.youtube.com/watch?v=YykjpeuMNEk

 • Publisert: 05.04.2016, 22:38
 • Kategori: Personal
 • 2 kommentarer
 • 2 kommentarer

  Mitt liv som mamma

  05.04.2016 kl.22:53

  He he for et stress. Ha en fin kveld:)

  Spireliten89

  07.04.2016 kl.20:59

  Hørtes rimelig hektisk ut! Skjønner at jeg ikke kan klage som bare har en enn så lenge. :P Har fristet noen ganger å ta seg en biltur, men siden mannen jobber så mye og mye overtid er det sjelden at jeg får muligheten til det. :P

  Skriv en ny kommentar

  hits